DreamBox DM800 HD PVR

Vasta
Kasutaja avatar
kamm
Õpetaja

Re: DreamBox DM800 HD PVR

Postitus Postitas kamm »

kain kirjutas:
kamm kirjutas:Nonii, minu eksemplar läks ümbervahetusse. DVI 1080i väljundiga töötas Astra HD promol külmast peast ca 10 min ja jooksis kokku, soojast peast 3-5 min, sõltumata imagest (Gemini 3.5 ja 3.6, Nabilo viimane).
Mul tunduvad olevat täpselt samad probleemid 800'sega.

Kas see uus box, mis Sa said, töötab Sul HD kanalitel kenasti? Mis numbriga selle seerianumber algab?
Mul on S/N 87......

Väidetavalt pidi 85... algusega seerianumbritega kõige vähem vigaseid isendeid esinema.

Tänud.
Ei oska öelda enam, mis numbriga mul esimene oli, kuna tuli koos originaalkarbiga tagasi saata. Asenduspill on S/N 8523... ja senini pole kordagi kokku jooksnud (Gemini 3.6, Mgcamd1.29). Vahetati välja ilma pikema jututa (Mart Tali Kaubandus OÜ).
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

kamm kirjutas:Ei oska öelda enam, mis numbriga mul esimene oli, kuna tuli koos originaalkarbiga tagasi saata. Asenduspill on S/N 8523... ja senini pole kordagi kokku jooksnud (Gemini 3.6, Mgcamd1.29). Vahetati välja ilma pikema jututa (Mart Tali Kaubandus OÜ).
Sain kah just Mardi käest uue vahetuspilli, kuid samuti 87... seeriast, kohe proovin, kuidas sellega lood on.

EDIT: tundub, et nüüd sain korraliku eksemplari (ptüi-ptüi-ptüi) - enam pole suutnud kokku jooksutada.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

Oman ka Mardi käest ostetud Dreami mingi pea paar nädalat ja see on ka 87... seeria oma.Seni töötab OK.Katsetanud pea kõik olemasolevad softid üle.Dreamile pole suurt midagi ette heita peale ühe asja.Nimelt panin kõvaketta sisse ja selle temperatuur seal on ca 55-65 kraadi.See on aga väga paha paha lugu.Sellise temperatuuri juures kauaks kõvaketast ei ole.Tuleb väline karp osta ja sinna ketas pista.Softid uuele dreamile on ka nii ja naa.Täiusliku hetkel veel ei ole.Paremusjärestus minul hetkel LT, Nabilo, Gemini .... , aga see maitse asi.Väike küsimus ka.Kas dream 800 saaks panna näitama signaalitugevust nii nagu seda näitas dream 500.(Ilmselt mitte, kuna see softist kinni)
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Kanal ITV HD - Eurobird 1 28,5E, 11426H. http://de.kingofsat.net/hdtv.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Kood: Vali kõik

Huvitav FTA kanal, ITV HD, alustas 28.5Е, mis kasutab H.222. 
Tuleb välja... VDRiga on antud kanali vaatamine võimalik...

Kood: Vali kõik

How to watch ITV HD on DM800 Gemini3.60 - You need to add in your lamedb file: 
0f06:011a0000:090b:003b:134:0  ITV HD
p:BSkyB,c:000d49,c:030d49,c:040d4a,c:050001,f:5

In the HD section nearer the bottom between BBC HD and ITV4 HD.
Save then send the settings to your DM800 and all then works fine.
http://www.allsats.co.uk/index.php/topic,6133.0.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt On keegi selle kanali DM800HD-ga kätte saanud?
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

tigekala kirjutas: Pilt On keegi selle kanali DM800HD-ga kätte saanud?
Jah, aga välja näeb see nii:

Pilt
Kasutaja avatar
onu_remus
Edasijõudnu

Postitus Postitas onu_remus »

Aeg-ajalt tuleb ka sealt saateid. Jalgpalli EMi ajal näitasid nad vaheldumisi BBC HD matše, kuid peale seda jah harvemini on sealt pilti näha...

Aga kui pildi ette saamisega on probleeme, siis loe see foorum läbi.
http://www.dream-multimedia-tv.de/board ... #post48080
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

onu_remus kirjutas:Aga kui pildi ette saamisega on probleeme, siis loe see foorum läbi.
http://www.dream-multimedia-tv.de/board ... #post48080
Sealsoovitatud "Pulling the plug" ehk toite taganttirimise asemel soovitan soojalt hoopis käsurealt
killall -9 enigma2
teha.

lamedb faili käsitsi tehtud muudatuste jõustumisest sai YLE HD teemas juba räägitud:
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=4 ... 955#p96955
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

aandra kirjutas:Mul käib dream juba kevadest ja ei ole nabilosati imagega kordagi HD kanalitel kokku jooksnud!?
Nagu eelpool juba räägitud, siis esimese seeria boxid tunduvad olema paremad jah- seega Sul vedas.

Mul on praegu juba teine 800 ja jookseb ikka HD kanalitel kokku, tavaliselt nii umbes 1,5 - 2h jooksul :( Aretasin ise jahutuse juurde ja boks on lausa külm - aga kasu sellest on väike, mulle tundub, et probleemid ei ole tingitud ülekuumenemisest.

