Parandage, kui eksin, aga minu mälu järgi oli ETV stuudioväljund 300 Mbit/s. Või on seda nüüd muudetud?sgraf kirjutas:... ETV väljastad kõigile soovijaile (loomulikult vastavasisuliste kokkulepete ja lepingute olemasolul) SDI 270 Mbit/s signaali mille siis teenusepakkuja vastavate seadmetega kokku pakib või edasi kannab. ...
Maapealne Digi-TV
just seda ta ei teegi - ta ei tee seda mpeg4 signaali uuesti -> mpeg2-ks, telekas ise pole mpeg2telekas, vaid ainult omab mpeg2tyynerit ja analoogtuunerit ning kuna signaal on mpeg2 tyynerile tundmatu, siis suunatakse see lisapessa, mis selle mpeg4 lahti kodeerib, kindlasti ei oska teleka ekraani osa mpeg2 signaaliga midagi teha, (mida muidu mpeg2 signaali puhul teeb mpeg2 tyyner), mpeg4 signaali puhul ei kasutata enam mpeg2 sisemist osa, vaid signaal läheb otse telekale. (muidugi mõnedel telekatel võib see vahelüli olla analoogne - ka rgb)jaanuse kirjutas: Ma mõtlesin selle konvertimise all seda, et too PCMCIA pesa mingit RGB signaali otsi vaevalt et omab. Mõeldud on sedasi, et telerile tundmatud signaalid (MPEG4) suunatakse tollesse lisapessa, kus ta transleeritakse telerile arusaadavale MPEG2 kujule kasvõi tollesama NEotioni mooduli abil. Sellepärast siis ka jutt mitmekordsest konvertimisest.
miks peaks selle veel rgb otstele pane kui signaal digis on ja lcd maatriks ka digitaalne on? rgb suht analoogne osa seal vahel!?
Kahjuks peab jah parandama ... ei ole se väljund mitte 300Mbit/s ega pole ka kunagi olnudScott kirjutas:Parandage, kui eksin, aga minu mälu järgi oli ETV stuudioväljund 300 Mbit/s. Või on seda nüüd muudetud?sgraf kirjutas:... ETV väljastad kõigile soovijaile (loomulikult vastavasisuliste kokkulepete ja lepingute olemasolul) SDI 270 Mbit/s signaali mille siis teenusepakkuja vastavate seadmetega kokku pakib või edasi kannab. ...

Kas oled väga kindel selles?renee kirjutas:just seda ta ei teegi - ta ei tee seda mpeg4 signaali uuesti -> mpeg2-ks, telekas ise pole mpeg2telekas, vaid ainult omab mpeg2tyynerit ja analoogtuunerit ning kuna signaal on mpeg2 tyynerile tundmatu, siis suunatakse see lisapessa, mis selle mpeg4 lahti kodeerib, kindlasti ei oska teleka ekraani osa mpeg2 signaaliga midagi teha, (mida muidu mpeg2 signaali puhul teeb mpeg2 tyyner), mpeg4 signaali puhul ei kasutata enam mpeg2 sisemist osa, vaid signaal läheb otse telekale. (muidugi mõnedel telekatel võib see vahelüli olla analoogne - ka rgb)jaanuse kirjutas: Ma mõtlesin selle konvertimise all seda, et too PCMCIA pesa mingit RGB signaali otsi vaevalt et omab. Mõeldud on sedasi, et telerile tundmatud signaalid (MPEG4) suunatakse tollesse lisapessa, kus ta transleeritakse telerile arusaadavale MPEG2 kujule kasvõi tollesama NEotioni mooduli abil. Sellepärast siis ka jutt mitmekordsest konvertimisest.
miks peaks selle veel rgb otstele pane kui signaal digis on ja lcd maatriks ka digitaalne on? rgb suht analoogne osa seal vahel!?
Mõtle mis juhtub kui tegemist on tavalise MPEG2 DVB-T signaaliga
mis krüpti lahti võtmiseks läbi CI mooduli saadetaks?
Kas siis teeb moodul MPEG2'st otse pildisignaali (RGB v.m.s)?
Dekodeeritakse riistvaraliste MPEG2 dekoodritega ja vahelüli on enamasti analoog - RGB või YUV komponentvideo (mitte PAL vms.).Kas oled väga kindel selles?dvbstats kirjutas:kindlasti ei oska teleka ekraani osa mpeg2 signaaliga midagi teha, (mida muidu mpeg2 signaali puhul teeb mpeg2 tyyner), mpeg4 signaali puhul ei kasutata enam mpeg2 sisemist osa, vaid signaal läheb otse telekale. (muidugi mõnedel telekatel võib see vahelüli olla analoogne - ka rgb)
On muidugi ka HDMI'ga variante:
http://www.neotion.com/news/pr/PR_Boxer-Neotion.pdf
Oskad sa nimetada mõnda telekat, millel oleks sisseehitatud MPEG4 dekooder? Mul on päris uus mudel, Eestis seda vähemalt möödunud nädalal veel müügis polnud, aga mul on küll kahtlus, et tal on mpeg-2 DVB-T tuuner... kuigi ega ma ei tea. User manualis ja spetsis on kirjutatud vaid DVB-T freeview tuner, mpegidest mitte sõnagi. Muude telekate puhul enamasti sama lugu.renee kirjutas:minumeelest ei pea etv mitte olema mpeg2 - see ainult nende soov kellel vanad seadmed.
