Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Seni kui ametlikku teadet pole siis kahtlen täiega - klienditeenendajad räägivad ükskõik mida ja oma sõnade eest ei vastuta. Samas pole ka mingit infi kodulehel lisanduvate eesti kanalite kohta.
DVB-C, ZuumTV- Starman
Erilisi lootusi selles osas küll pole mõtet hellitada. Isegi kui epg tuleb, siis on see 99% tõenäosusega paari saate "säästu" variant, millega pole suurt midagi peale hakata. Hinna tõstmisel aga muutub jällegi neil heaks põhjenduseks.
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
- slowitdown
- Edasijõudnu
http://www.viasat.ee/index.php?id=2456
Siit siis näha, et Kanal11 peaks ka varsti ilmuma Viasatti.
Siit siis näha, et Kanal11 peaks ka varsti ilmuma Viasatti.
Kas teistel esineb ka ikka aeg-ajalt pildi hangumist (ise olen näinud TV6 peal)?
Ja kas ka teistel on Discovery'l inglise heli koha peal poola (?) pealelugemine ja vene heli koha peal siis inglise heli?
Ja kas ka teistel on Discovery'l inglise heli koha peal poola (?) pealelugemine ja vene heli koha peal siis inglise heli?
virgop kirjutas:Kas teistel esineb ka ikka aeg-ajalt pildi hangumist (ise olen näinud TV6 peal)?
Jah, jah ja jah.
kas eestikeelsed subtiirid ka kellelgi ''TV 1000'' ja ''Explorer'' on?
Viasati lehel nagu väidab need olevat, ma ei kuule aga muud, kui venekeelset mölinat Või peab need kusagilt enablema? Vastuvõtjaks on DB500
Viasati lehel nagu väidab need olevat, ma ei kuule aga muud, kui venekeelset mölinat Või peab need kusagilt enablema? Vastuvõtjaks on DB500
Üks võimalus on subtiitrite valimiseks vajutada puldilt text nuppu ja siis nooltega omale sobiv tekst leida. Kui sulle vene keel ei meeldi siis audio nupu all on inglise keele valik ka. Võimalus on ka programme kasutada, mis teevad seda automaatselt.
-
- Õpetaja
- On tänatud: 21 korda
pannkook kirjutas:kas eestikeelsed subtiirid ka kellelgi ''TV 1000'' ja ''Explorer'' on?
Näiteks vanem gSUB-1.08 plugin töötab mul korralikult nii Gemini kui Nabilo'ga (DM7000, sobib DM500'le).
Panin Sulle PM, katseta.
tigekala kirjutas:No... Andres66...
See esimene pilt või õigemini, selle esimese pildi subtiitrid, olid spetsiaalselt valitud?
... et siis "täpitähed" näites - võin kinnitada, 100% juhus, ise ei pannud tähelegi....
Sul pole õigusi, et siin postituses manuseid näha
Viimati muutis andres66, 16:50, 04 Jaan 2009, muudetud 1 kord kokku.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#Mut@nt HD51#Zidoo Z9X PRO#Nokia 8010 Streaming Box#FireTV 4K Max (2023)
#Ugoos X4Q Plus#TechniSat DIGITRADIO 143V3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#Ugoos X4Q Plus#TechniSat DIGITRADIO 143V3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
- tigekala
- In Memoriam
- On tänanud: 148 korda
- On tänatud: 387 korda
- Kontakt:
No... Andres66...
See esimene pilt või õigemini, selle esimese pildi subtiitrid, olid spetsiaalselt valitud?
minu DB ka "hangub" mingi aja tagant, samas ei saa ta hästi hakkama peade ümberlülitamisega
Seega: kas dream hangub seoses sellega, et ta on dream viasatis, või on mingi sisemine DB viga?
Seega: kas dream hangub seoses sellega, et ta on dream viasatis, või on mingi sisemine DB viga?
Vaauu. Via areneb kanal11 kindel, ei jahh kui epg hinnakirja lisatakse oleks see väga eba...
Kui ma olen start- paketi liige, siis jääb mulle ainult planeta sport ja viasat sport east?
Kui ma olen start- paketi liige, siis jääb mulle ainult planeta sport ja viasat sport east?
kain kirjutas:virgop kirjutas:Kas teistel esineb ka ikka aeg-ajalt pildi hangumist (ise olen näinud TV6 peal)?
Jah, jah ja jah.
Mhm, ma mõtlesin et mul ainult jamab, aga siiski globaalne probleem
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 89 külalist