väheke kallis pole ühe kanali kohta kuumaks võiHenkka kirjutas:aga Zuumi kaudu Voom HD on täiesti vaadatav IMHO.

väheke kallis pole ühe kanali kohta kuumaks võiHenkka kirjutas:aga Zuumi kaudu Voom HD on täiesti vaadatav IMHO.
Digi omapärad. Minu setup, kus on ainult üks antenn Soome suunatud (teletorni suhtes umbes 90 kraadi nurga all), ei näita selle antenni kaabli teleka taha pistmisel telekas analoogis K2 üldse ja TV3 on kohutavate peegeldustega. Samas näitab see antenn DVB-T kaudu kõiki eesti muxe nii, et S ja Q on põhjas. DVB näeb lihtsalt kogu aeg samasugune välja, isegi pisikese magnetjalaga antenniga toas, analoogi hea pilt on sihtimine.tonuj kirjutas: Aga kas on piirkondi kus analoogi pilt vilets ja digi pilt parem, tundub võimatu.
Kui Sa minu käest seda küsid,valgekotkas kirjutas:väheke kallis pole ühe kanali kohta kuumaks võiHenkka kirjutas:aga Zuumi kaudu Voom HD on täiesti vaadatav IMHO.
Spetsiaalselt proovisin kohe järgi - nagu kaardi zoomboksist välja tõmbasin, hangus pilt ära ja ilmus kiri "no card inserted".veicos kirjutas:Voom HD on Zuumi paketis? Mulle tundus ikka, et DVB-T vaba test vms...
nuh ... ma rohkem seepärast, et voomi kui ainukesena vaadatava kanali (nii sisu kui ka kvaliteedi poolest) kohta tuleks kuumakse pisu kallivõitu - või me oleme tõesti nii rikkad, et osta odavaid asjuHenkka kirjutas:Kui Sa minu käest seda küsid,valgekotkas kirjutas:väheke kallis pole ühe kanali kohta kuumaks võiHenkka kirjutas:aga Zuumi kaudu Voom HD on täiesti vaadatav IMHO.
Huvi pärast küsin, millisesse pingeritta need allikad kvaliteedi poolest sa sätid? Enda kogemustele tuginedes satipiltide vastu ikka ei saa, nt Astra pealt tulevad saksa digikanalid, muust ei räägi. HD omaette teema. Viasatti ei arvesta.Henkka kirjutas: Saan võrrelda Elioni IPTV, Zuumi ja satelliidikanalite (nii SD kui HD) pilte, kõik need on olemas ja töötavad
Vaata, kui HD on omaette teema ja Sitavatat ei arvesta,jyri403 kirjutas:Huvi pärast küsin, millisesse pingeritta need allikad kvaliteedi poolest sa sätid? Enda kogemustele tuginedes satipiltide vastu ikka ei saa, nt Astra pealt tulevad saksa digikanalid, muust ei räägi. HD omaette teema. Viasatti ei arvesta.Henkka kirjutas: Saan võrrelda Elioni IPTV, Zuumi ja satelliidikanalite (nii SD kui HD) pilte, kõik need on olemas ja töötavad
Minu häda ongi selles, et Digita pakutavast näen (ja sedagi mitte iga päev) vaid MUX32 (süüdi on oma laiskus ja vana ära kõdunenud Yagi antenn).faas kirjutas:Henkka ma tiba parandaks sati ja elioni vahele pistaks soome dvb-t(kellel võimalus).Ja lisaks Elion ainuke kelle teenus aja jooksul muutunud paremaks(st. areng nähtav).Teistega on nagu on
Mux C kohta niipalju, et Urheilukanava ja The Voice nähtud piltide põhjal võib öelda, et need jäävad YLE-dele küll alla. Umbes kuu aega tagasi piilusin neid viimati (Anjalankoski, kanal E53, vastuvõtukoht Kunda). Aga Henkka pingereale full Accept! See, mis me analoogis näeme, on tegelikult MPEG2 proffesionaalkasutuseks mõeldud striim Elioni magistraalses optikavõrgus telejaamast saatemasti, mitte kodukasutajale mõeldud striim Zuumi, nagu mõnes teises foorumis teadjama poolt kommenteeritud on. Seepärast analoog on parim korralike antennide korral. See on minu isiklik arvamus.Henkka kirjutas: Minu häda ongi selles, et Digita pakutavast näen (ja sedagi mitte iga päev) vaid MUX32 (süüdi on oma laiskus ja vana ära kõdunenud Yagi antenn).
Kvaliteedi järjekorras paigutuse suhtes olen 100% nõus (jällegi baseerudes MUX32 muljetel), olen aga headelt kolleegidelt kuulnud, et soomlastel on näiteks MuxC ja mõne teise muxiga pildi kvaliteediprobleeme liigse "ülerahvastatuse" pärast