Praegu on mul LT Fifth Campaing image peal, sellega on seni stabiilseim. Viimane Gemini jooksis väga tihti kokku.

Nabilot pole ma veel proovinud, mis Sa versiooni kasutad? Kui mõnda vanemat, siis mul veel väike lootus on, et äkki mõnes varasemas on midagi paremat...
ja äkki oskad umbes öelda, kui pikka aega Sa oled järjest kõige kauem mõnel HD kanalil tuunerit hoidnud?
Kasutaja avatar
muul
Moderaator

Postitus Postitas muul »

kain kirjutas:
aandra kirjutas:Mul käib dream juba kevadest ja ei ole nabilosati imagega kordagi HD kanalitel kokku jooksnud!?
Nagu eelpool juba räägitud, siis esimese seeria boxid tunduvad olema paremad jah- seega Sul vedas.

Mul on praegu juba teine 800 ja jookseb ikka HD kanalitel kokku, tavaliselt nii umbes 1,5 - 2h jooksul :( Aretasin ise jahutuse juurde ja boks on lausa külm - aga kasu sellest on väike, mulle tundub, et probleemid ei ole tingitud ülekuumenemisest.

Praegu on mul LT Fifth Campaing image peal, sellega on seni stabiilseim. Viimane Gemini jooksis väga tihti kokku.

Nabilot pole ma veel proovinud, mis Sa versiooni kasutad? Kui mõnda vanemat, siis mul veel väike lootus on, et äkki mõnes varasemas on midagi paremat...
ja äkki oskad umbes öelda, kui pikka aega Sa oled järjest kõige kauem mõnel HD kanalil tuunerit hoidnud?
Minul vahel eurosport HD 1w pealt mitmeid päevi järjest olnud pole kordagi kinni jooksnud. Kasutan nabilot.
T-90 4,0W;0,8W;4,8E;9,0E;13,0E;16,0E;19,2E;23,5E;28,2E;36,0E dream500 dream800 zuumTV soolo2
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Kasutan kõige uuemat nabilo imaget ja boks on kogu aeg alates aprillist voolu all ja ööseks lükkan ta spetsiaalselt Premiere Discovery HD peale, mõnikord on ta seal olnud nädal järjest ja ei mingit häiret.
Kasutaja avatar
satikas
Tegija

Postitus Postitas satikas »

Sama siin, uue Nabiloga jookseb box nagu kulda ja pole veel õnnestunud "pange ajada". Kasutusel ka esimese seeria DM 800.

Infokse veel Nabilo foorumist: http://www.nabilosat.info/forum/showthread.php?t=55845" onclick="window.open(this.href);return false;
"I've been informed that a new 800HD is on the way (1-2 weeks) from DreamMedia to dealers (authorized dealers). It may have a new processor chip."
....
"Second Gen is being produced in China now, set to arrive Europe in Sept.
No one knows (well I haven't heard) what changes are made. Maybe only a heatsink on the CPU.... The main problem with the first gen is heat. Some of the batch of CPU's overheated and shut the box/and network down. Some of the boxes worked fine and the CPU did not
overheat. A lot of folks just modified their boxes with internal heat sinks (warranty breaker) and some just put fans on the outside (warranty OK)"
==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]
Kasutaja avatar
danton80
Edasijõudnu

Postitus Postitas danton80 »

mis imaget keegi kasutab ja on kasutanud? ja kas olete rahul?
ja kui keegi aitaks mul 10 diceqi paika panna siis ma oleks väga tänulikleitsin lehe ülesse ja sain hakkama aint 36e võttis rohkem aega
Viimati muutis danton80, 21:58, 27 Aug 2008, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

aandra kirjutas:Kasutan kõige uuemat nabilo imaget...
Ei suuda üles leida, kuidas Nabilosat'i Blackhole image'is Cam'e saab alla laadida... oskab keegi vihjata?

EDIT: Suutsin lõpuks üles leida - rohelise nupu alla peidetud.
Kasutaja avatar
kamm
Õpetaja

Postitus Postitas kamm »

danton80 kirjutas:mis imaget keegi kasutab ja on kasutanud? ja kas olete rahul?
ja kui keegi aitaks mul 10 diceqi paika panna siis ma oleks väga tänulik
Jookseb Gemini 3.6, olen lihtsalt Geminiga ära harjunud ja ei saa nuriseda.

Diseq 1:10 vt siitsamast teemast vist lk 5 Satika postitatud seadete pilti. Ainult näppimise vaev.
Kasutaja avatar
seltsimees
Seltsimees

Postitus Postitas seltsimees »

ma ka harjumusest vaatan seda teemat aga ma enam ei ole "uue boxi omanike klubis", vähemalt mingiks ajaks. Kuna minu box oli ikkagi vigane siis müüja võttis selle tagasi ja maksis mulle raha kah tagasi kuna asendust oleks pidanud 2 kuud ootama. Müüja on ka selle foorumi liige ja mul polnud vaja pikalt ohkida - saada tagasi ja see oli ka kogu vestluse sisu. 5+ teenindus igatahes ja ostsin siit.
ootan nüüd pisut uuesti ostmisega kuna esimesega oli küll väga valuline kogemus ja ilmselt ootan suure dreami tuleku ära. seniks muidugi jah on HD pildid hale mälestus ilusast minevikust.
minu dreami serial algas 861........
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”