Vh 1
- martinniglas
- Edasijõudnu
- On tänanud: 2 korda
- martinniglas
- Edasijõudnu
- martinniglas
- Edasijõudnu
peab ikka päris idioot olema, et segada omavahel adult contemporary muusikat ja lastesaateid edastava programmi. Ma hakkasin juba enam-vahev viasatiga rahule jääma, kuid ikka jõuad hästi vihastada idiootsuste peale. Vh1 on yks väheseid, musakanaleid, mis kõlbab vaadata. MTV sakib ja pervyi baltiiskii on paha kvaliteediga. Kui pikemaks vingumiseks läks, siis ma arvan, et ma voiks seda VH1 ka ilma häkkimiseta näha.
Ei saa üldse aru, mis seal Viasatis toimumas on
Veebi kanalilistis pole enam haisugi ei VH1'st ega MTV'st.
VH1'e multikatega kokkukeevitamisest ma parem ei räägigi - see on ju haige! Nagu neil vähe neid multikakanaleid seal oleks..
Annan teada, kui keegi mu närvilisele meilile vastama peaks.
Jumalale tänu, et Hotbirdi VH1 siiani nähtav on vähemalt
Veebi kanalilistis pole enam haisugi ei VH1'st ega MTV'st.
VH1'e multikatega kokkukeevitamisest ma parem ei räägigi - see on ju haige! Nagu neil vähe neid multikakanaleid seal oleks..
Annan teada, kui keegi mu närvilisele meilile vastama peaks.
Jumalale tänu, et Hotbirdi VH1 siiani nähtav on vähemalt
;()
Jama värk selle viasatiga. Nagu neil kanaleid vähe oleks. Ametlikes tüünerites esimesed 600 numbrit kõik nende omad.
Tegelikult kui viitsimist on, siis võib leida mujalt FTA musakanaleid igale maitsele, mõned isegi etemad kui viimase aja VH 1 (sorry, minu subjektiivne arvamus). Midagi Hotbirdìlt, midagi Eurobird 1-lt jne.
Tegelikult kui viitsimist on, siis võib leida mujalt FTA musakanaleid igale maitsele, mõned isegi etemad kui viimase aja VH 1 (sorry, minu subjektiivne arvamus). Midagi Hotbirdìlt, midagi Eurobird 1-lt jne.
Nonii.. ja siit ta tuleb:
Hea klient.
Vastavalt teostatud turu-uuringutele vaadatavuse kohta, on kanalitel uus ajakava.
Lugupidamisega
nimi seejasee
Viasati klienditeenindus
Selle põhjal siis VH1 ei 'kottinud' suurt kedagi ja kärutati hoopis rootsikeelne multikalaviin kaela.
Lastel aga ilmselt rõõmu, kui palju
Hea klient.
Vastavalt teostatud turu-uuringutele vaadatavuse kohta, on kanalitel uus ajakava.
Lugupidamisega
nimi seejasee
Viasati klienditeenindus
Selle põhjal siis VH1 ei 'kottinud' suurt kedagi ja kärutati hoopis rootsikeelne multikalaviin kaela.
Lastel aga ilmselt rõõmu, kui palju
;()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 27 külalist