Ei tea palju siin on DVD ostjaid/kogujaid kuid teataval määral olen mõningaid asju ikka ostnud. Nüüd aga olen ma enam kui kindel, et eesti versioone mingitest seriaalidest enam korjama ei hakka. Juba poikemat aega ootasin, millal Kelmide ja pühakute viimased plaadid tulevad ning samut ka järge Pühakule. Lisaks neile ka Räpase Harry viimane osa.
Sai siis täna paar kõnet levitajatele tehtud ja ....
Kelme ja pühakuid on heal juhul järgimsel aastal loota,
Pühaku ainukese plaadiga saab vist lutsu visata, ning Harry 5da filmi peab mingi muu reliisi leidma. Lühidalt siis Pühakule järge loota on mõttetu ja mingil seletamatul põhjusel ei saanud forum cinema "seda mida nad tahtsid" ja viies Dirty Harry film seega tulemata.
Lühidalt, ok majanduslikud põhjused on arusaadav aga eks ta iseendale augu kavamine on kui asi lambist pooleli jäetakse. Vähemlat hetkeseis on küll selline, et mingeid seriaale olgu nad kui head tahes eesti levitajatelt enam ei osta või alles siis kui kogu krempel A-st O-ni on letis, et edaspidi mingeid poolikuid üritusi vältida. Lihtsam ja kindlam kas või amazonist kogu üritus korraga võtta kui eesti levitajate suva kannatada.
Muud midagi, lihtsalt väike kiun.
DVD levitajad eestis ehk bizniz po estonskii
Re: DVD levitajad eestis ehk bizniz po estonskii
DVD kogu on päris suur kuid seda võin öelda, et seriaalid on kõik ostetud ainult välismaalt.