DM 800 HD se kloon
Re: DM 800 HD se kloon
Vähemalt hiinlaste foorumis kirjutati et neid tehti ainult 150tk partii- vaevalt et sellest väikesest kogustest midagi siia jõuab..
Jah aga samamoodi õnnetu nagu originaal ja kõike vajalikku pole veel saadaval , mõtlen just draivereid aga võrreldes originaaliga vahet pole peale hinna .
- valgekotkas
- Admin
- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 18 korda
hmm - milles see "õnnetu nagu originaal" sinu arvates väljendub???BoxserA kirjutas:Jah aga samamoodi õnnetu nagu originaal ja kõike vajalikku pole veel saadaval , mõtlen just draivereid aga võrreldes originaaliga vahet pole peale hinna .
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
- seltsimees
- Seltsimees
- On tänatud: 4 korda
ühte sellist käes hoidnud ja näppinud, olemas eestimaal sellised. ja alguses andis dreami kodulehelt tunnistuse et originaal, nädal hiljem enam ei tunnistanud dream-multimeedia seda omaks.
töötas täiesti ok
rohkem mul lisada pole.
töötas täiesti ok
rohkem mul lisada pole.
Kood: Vali kõik
hmm - milles see "õnnetu nagu originaal" sinu arvates väljendub???
Kõigil prose vead ........
See ei ole minu arvamus aga garantii arvamus , vahetasin 3 tükki järjest välja sest ei tööta nagu vaja ja siis neljandaga anti raha tagasi - originaalid kõik , kloon on veel enam vähem aga pole jõudnud täis koormust selga ajada , onumutile oskan niipalju öelda et mina sinu raha ei loe ega ei kavatsegi aga mis on sinul pistmist sellega mis minul taskus on ......
- seltsimees
- Seltsimees
kui tahad et kõik oleks kindlustatud ja garantiiga siis käi igasugu surrogaatidest suure ringiga mööda ja osta omale kallim aga see eest kindlalt originaal box. kui huvi ja entusiasmi (ja raha) on siis kõlbab ka muu.
edit:
sest muud näitavad ka sama edukalt kui kallid orikad. - ok nüüd olen valmis et valatakse sõimuga üle selle viimase editi eest.
edit:
sest muud näitavad ka sama edukalt kui kallid orikad. - ok nüüd olen valmis et valatakse sõimuga üle selle viimase editi eest.
75E;36E;28E;23,5E;19,2E;13E;9E;4,8E;0,8W;4,0W;5W @DM8000+800SE, torroidal+2,6m
@seltsimees
Lisada pole midagi ja ei oskagi ..................
@onumutt
Pole küsimust , vastuvõetud
vahetasin 3 tükki järjest välja sest ei tööta nagu vaja ja siis neljandaga anti raha tagasi - originaalid kõik
Lisada pole midagi ja ei oskagi ..................
@onumutt
Pole küsimust , vastuvõetud
- seltsimees
- Seltsimees
isegi seda klooni ei müü sulle keegi poole hinnaga. nii palju kui ma tean köhiti selle pool originaali eest 420 eEsti uUt Rubla letile. nii et pole väike hind.
- rimas
- Eeskuju
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 123 korda
BoxserA, sa oled ju siin mitmeid kordi teatanud, et originaali ostavad ainult lollid ja raha peale vihased. Kuidas sa siis ise küll nii madalale laskusid?
Minu arvamus on küll selline, et klooni ostja oma raha peale vihane, Ja ka enda peale. Siis juba osta parem VU+ või et9000.
Minu arvamus on küll selline, et klooni ostja oma raha peale vihane, Ja ka enda peale. Siis juba osta parem VU+ või et9000.
seltsimees
Koos kõigi maksude ja DHL-i pakiga maksin 249euri ja kasutan juba kaheksandat päeva aga jah originaal maksis suts rohkem kui pool , kas vastus rahuldab nüüd ..... "tahan ikka kõike teada ja natuke rohkemgi "
seltsimees, sinule müün 300 kuid ei mingit garantiid - siis hoiad kokku 120
rimas
Kontrollisin kas teie jutt paika peab ja kas tõesti on originaalil sellised eelistused ja kõva seljatagune nagu kirjutatakse tihtipeale aga ................
Pean tunnistama et sinul on nende sõnade suhtes täielikult õigus , lisasin ka selle teksti siia , loodan et ei pahanda
Koos kõigi maksude ja DHL-i pakiga maksin 249euri ja kasutan juba kaheksandat päeva aga jah originaal maksis suts rohkem kui pool , kas vastus rahuldab nüüd ..... "tahan ikka kõike teada ja natuke rohkemgi "
seltsimees, sinule müün 300 kuid ei mingit garantiid - siis hoiad kokku 120
rimas
Kontrollisin kas teie jutt paika peab ja kas tõesti on originaalil sellised eelistused ja kõva seljatagune nagu kirjutatakse tihtipeale aga ................
mitmeid kordi teatanud, et originaali ostavad ainult lollid ja raha peale vihased.
Pean tunnistama et sinul on nende sõnade suhtes täielikult õigus , lisasin ka selle teksti siia , loodan et ei pahanda
- seltsimees
- Seltsimees
BoxserA kirjutas:seltsimees, sinule müün 300 kuid ei mingit garantiid - siis hoiad kokku 120
aituma pakkumast, eks jätan meelde aga hetkel pole seda oma Originaal 8000 ja Originaal 800 se kõrvale vaja. ma saan muidugi ise ka hakkama kui midagi vaja osta ja seda ilma sinu poolse lahke abita. see pool-originaal mida näppisin oli inimesel endal ostetud ja eestist - noh on selge et nende müüja tahab ka teenida.
75E;36E;28E;23,5E;19,2E;13E;9E;4,8E;0,8W;4,0W;5W @DM8000+800SE, torroidal+2,6m
[/quote]
oma Originaal 8000 ja Originaal 800 se kõrvale vaja. [/quote]
oled ikka kindel ,et originaalid ... enamjaolt kõigil on originaalid
oma Originaal 8000 ja Originaal 800 se kõrvale vaja. [/quote]
oled ikka kindel ,et originaalid ... enamjaolt kõigil on originaalid
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 26 külalist