Küsimus: SD kanalid vs HD kanalid?
Küsimus: SD kanalid vs HD kanalid?
Niisiis olen uuendamas oma satitehnikat, valitud on DM 7025+ .
Nüüd tekkis küsimus, et kui kauaks MPEG2 SD pilti hotbirdi pealt peaks jätkuma? Lyngsati andmetel on tegelikult HD kanalite levik veel suhteliselt aeglane, kanalite nimekiri on suht lühike . Astra peal on üldse vähe HD kanaleid.
Point siis selles, kas on lootust et tüüneriga saab pilti vaadata ka 5 aasta pärast. DM7025+ valisin, kuna Twin tuuner, sisemine 3,5" HDD IDE interface, ja mis salata, tegu ka odavama dm-iga kui DM 800HD. Telekas mul veel nagunii 100hz 29" CRT kineskoop, nii et praegu ei oleks mul selle HD pildiga midagi teha.
Loodan et teemapüstitus on arusaadav.
Nüüd tekkis küsimus, et kui kauaks MPEG2 SD pilti hotbirdi pealt peaks jätkuma? Lyngsati andmetel on tegelikult HD kanalite levik veel suhteliselt aeglane, kanalite nimekiri on suht lühike . Astra peal on üldse vähe HD kanaleid.
Point siis selles, kas on lootust et tüüneriga saab pilti vaadata ka 5 aasta pärast. DM7025+ valisin, kuna Twin tuuner, sisemine 3,5" HDD IDE interface, ja mis salata, tegu ka odavama dm-iga kui DM 800HD. Telekas mul veel nagunii 100hz 29" CRT kineskoop, nii et praegu ei oleks mul selle HD pildiga midagi teha.
Loodan et teemapüstitus on arusaadav.
Re: Küsimus: SD kanalid vs HD kanalid?
SD pilti näidatakse veel väga kaua. Enamus tüünereid mis operaatorite poole välja antakse on SD. Hot Birdi pealt näidatakse SD veel 10a kindlasti. Sealsed operaatorid on jaganud kümneid miljoneid SD boxe. HD on väga väheste lõbu. See ,et sky it, canal+, cyfra ja polsat mõnda kanalit hetkel HDs näitavad on boonus.
Kui sa hetkel vaatad ainult kanaleid mis on SD siis võta rahulikult see 7025, aga kui natuke ikka silm sügeleb HD järgi siis peaksid mõne teise partei boxi vaatama, sest 8000 hind on ikkagi väga ülepingutatud.
Aga kui pole kahte tüünerit vaja siis võta 800 ja naudi ilusat pilti
, kunagi lubati ka 500hd'd aga sellest pole väga kaua midagi kuulda olnud.
Kui sa hetkel vaatad ainult kanaleid mis on SD siis võta rahulikult see 7025, aga kui natuke ikka silm sügeleb HD järgi siis peaksid mõne teise partei boxi vaatama, sest 8000 hind on ikkagi väga ülepingutatud.
Aga kui pole kahte tüünerit vaja siis võta 800 ja naudi ilusat pilti

Tänud! Selge, nüüd tean et päris "metsa" mu valik kah polnud. Asi pole selles et ma kindlasti tahan näha HD-d. Pole korralikku telekatki sellise pildi nautimiseks. Praegu on primaarne lihtsalt PVR vajadus. Paratamatult tekkis vajadus PVR järele sest Elionis ei ole PVR-i ikka veel. Ja kaua sa hing ootad. Mõtlesin et saan vähemalt siis inimese moodi magada, panen salvestama ja hiljem vaatan. Või kui tuleb midagi huvitavat siis kui kodust eemal olen, näiteks tööl. SEe annab võimaluse vaadata hiljem. Võiksin ka mingi x partei tüüneri valida, aga dream on vähemalt mõnes mõttes tulevikukindel ja saksa kvaliteet kah. Meeldib ka IDE liides- saab panna arvuti kõvaketta ning seda vajadusel välja vahetada-upgradeda.
Paljudel teistel salvestavatel boxidel on integreeritud ketas mis kõvaketta upgrade välistavad.
Paljudel teistel salvestavatel boxidel on integreeritud ketas mis kõvaketta upgrade välistavad.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
aga enamustel combo pillidel pole nööri küles.... ja nendel millel on maksavad rohkem kui 7025

Asi pole otstarbekas minu isiklik arvamus ja odavamad HD combod oskavad kah midagi teha kui on kange isu "nööritada". Ainuke DB mis käraks on 8000 selle hind on kah teine.Energizer vaevalt alla neelab ja kahtlen kas ta hakkab DB võlusid kasutama üldse.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
450 EURi
ulme

ulme
http://www.hm-sat-shop.de/festplatten-r ... latte.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pane kulud juurde.
.Ilma kõvakata tiba odavam. 
Pane kulud juurde.

