esineb ka siin.aga mitte Soomet vaadates..Filmix kirjutas: Zoomboxi kala või Levira saamatus
Mis pada sa nüüd ajadbuhh kirjutas:Härrased kas te ülevõimendamisest olete midagi kuulnud?
Antenn on mingi lahja UHF/VHF logo, umbes 10 m maapinnast, kaabel ka 10 m, ühendatud korraliku kaabliga ainult ühe zoomboxi taha (Kaon KTF-S660HDCO) ja suunatud teletornile. Probleem on kõigi muxidega. Otsenähtavust teletorniga ei ole - umbes viiesaja meetri kaugusel on kõrged puud ees. S ja Q püsivad, aga stabiilselt 99 (98) ja seda ka pildi hangumise ajal. Veel küsimusibuhh kirjutas:Milline on antenn (kui kõrgel, kuhu suunatud), milline on ühenduskaabel ja kui pikk, jagurid ja teised vastuvõtjad (telerid) süteemis, milline on vastuvõtja? Kas probleem on kõigi nelja muxiga?
Huvitavbuhh kirjutas:Kindlasti ei ole see üldine.
Üheks võimalikuks põhjuseks on näiteks aktiviseerunud mobiiltelefon. Aga see rohkem toaantenniga vaatajate mure (ja kortermajas lisanduvad sel juhul ka lähimate naabrite poolt tulevad samad häired). Et teemaalgatajal aga antenn 15 m kõrgusel ja -kaugusel, siis juhul kui just kaabel ise sandil moel antennina ei toimi - ma üsna välistaks selle häireallika.Filmix kirjutas:[.... Ja tore oleks muidugi teada saada, et mis neid hangumisi põhjustab.
Mul ka soomele suunatud teine antenn, aga soomet ma vaatan teleka sisese tüüneriga ja ei mingit hakkimist (kui just kehva levi päev pole). Oleks mul mingi häirete tekitaja, siis mõjutaks loogiliselt võttes soomet ka juSombi kirjutas:Ei saa ju olla vastuvõtu probleemid kui soomlased EI HAKI.