Mobiile on võimalik ju lukust avada, kas keegi ehk oskab aidata ka Zuumboxiga...? Või kelle poole pöörduda?? Starman aidata ei saanud ja kõiksugu võimalikud tüüpkoodid (0000, 1111, 1234...) olen läbi proovinud

Kuidas sulle selline BOX sattus millel isegi paberist juhendit kaasas pole?annekas22 kirjutas:Kas keegi oskab ehk aidata... mul Zuumboxil on menüülukk/pin kood peal ja kahjuks seda koodi enam ei mäleta ning nüüd ei saa seadet kasutada
Mobiile on võimalik ju lukust avada, kas keegi ehk oskab aidata ka Zuumboxiga...? Või kelle poole pöörduda?? Starman aidata ei saanud ja kõiksugu võimalikud tüüpkoodid (0000, 1111, 1234...) olen läbi proovinud
Siis tegid miskit valesti, see kombinatsioon töötab selle boxiga, mitmeid kordi kasutatud.annekas22 kirjutas: kahjuks ka see värvikombinatsioon ei muutnud asja![]()
äkki vanematel seadmetel mõni teine nipp????
pildil on nn HD Zuumbox ehk KaonMedia KTF-S660HDCOannekas22 kirjutas:Lisan pildi enda zuumboxist! Äkki keegi oskab aidata![]()
Kui kellelgi on kasutusjuhendit võimalik kopeerida (või skännida), oleksin tänulik
annekas22 kirjutas:Kui veel ka kasutusjuhendi kuidagi kellelti saaks kasvõi sümboolse summa või mõne muu tänukingi eest![]()
No see sõltub, kuhupoole mõtted hoiavad.tigekala kirjutas:Mehepojad ! Pange tähele, kirjutab Anne, tõenäoliselt, 22 aastane >annekas22 kirjutas:Kui veel ka kasutusjuhendi kuidagi kellelti saaks kasvõi sümboolse summa või mõne muu tänukingi eest![]()
Eks ikka sinnapoolezoom kirjutas:No see sõltub, kuhupoole mõtted hoiavad.tigekala kirjutas:Mehepojad ! Pange tähele, kirjutab Anne, tõenäoliselt, 22 aastane >annekas22 kirjutas:Kui veel ka kasutusjuhendi kuidagi kellelti saaks kasvõi sümboolse summa või mõne muu tänukingi eest![]()