Millal korratakse tänast laulupeokontserti (SD või HD)?roska kirjutas:Pole hullu, tõenäoliselt korratakse kogu üritust veel ka HDs.
Telelehest "Nädal" ei suutnud leida...
Millal korratakse tänast laulupeokontserti (SD või HD)?roska kirjutas:Pole hullu, tõenäoliselt korratakse kogu üritust veel ka HDs.
Irw, Juba teine samasugune 2 päeva jooksul.lllegal kirjutas:Mis @!(*&% vajalikke seadmeid?kokku123 kirjutas: Ja millest sa aru ei saa? Ei ole ega ei tule.
Pole vajalikke seadmeid, pole ka pilti.
Punkt.
Misasja nagu,et mingi lahmijate"/targutajate zuppper board vää?
no offence!
Roska kirjutas:1080i laulupeost ei tule, sest kahjuks ükski tellitud kolmest seadmest ei jõudnud kohale.
See sõna "tõenäoliselt" tähendab ,et täpselt pole teada millal ja kas üldse..Carat_EST kirjutas:Millal korratakse tänast laulupeokontserti (SD või HD)?roska kirjutas:Pole hullu, tõenäoliselt korratakse kogu üritust veel ka HDs.
Telelehest "Nädal" ei suutnud leida...
Kas ETV2 ekraanil jookseb pidevalt info 1080 kohta :Spint kirjutas:Ja mis puudutab 1080i'd, siis tegelikult võiks selle "valeinfo" ju etv veebist maha võtta. Ajab asjatult inimesi tülli
Mul samuti Panasonic, uus TX-P37X10 ja mingi iga sekundi peat jääb pilt korraks kinni( Antenn suunatud teletornile, 666MHz, signaali tugevus ja kvaliteet on põhjas)Henkka kirjutas:Njah,
pole ju mingit põhjust ega vajadust vaielda![]()
Ja minu aparatuur ei näita kuidagi, mis pildistandard kasutusel on.
Mure on hoopis sellega, et mu Panasonicu plasma TH-42PZ81E ei käitu normaalselt oma tuuneriga ETV HD testi näidates - pildil on kogu aeg nagu stroboskoobi efekt juures - kaader seisatub hetketi ja pilt on väga ebaloomulik.
HDMI kaudu zuumboks HD pilt on, nagu ta on harjumuspäraselt olnud - vaatamiskõlbulik (mida Panasonicu oma tuuneri pilt ei ole kohe mitte...)
Teised Panasonicu kasutajad - kas ma olen ainus mureline???
Õnneks vähemalt "Sony silmini" pole tõmmatud, aga ega palju puudu ole ka
Kas on ehk infot kanali tehniliste parameetrite kohta, et Panasonicu customer supporti teavitada?buhh kirjutas:Viga tuleb teleri tarkvarast otsida.
andresq kirjutas:Kas on ehk infot kanali tehniliste parameetrite kohta, et Panasonicu customer supporti teavitada?buhh kirjutas:Viga tuleb teleri tarkvarast otsida.
Ma ei katseta,satik kirjutas:Mulle tundub et sellise ühtlase perioodiga hangumise taga nagu oleks "täpselt paras" protsessori jõudlus, kuid et täpselt paras on ta vaid SD AVC signaaliga. Ei imestaks kui mõni partii võis ka olla natuke parema prosega, tootja ei ole kohustatud sellest muudatusest teada andma, MaSu tingimustes võidi aga toota täpselt nii odavalt kui kannatas.
Et kindel olla tuleks teleri firmware võimalusel uuendada ja kui siis ka sama jama jätkub pakun et probleem jääb rauda. Võimalusel tuleks telerit katsetada ka mõne muu HD signaaliallika abil.
Siit näeme et mingi üle-eestiline HD kanal peaks enamvähem 24/7 tiksuma just seepärast et kohe seadme soetamisel oleks võimalik koheselt HD suutlikus ära testida. Kõikvõimalikud seadmed ju ei saa läbida Levira poiste töölauda et miski järeldus tekitada.