Ainult default theme?
Ainult default theme?
Huvitav, mis theme'dega nüüd küll juhtus? Vargad käisid?
Profiili all on miskipärast ainult vaikimisi välimus valitav.
Vana oli küll sada korda kenam ja kasutajasõbralikum (nime ma loomulikult ei mäleta)
Profiili all on miskipärast ainult vaikimisi välimus valitav.
Vana oli küll sada korda kenam ja kasutajasõbralikum (nime ma loomulikult ei mäleta)
;()
- admin
- Admin
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 24 korda
- Kontakt:
Inq kirjutas:Ma loen siit alt, EET Eesti talveaeg, krt peab vist talveunest ärkama või mis, varsti jaanipäev käes
kui sul on alles talveaeg siis sul näitabki postituste kellaaegu valesti, phpbb foorumisofti puhul peab igaüks ise kontrollima kellaaega vastavalt sellele kus ajatsoonis ta elab ja suve/talveaja vahetumisel ise selle ka profiilis paika panema. talveaeg meil siis vastavalt GMT+2 ja suveaeg GMT+3. ja need riigid mis sinna taha kirjutatud on kehtivad normaaloludes ehk siis talveajas
Pole küll otseselt Theme küsimus, aga juba pikemat aega vastab mõnede foorumi teemade vaatamisel (täna: Uus pakett 16E: Total TV) "Selle teema kohta pole postitatud teateid" kuigi kirjas on 45 vastust? Olen märganud, et probleem tekib siis kui vastuste üks lehekülg saab täis ja peaks alustatama uuega. Nö viimase vastuse asemel suunab veel alustamata tühjale lehele kuid et teema kohti üldse vastuseid pole...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist