ETV-HD TEST töötab jälle
Re: ETV-HD TEST töötab jälle
pint, kui pikk see jupp on?
Nagu öeldud oli tegu testiga.
Vabandused Sony omanike ees ja mõistatus 720p kohta ripub endiselt.
Ja tõesti ülejäänud seadmed nagu HD zuumbox, Topfield, LG teler jpm. mängisid mõlemat programmi algusest kuni lõpuni.
Arvutis CoreAVC koos AltDVB-ga suutis ka dekodeerida mõlemat.
Test2 heli ja pilt ei läinud kohati kokku, põhjused on teada.
Mõlemad programmid enkodeeriti sissetulevast feedist Levira poolt.
Kokkuvõtteks võiks öelda, et parem kui mitte midagi.
Vabandused Sony omanike ees ja mõistatus 720p kohta ripub endiselt.

Ja tõesti ülejäänud seadmed nagu HD zuumbox, Topfield, LG teler jpm. mängisid mõlemat programmi algusest kuni lõpuni.
Arvutis CoreAVC koos AltDVB-ga suutis ka dekodeerida mõlemat.
Test2 heli ja pilt ei läinud kohati kokku, põhjused on teada.
Mõlemad programmid enkodeeriti sissetulevast feedist Levira poolt.
Kokkuvõtteks võiks öelda, et parem kui mitte midagi.

Proovisin, et saab seda MPEG 4 AVC / h.264 HD .ts faili mängida ka Avidemux 2.4 GTK+ programmiga (avidemux2_gtk.exe), kellel on sellega kogemusi, kas sellega saab ka rippida või lõigata /edit/ videot???
ASUS M2NBP-VM-CSM, AMD Athlon 64 X2 5200+, 2GB Kingston DDR2 800 MHz, nVidia Geforce 7200 GS, Samsung 22" LCD SyncMaster 2243NW SILVER + KWorld DVB-T USB Stick 380U + AltDVB 2.2 v.2008
Ja?tom1245 kirjutas:see kah mingi 250 MB vähemalt...rezpekt kirjutas:Eesti kolm minutit ja paar sekundit sooviks küll 1080i-na saada.
Lõikamiseks sobib ka H264TS_Cutter ideaalselt 
Lõplikud punktitabelid ka olemas. Poolfinaalis jäime kolmadaks!
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision ... ntest_2009" onclick="window.open(this.href);return false;

Lõplikud punktitabelid ka olemas. Poolfinaalis jäime kolmadaks!

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision ... ntest_2009" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis pint, 02:52, 17 Mai 2009, muudetud 1 kord kokku.
;()
Paralleelselt töötasid nii ZB HD kui Viasat, kui alguses oli huvitaval kombel helid sünkroonis siis hääletamise alguseks oli vahe kuuldavaks muutunud ning päris lõpus võis viivitus olla juba pool sekundit. ETV HD Test 720p jäi maha, Pärnu mastist.
Heli ja pilt olid kuni Eesti laulu alguseni ok kuid siis , nagu paljud märkasid , tekkis helisse auk. Järgmistes lugudes hakkasid esinema ka pildi kerged hangumised.
Heli ja pilt olid kuni Eesti laulu alguseni ok kuid siis , nagu paljud märkasid , tekkis helisse auk. Järgmistes lugudes hakkasid esinema ka pildi kerged hangumised.
On valmis lõigatud H264TS Cutteriga Transport Stream .ts fail MPEG-4 AVC/H.264 HD 1280x720, Eesti laul "Rändajad", 162MB, 3.49 min, kuidas seda kuhu failijagamiskeskkonda üles seada, ei oska... Las keegi juhatab...
ASUS M2NBP-VM-CSM, AMD Athlon 64 X2 5200+, 2GB Kingston DDR2 800 MHz, nVidia Geforce 7200 GS, Samsung 22" LCD SyncMaster 2243NW SILVER + KWorld DVB-T USB Stick 380U + AltDVB 2.2 v.2008
Mu läppar köhis verd 1080i peale...VLC ei mänginud üldse seda, ProgDVB-s CPU kasutus 95-100%- pilt küll ees väikeste jõnksutamistega..T2400@1,83Ghz...CoreAVC-ga progdvb-s oli tekst sik-sakiline ja näha oli halle ribasid ekraanil (mingi interlacingu teema?).suur13 kirjutas:Tallinna kesklinnas:
Vana HD Zoombox (Kaon) teleka taga
ja arvutis Hauppauge HVR-1100 + AltDVB + ffdshow
Seni pole probleeme/auke/katkestusi täheldanud (ei jälginud ka kogu aeg pingsalt mõlemat HD test kanalit, vahepeal oli SD peal).
1080i puhul prose koormus 35...45 % ([email protected] + 8500GT)
tahaks ka 720p salvestus, naine lapsega haiglas, vaatas üle slingboxy, tahaks korralikult ise ka vaadata.
ehh tööl olev core 4 sai ilusti 720p salvestisega hakkama, täpselt lõpuni kõik olemas
8,12Giga
eks kui tööle esmaspäev jõuan vaatan kuhu riputada saab.
krt nero näitab suuruseks 8,323Giga, plaadile ei taha minna, 16G pulgale aga küll

