FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=64459412 - näis mis saama hakkab..
DVB-C, ZuumTV- Starman
- satik
- Moderaator
- On tänanud: 67 korda
- On tänatud: 100 korda
Avastasin et toredad inimesed on jälle uue tillika välja nuputanud. TV3 nimelt on EPGst välja jätnud välismaiste filmide info, seega ei saa need kes tahaksid neid muul ajal vaadata - salvestada kuna enamik salvestajaid ei salvesta kui EPG infot pole. Info puudub vaid nende nn kassafilmide puhul, igasugused vanad ja/või omamaised silguviiulid aga on rõõmsalt kavas edasi.
Näiteks praegu on EPG selline: kui DrHouse lõpeb, algab 23:20 CSI NY, siis peale seda 02:05 Elu veinimõisas... Vahepeal aga ainult valged augud. Ma kahtlen väga et S.Seagali Tiksuja kestab vaid 50 minutit, seega on ka vahepealne CSI NY aeg lihtsalt vale.
Näiteks praegu on EPG selline: kui DrHouse lõpeb, algab 23:20 CSI NY, siis peale seda 02:05 Elu veinimõisas... Vahepeal aga ainult valged augud. Ma kahtlen väga et S.Seagali Tiksuja kestab vaid 50 minutit, seega on ka vahepealne CSI NY aeg lihtsalt vale.
Mul on küll TV3-e EPG olemas koos selle Tiksujaga
Vastuvõtja GM Unibox 9080 combo
Vastuvõtja GM Unibox 9080 combo
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
- Zuumbox
- Digivanake
- On tänanud: 53 korda
- On tänatud: 32 korda
Tiksuja oli EPG's küll olemas jah. Ainult, et sel ajal tuli telekast House
Rohkem ma asjasse ei süvenenud; arvasin lihtsalt, et Levira poisid on midagi ära susserdanud
Muide, olen tähele pannud, et minu Sony pildikummut näitab EPG's saatetutvustusi ainult käimasoleva ja järgneva saate kohta; ülejäänutel on ainult pealkirjad. Soome kanalitel sellist anomaaliat pole
Rohkem ma asjasse ei süvenenud; arvasin lihtsalt, et Levira poisid on midagi ära susserdanud
Muide, olen tähele pannud, et minu Sony pildikummut näitab EPG's saatetutvustusi ainult käimasoleva ja järgneva saate kohta; ülejäänutel on ainult pealkirjad. Soome kanalitel sellist anomaaliat pole
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
- Opo
- DigiTVfänn
- On tänanud: 1 kord
- On tänatud: 30 korda
TV3 ei tea isegi millal parajasti näitama hakavad (ju Riias on tehnik, kes neid "nemetskie bukvõ" hästi ei mõika). Paber saatekava järgi pidi 12/6 kell 20.30 algama Dr. House, aga tulid hoopis "Uduajajad" (mis oli ka siis EPG-s) ja 21.30-st töllerdas Seagal ekraanil (kas Houset üldse oli-ei tea). TV3 kodulehelt praegu: Dr. House "Eetris 13/6 13:05 (kordus 12/6 21:30)" ja EPG lubab täna Housi 13:05-14:00 ning 13:35-14:30, 13:05-13:35 Tätte ja Matvere.... Terve EPG on topelt ja kattuvaid saateid täis, ilmselt sinu masin lihtsal ei näita sellist jura.
TV3 koduleht lubab õhtuks:
"20:30
Selgeltnägijate tuleproov
Venemaa 2007
21:30
Sündmus
USA 2010 põnevussari
22:30
Maailmade sõda
USA põnevik 2005
00:40
Top Gear USA
USA 2010".
Mida EPG näitab, ma parem ei räägi , eks peab vaatama mis juhtub.
TV3 koduleht lubab õhtuks:
"20:30
Selgeltnägijate tuleproov
Venemaa 2007
21:30
Sündmus
USA 2010 põnevussari
22:30
Maailmade sõda
USA põnevik 2005
00:40
Top Gear USA
USA 2010".
