arvuti start menüü win-xp-s
arvuti start menüü win-xp-s
kuidas panna start menüüriba erinevatesse ekraani äärtesse? ma ei tea kedagi oma ringkonnas kes teaks seda,seega tulin siia küsima.
elu koosneb üllatustest
Re: arvuti start menüü win-xp-s
Lihtne - võtad natist kinni ja lohistad smile14
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
nagu ta laseks see proovitud ja seetõttu küsingi et kuidas aktiivseks teha et lohistada
elu koosneb üllatustest
Üks variant: parem klõps taskbar'il tühja koha peal, linnuke "Lock the taskbar" eest ära. Siis tühja koha peal taskbar'ist kinni võtta ja lohistada, kuhu vaja.
PS. Taskbar'i tühi koht != Start-nupp.
PS. Taskbar'i tühi koht != Start-nupp.
kain kirjutas:PS. Taskbar'i tühi koht != Start-nupp.

Ega ikka ei võrdu küll ja seda igasuguste klõpsudega... Ainult "Atribuudid" viib mõlemal juhul samasse kohta...
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Seitsmel, vähemalt minu omal, viimane ei toimi.kain kirjutas: PS. Taskbar'i tühi koht != Start-nupp.
Aga muidu jah, tegumiriba tühjal kohal paremklõps, linnuke lahtrist "Lukusta tegumiriba" ära, ja saabki liigutada.
PS. Mul on tegumiriba esmase kuvari vasakus servas vertikaalselt. Asjaolu, mis kõigis külalistes imestust on tekitanud.

Aga see tuleb alles siis, kui nad üldse kahe monitoriga on harjunud. smile14
Programmeerijaid on siin vist väheZuumbox kirjutas:kain kirjutas:PS. Taskbar'i tühi koht != Start-nupp.![]()
Ega ikka ei võrdu küll ja seda igasuguste klõpsudega... Ainult "Atribuudid" viib mõlemal juhul samasse kohta...

!= tähendabki ei võrdu

http://en.wikipedia.org/wiki/Equals_sign#Not_equal
Ok, tunnistan, et ei teadnud seda
Nendes programmeerimiskeeltes, mida mina olen kasutanud, on selline ei võrdu: <>

Nendes programmeerimiskeeltes, mida mina olen kasutanud, on selline ei võrdu: <>
jh tänks see aitas sain kahe liigutusega tehtud
elu koosneb üllatustest