Kui juba loteriiga võrdled, mitu klooni 10st tagasi tuuakse???
See on ju suhteline ka, mõni isend töötab tõrgeteta 1 aasta, teine 2 ja ütleb ikka lõpus üles.
Mängin ka lotot, aga ei ole nendest paarist3-st eurist kuus kahju. Aga 250-300€ klooni eest on ikkagi palju. Isiklik arvamus aga ma arvan et siis on targem osta juba mingi odavam variant a la` Cuberevo või see XORO mida peeter3000 pakub oma veebipoes. Mul on ka üks odav Maximum teiseks tüüneriks ja see on küll oma raha tasa teinud. DM 7025 PVR funktsiooniga olen välistanud vajaduse välise salvestaja järele.Ehk siis väike raha kokku hoitud. Ainuke asi, olen vahepeal 2 uut pead ostnud ja nüüd mõtlen laiendamise peale. KUi kloon keset talve sul üles ütleb siis ei ole just mugav et jälle pilti ette saada...
On asju mis on masstoodangu peale üles ehitatud(odavklassi tüünerid) . Kusjuures see et DM800 Se-d ka juba kloonitakse on üllatav... Millal järg 8000-se kätte jõuab...
??Küsimus on selles et mida rohkem kloonitakse seda väiksem on tõenäosus et saad originaali, kui sa just ametlikult kusagilt ei osta. Kõik ei taha klooni.