http://www.technomate.com/viewproduct2.php?product=81
maksab umbes 250 naela...on kenasti nööriga pakitud.
maksab umbes 250 naela...on kenasti nööriga pakitud.
Vastan kõigile.
Esiteks täitsa õigus, DM 8000 ma tõesti alla ei neela ja kui pole õiget väljunditki (telekas) siis on see minu jaoks overkill.
Teiseks ei usalda ma neid USB salvestavaid bokse. HDD tundub olevat kindlam valik ja kui on saadaval osalise salvestusega Triax, siis see ei ole minu jaoks. USB pulgalt on andmed kerged kaduma. Samuti mälumaht.
Olen dreamboxi kohta siit foorumist lugenud ja olen aru saanud et seda on huvitav konfida. Kõik imaged, eestindamine jne. Lugesin ka dm-idele kirjutatud viirustest ja nendest vandenõuteooriatest. Päris huvitav- Seadista ja kasuta nagu arvutit ainsa vahega et tegemist pole päris raaliga vaid siiski vabalt konfitava vastuvõtjaga.
Ühesõnaga uudishimu on see mis mind dm poole tõmbab.
Esiteks täitsa õigus, DM 8000 ma tõesti alla ei neela ja kui pole õiget väljunditki (telekas) siis on see minu jaoks overkill.
Teiseks ei usalda ma neid USB salvestavaid bokse. HDD tundub olevat kindlam valik ja kui on saadaval osalise salvestusega Triax, siis see ei ole minu jaoks. USB pulgalt on andmed kerged kaduma. Samuti mälumaht.
Olen dreamboxi kohta siit foorumist lugenud ja olen aru saanud et seda on huvitav konfida. Kõik imaged, eestindamine jne. Lugesin ka dm-idele kirjutatud viirustest ja nendest vandenõuteooriatest. Päris huvitav- Seadista ja kasuta nagu arvutit ainsa vahega et tegemist pole päris raaliga vaid siiski vabalt konfitava vastuvõtjaga.
Ühesõnaga uudishimu on see mis mind dm poole tõmbab.
....naised kodus käskisid targemate käest küsida,kas kohaliku Viasati Thompson DSI4200 tüüneriga enam Fashion TV ja World Fashion Channel'it ei näegi,wää?
Viimsi poolsaare alguses,Triax100+antenni ajam RAK380;
TV'd: Sam. QE65-Q ja LE40D550 + Elion boxid ARRIS VIP1113 ja VIP5305
soundb:Sam.HW-K450
blue-ray: Sam.BD-J5500
Raadio: Yam. R-N303D ja Imperial DABMAN i200 + 9el.vert. DAB-yagi az.WE
TV'd: Sam. QE65-Q ja LE40D550 + Elion boxid ARRIS VIP1113 ja VIP5305
soundb:Sam.HW-K450
blue-ray: Sam.BD-J5500
Raadio: Yam. R-N303D ja Imperial DABMAN i200 + 9el.vert. DAB-yagi az.WE
Combo comboks, paraku odavaid ja häid asju ei eksisteeri. IPbox (oman 900HD-d aga IPboxil ka combo olemas) on võrreldes DM 7020 - ga pask kuubis (7020 ei ole küll samuti combo aga on siiski Dreambox) kui ainult kas eelist välja arvata: HD võimalus ja HDMI ühendus, mis isegi SD kanalite pildi võrreldes SCARTiga märgatavalt paremaks teeb (ilmselt on see märgatavam suure diagonaaliga paneelide puhul). Tänaseni ei ole ma näinud veel ainsatki IPbox- i imaget, mis oleks kiire, töötaks stabiilselt ja tunnistaks välist USB HD- d minu isendi peal.faas kirjutas:Energizer sa ikka paned korralikult oma väidetega metsa
Võta endale mingi odavam USB-PVR HD Combo ja naudi salvestamist satilt ja maapealt jne.
Teemast lähemalt- Dream on hea valik. Ainult, et soovitan teemaalgatajal HD pildi vaatamisest kuni uue teleka ostmiseni hoiduda. Vastasel juhul võib mitte HD kasti ost kasutuks osutuda

ma kindlasti järgin seda nõuannet.Radionov kirjutas:
Teemast lähemalt- Dream on hea valik. Ainult, et soovitan teemaalgatajal HD pildi vaatamisest kuni uue teleka ostmiseni hoiduda. Vastasel juhul võib mitte HD kasti ost kasutuks osutuda