Mida EPG näitab, ma parem ei räägi , eks peab vaatama mis juhtub.
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
See jura algab kusagilt kaugemalt - ka Elioni IPTVs peksis eile TV3 kava segast.
- Sombi
- In Memoriam
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Ka minu Jacobson's kast näitas esmaspäeva õhtul kahte kava TV3-l, mis jooksid kellaajaliselt kokku alles hommikul enne multikaid. Üks kava oli sama mis Telelehes, teine oli tegelikult eetris olev. Eilse kohta ei tea, ei viitsinud telekat käima panna
- Opo
- DigiTVfänn
Ei komentaari.
Sul pole õigusi, et siin postituses manuseid näha
- Sombi
- In Memoriam
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Selline topeltkava läheb vahelduva eduga laupäeva ööni välja. Edu kõigile televaatajatele!
- Opo
- DigiTVfänn
Täna siis jälle niipalju tuult, et peale viit puhus Koeru saatjal mitu korda "pildi eest".
- satik
- Moderaator
Siis on veel hästi kui mitu korda puhus, on veel lootust et saab kunagi korda.
Aga üldiselt, ei tasu unistada seltskonnalt asju milleks nad suutelised pole. Nii ei tasu loota et kuni 20m/s tuulega neil traadid koos püsiks, nii ei tasu loota et hetkel Meestelaulu päeva saade ETVs oleks tegelikult üldse stereoheliga. Selle ettevõtmise helimehed on minu silmis püstitanud hämmastava verstaposti - muusikaline sündmus edastatakse monos... ja publiku peeretused suht kenasti stereos!! Et umbes nagu kolm/neli mikki kasutuses: üks koorile, kaks võtmas n.ö. lavaümbruse rahvamelu. Ja üks välimikk reporterile...
Uuest majast asja ei saa, seletati et nüüd investeeritakse tehnikasse ja inimestesse... Kas aga suudavad kinni maksta ajusiirdamise oma tehnikutele? See mis kuulda on, esindab ikka hämmastavat diletantlust , seda ei korva enam mingi rahaga.
Aga üldiselt, ei tasu unistada seltskonnalt asju milleks nad suutelised pole. Nii ei tasu loota et kuni 20m/s tuulega neil traadid koos püsiks, nii ei tasu loota et hetkel Meestelaulu päeva saade ETVs oleks tegelikult üldse stereoheliga. Selle ettevõtmise helimehed on minu silmis püstitanud hämmastava verstaposti - muusikaline sündmus edastatakse monos... ja publiku peeretused suht kenasti stereos!! Et umbes nagu kolm/neli mikki kasutuses: üks koorile, kaks võtmas n.ö. lavaümbruse rahvamelu. Ja üks välimikk reporterile...
Uuest majast asja ei saa, seletati et nüüd investeeritakse tehnikasse ja inimestesse... Kas aga suudavad kinni maksta ajusiirdamise oma tehnikutele? See mis kuulda on, esindab ikka hämmastavat diletantlust , seda ei korva enam mingi rahaga.
Kaldun arvama, et otsad bussi saadi üldpuldist mitte ei pandud omi mikreid!
ERR
- satik
- Moderaator
kreisi kirjutas:Kaldun arvama, et otsad bussi saadi üldpuldist mitte ei pandud omi mikreid!
See on veel hullem siis.
Mõelge, põhjamaade esimene selletaoline üritus ja missugune kvaliteet - nagu vaataks mootorrataste mäkketõusu võistlust. Naiss!
Teab keegi mis seisus see K2 ja TV3 lahkumine vabalevist on? Enne mainiti kuupäevana juuli algust kui hästi mäletan aga nüüd täitsa vaikus sellel teemal. Ennast see muidugi ei puuduta aga sugulased maal on paanikavabriku käima tõmmanud ja küsivad kas peaks Starmaniga käed lööma:)
DVB-C, ZuumTV- Starman
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 24 külalist