Kas freeview tähendab seda, et puudub isegi CI pesa ? Sellist telekat ei leia isegi Internetiotsinguga - järelikult veel ei toodeta...mønster kirjutas:Oskad sa nimetada mõnda telekat, millel oleks sisseehitatud MPEG4 dekooder? Mul on päris uus mudel, Eestis seda vähemalt möödunud nädalal veel müügis polnud, aga mul on küll kahtlus, et tal on mpeg-2 DVB-T tuuner... kuigi ega ma ei tea. User manualis ja spetsis on kirjutatud vaid DVB-T freeview tuner, mpegidest mitte sõnagi. Muude telekate puhul enamasti sama lugu.
Kui see CI moodul lisaks PCMCIA kujule ka PCMCIA või tõenäolisemalt CardBus-i interfeissi kasutab, siis olgu väljund RGB või mis tahes - ta on digitaalsel kujul - ei PCMCIA-l ega CardBus-il pole analoogsignaale va AUDIO optional pin. Kas peale seda tuleb siis telekas A/D muundur ja kohe seejärel D/A muundur, sest vaevalt LCD teleris analoogkujul signaalitöötlust tehakse?mesilane kirjutas:Dekodeeritakse riistvaraliste MPEG2 dekoodritega ja vahelüli on enamasti analoog - RGB või YUV komponentvideo (mitte PAL vms.).Kas oled väga kindel selles?dvbstats kirjutas:kindlasti ei oska teleka ekraani osa mpeg2 signaaliga midagi teha, (mida muidu mpeg2 signaali puhul teeb mpeg2 tyyner), mpeg4 signaali puhul ei kasutata enam mpeg2 sisemist osa, vaid signaal läheb otse telekale. (muidugi mõnedel telekatel võib see vahelüli olla analoogne - ka rgb)
On muidugi ka HDMI'ga variante:
http://www.neotion.com/news/pr/PR_Boxer-Neotion.pdf
CI-pesa on olemas (1 tk). Telekas ise on samsa LE40M87BD.mesilane kirjutas:Kas freeview tähendab seda, et puudub isegi CI pesa ? Sellist telekat ei leia isegi Internetiotsinguga - järelikult veel ei toodeta...mønster kirjutas:Oskad sa nimetada mõnda telekat, millel oleks sisseehitatud MPEG4 dekooder? Mul on päris uus mudel, Eestis seda vähemalt möödunud nädalal veel müügis polnud, aga mul on küll kahtlus, et tal on mpeg-2 DVB-T tuuner... kuigi ega ma ei tea. User manualis ja spetsis on kirjutatud vaid DVB-T freeview tuner, mpegidest mitte sõnagi. Muude telekate puhul enamasti sama lugu.
PCMCIA'ga on tegemist ainult kaardi välise konstruktsiooni ja pistiku poolest, kuid analoogi sealt tõesti välja ei tule.mønster kirjutas:Kui see CI moodul lisaks PCMCIA kujule ka PCMCIA või tõenäolisemalt CardBus-i interfeissi kasutab, siis olgu väljund RGB või mis tahes - ta on digitaalsel kujul - ei PCMCIA-l ega CardBus-il pole analoogsignaale va AUDIO optional pin. Kas peale seda tuleb siis telekas A/D muundur ja kohe seejärel D/A muundur, sest vaevalt LCD teleris analoogkujul signaalitöötlust tehakse?
http://en.wikipedia.org/wiki/PCMCIA
"The form factor is also used by the Common Interface form of Conditional Access Modules for DVB broadcasts."
Mõned on tõesti ka PCMCIA ühilduvad
http://en.wikipedia.org/wiki/Conditional_access_module
"Dragon and Matrix, two popular cams with satellite television enthusiasts are multicrypt meaning each is capable of handling more than one encryption system. Matrix is more likely to be used by a novice as it can be upgraded via the PC card port in a laptop personal computer whereas a Dragon cam update is done via separate programmer hardware."
Paljudest MPEG2 dekoodri kividest tuleb välja RGB/YUV analoogsignaal.
Siin nagu midagi oleks, kuigi täpsem seletus puudub...mesilane kirjutas:Sellist telekat ei leia isegi Internetiotsinguga - järelikult veel ei toodeta...
37PF9731D/10 LCD large 30" - 40" Flat TV (plasma, LCD) TV PhilipsLCD Full HD display 1920x1080p. Integrated Digital DVB-T tuner. HD Ready ... JPEG still pictures, DivX 3.11, DivX 5, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD.