DM 500 jamab
DM 500 jamab
panin dreamile 3 pead järgi. alguses kõik ilus ja kena kuni vaatasin astrat. käisin korraks hotbirdi kanaleid sodimas kadus astralt signaal. ber kuni 10000. lülitasin tagasi hotipeale töötab. korraks tuli ka astral pilt ette, aga peale kanali vahetust sama lugu. Oskab ehk keegi otsa kätte anda milles viga
Ma paneks homme Astra pea otse/ilma DiSeqC lülitita tuunerile taha ja kontrolliks siis kõigi (H/V ja 0/22kHz) kanalite töö Astal ära. Kui kaabel ei ulatu DiSEqC lüliti juurest LNB-ni, siis F-jätk aitab.
---------------
Pea vana, siis DiSEqC vast jamab.
Mis firma toode?
Lase paar minutit signaalita Astra kanalil seista, kas võtab siis signaali lõpuks üles? Siis lüliti uimane.
----------------------------
Mul on Maximum-i odav 4¤ DiSEqC vahel.
Lüliti on 37m kaabli otsas ja 0,8m Astra /HotBird "duubel"-pannini on sealt veel 2¤ 17m kaablit , siis nendele 2-le satile lülitades mõnikord alguses "mõtleb" 3-4 sekundit. Nii ekstreemseid kaabliolusid Sul vaevalt on...
---------------
Pea vana, siis DiSEqC vast jamab.
Mis firma toode?
Lase paar minutit signaalita Astra kanalil seista, kas võtab siis signaali lõpuks üles? Siis lüliti uimane.
----------------------------
Mul on Maximum-i odav 4¤ DiSEqC vahel.
Lüliti on 37m kaabli otsas ja 0,8m Astra /HotBird "duubel"-pannini on sealt veel 2¤ 17m kaablit , siis nendele 2-le satile lülitades mõnikord alguses "mõtleb" 3-4 sekundit. Nii ekstreemseid kaabliolusid Sul vaevalt on...
Viimati muutis andres66, 23:13, 06 Dets 2007, muudetud 1 kord kokku.
- satitaevas
- Entusiast
kusjuures oli mul selline juhus et sai ka sõbrale pann katusele visatud ja katusel seadistamisel oli kõik OK.kui aga kerast TUTIKA kaablijupi-ca15meetrit tuppa vedasin ei tulnud selle otsast piiksugi.nii et viga võib ka kaablis olla-nii uskumatu kui see ka pole.
vahetasin selle kaabli veelkord välja ja kõik toimis laitmatult.
vahetasin selle kaabli veelkord välja ja kõik toimis laitmatult.