eks kui tööle esmaspäev jõuan vaatan kuhu riputada saab.
krt nero näitab suuruseks 8,323Giga, plaadile ei taha minna, 16G pulgale aga küll
IPBox9000 mängis test2 peal küll ilusti, pilt 1080i ja salvestas ka samaaegselt. Pildi ja heli sünkrooni kohta ei oska midagi öelda, õigemini Juure ja Kivirähu ibaga oli küll kõik ilusti sünkroonisbuhh kirjutas:....
..

VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne
Mul oli suur probleem DVDBVieweriga(v.4.1.1.0). 720p näitas normaalselt, pilt ja heli sünkroonis, pilt korralik. Aga 1080i peal pilti ei kõlvanud üldse vaadata, prose kasutus üle 40% (Q9300, HD3870), samas salvestus täiesti korralik (kuna ise vaatasin naabrite pool, panin ikkagi salvestama). Sellest Blue-Ray ka juba tehtud(ainult laulud, iga laulu vahel chapter point), samuti kõik korras: pilt ja heli sünkroonis.
Enne finaali tegin veel Sony W4500 telekale otsingu, et 720p kanali asemele ETV HD test2 koos 1080i pildiga leida, seda ei leidnud kuid peale otsingut oli ka ETV HD test 720p musta pildiga, Levira keeras tõsise üllatuse tuksi.
Õnneks oli testimisel Elioni Digi ja Aminet 530 milles samuti ETV HD test 720p jooksis.
Õnneks oli testimisel Elioni Digi ja Aminet 530 milles samuti ETV HD test 720p jooksis.

Kuigi finaali nägematajäämisest mõru maitse suus tahaks ikka tänada asjapulki kes selle katsetuse ette võtsid. Esimest korda nägin milleks mu telekas suuteline on.
Ma ei ole eriline eurovisiooni fänn, kuid ainuüksi hea pildi pärast istusin ja nautisin.
Palun selliseid üllatusi veel.
Tuleb nüüd otsima hakata mis minu süteemil viga on, et pilti ei olnud.
Ka Pint'i poolt ülesriputatud fail ei mängi mul ühegi seadmega.
--
--Ilmar--
Ma ei ole eriline eurovisiooni fänn, kuid ainuüksi hea pildi pärast istusin ja nautisin.
Palun selliseid üllatusi veel.
Tuleb nüüd otsima hakata mis minu süteemil viga on, et pilti ei olnud.
Ka Pint'i poolt ülesriputatud fail ei mängi mul ühegi seadmega.
--
--Ilmar--