Midagi lõbusat
Re: Midagi lõbusat
Keeruline on sellega jah, nrg kodukal pole ka vilistlaste juures lende kirjas, 43. lend on 99 lõpetanud, oma lend arvuta siis ise sellest.
DM7000s & DM500s @ 5E
Mu kolm aastat tagasi tehtud pilt - HOT BIRD fookuses (päriselt kah oli 13E fookuses siis)
Kassitemaatikasse - kassi sellised ei karda.
Täna hommikul oli lnb-d lumekuhja all, aga pildid ees.
Kassitemaatikasse - kassi sellised ei karda.
Täna hommikul oli lnb-d lumekuhja all, aga pildid ees.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
irw@HOT BIRD
aga kasside ja tuvide suhtest rääkides, kui ma veel linnas elasin, siis oli mul kass, kes nii mõnegi paha-aimamatu tuvi sistaks tegi.

aga kasside ja tuvide suhtest rääkides, kui ma veel linnas elasin, siis oli mul kass, kes nii mõnegi paha-aimamatu tuvi sistaks tegi.
DM7000s & DM500s @ 5E
Et mul on siis 19. Nõo Keskkooli lend???haljazme kirjutas:Keeruline on sellega jah, nrg kodukal pole ka vilistlaste juures lende kirjas, 43. lend on 99 lõpetanud, oma lend arvuta siis ise sellest.
Nujah, seda ma tunnen, kuidas vanus juba vaevab...

AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Tere,
nii nägi välja minu multifocus, kõik signaalid ikkagi normaalsed.
nii nägi välja minu multifocus, kõik signaalid ikkagi normaalsed.
http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... 7&l=wdelfi" onclick="window.open(this.href);return false;
lumega kipub siiski vist lihtsalt signaal alla tulema. Eile oli mõlema taldriku LNB paksu lume all ja signaal keskeltläbi 66%.Täna juba 74% Pilti vaadata kannatab küll, aga arvan et see on suuresti kinni ka tüüneri tundlikkuses ning konkreetsest transpondrist, nõrgemad on ja jäävad lumega siis veel nõrgemateks... Pilti ei saa teha , pole millega teha.
Üllatav on see, et lumi siiski ei takista signaali püüdmist, ehk on uued väiksema müraga lnmb-d selles suhtes paremad kui vanemad eelkäijad
Üllatav on see, et lumi siiski ei takista signaali püüdmist, ehk on uued väiksema müraga lnmb-d selles suhtes paremad kui vanemad eelkäijad

LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix

LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Lahe Free Sat-TV reklaamiklipp :
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2964673316#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2964673316#" onclick="window.open(this.href);return false;
DVB-S: 36E Tricolor GS B527
Müügile saabus uus seljavalu leevendaja "Kosmodisk"
.
Viimati muutis jaanus-, 10:28, 05 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest