Vabandust, et panen ühe veidi vananenud privaatkirja siia. Võibolla on ka teistele minu jutus väike mõtteterake.
Re: Valvekaamera
Saadetud: T Sept 08, 2015 6:24 pm
Kellelt: err23
Kellele: Sombi
Tere,
kas tegemist oli konkreetselt selle sama tarnijaga, kelle käest mina eelpoolmainitud kuppelkaamera tellisin?
T.:
err23
Täna sain targemaks. Üks klient loobus kirjade saatmisest, raha tagasi ka ei saa ja otsustas, et tellib vajaliku ploki Eestist. Maksab rohkem, aga ega telekas ka tegelikult kehva omal ajal ei olnud (aasta alguses müüdi teda 350€ eest, aga aastal 2007 tuli Eestisse hinnaga 69 775 EEK või umbes 100-200krooni kallim). Ja see klient soovib (mul selline vedeleb esikus juba vist kaks aastat, eelmine klient loobus sellest)seda telekat omale. Üsna kobe muidu teine, Philipsi üks esimesi Amblight valgustusega telekaid ja igavene mölakas. Mulle selline 29tollise kineka asemele tuppa ära ei mahu
Teine klient tellis mulle ühe mõõteriista, millega saab mõõta huvitavaid asju, näiteks poolide induktiivsusi, kondensaatorite mahtuvusi ja nende takistust jne...
Kummalisel kombel on mõlemal ka kirjavahetus kaduma läinud, samas, ega see mind ei huvita ka, sest ma ei ole ühtegi senti ise maksnud. Ahjaa, see teine klient, kes mõõteriista tellis, on väga palju erinevatest väljamaa saitidelt asju ostnud ja üldse ta tegelebki pigem neti vahendusel osta-müü-vaheta teemal. näiteks osta.ee lehel on ta kasutaja juba aastaid 100% ja tehinguid on tal tehtud juba tuhandeid. Nimesid ei avalda!
Vot sellised kogemused Aliexpress lehe kaudu. Aga seal on palju müüjad, milliste otsa just nemad sattusid, ei oska öelda.