Mille pealt näeb Prison Breaki
Mille pealt näeb Prison Breaki
Et kas Astra, Hotbirdi või Siriuse peal on mõni kanal millelt näeks Prison Breaki samal ajal kui usa FOX'i peal tuleb või siis hiljemalt päev hiljem?
Viimati muutis ftt, 08:44, 03 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.
- tsaarsataan
- Entusiast
Re: Mille pealt näeb Prison Breaki
Vaevalt küll.ei usu eriti.Kui tuleb mingit prisonit kuskilt siis on see aastajagu maas.Netist ei leia endale ?
110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
Leiab Leiab, tahtsin rutem ära näha lihtsalt. Ja noh telksist vaadata on ikka lahedam 
Kuskilt lugesin et inglise FOX'i pealt näitab päev hiljem..

Kuskilt lugesin et inglise FOX'i pealt näitab päev hiljem..
Küll on ikka kärsatud inimesed, ei malda päeva oodata : )
Ma ise ootan vähemalt kevadeni, ei istu mulle see sirtsutamine, korraliku elamuse saab kätte ühtejutti vaadates.
Ma ise ootan vähemalt kevadeni, ei istu mulle see sirtsutamine, korraliku elamuse saab kätte ühtejutti vaadates.

Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
Ei hakka uut teemat tegema aga mul oleks samalaadne küsimus aga üldisemalt. Kas selliste populaarsemate serjaalide kohta pole mingit lehekülge, kus näitaks mis kanal seda üle kannab?
aga mis need kanalid üldse on kust seriaale tuleb...fox life, obn, axn ...
inglise keeles muidugi.
inglise keeles muidugi.
- tsaarsataan
- Entusiast
Kui otse telekast vaadata siis on häirivad asjad reklaamid,mida samapalju kui filmi peaaegu.Ma ise ka vaatasin 1-2 teise hooaja korraga.Saab ikka küll parema elamuse ja asjad ei lähe ka meelest kui nädala kaupa vaadata.
110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
njaa, aga reklaamil ja reklaamil on vahe, teinekord vaatad late night show cnbc pealt, siis tuleb ikka sellised reklaamid, et naera ribadeks. aga need Eesti / baltikumi reklaamid on sellised Poola külateatri etendatud jaburdus, aga aegajalt on ka andekaid sattunud.
Seda hooaega mida näidatakse usas (eks siis k6ige uuem) samal ajal mujal maailmas näidata ei v6i.
Võib ikka aga see maksab
Selgitan pisut: nimelt ei müüda/anta 6igusi muule maailmale ennem kui USAs season läbi.
USA filmi/sarja-tööstused on seda p6hjendanud piraatluse t6kestamisega (niiv6rd-kuiv6rd see t6ele vastab. ise arvan et siin muu p6hjus mängus).
USA filmi/sarja-tööstused on seda p6hjendanud piraatluse t6kestamisega (niiv6rd-kuiv6rd see t6ele vastab. ise arvan et siin muu p6hjus mängus).
Vastunäiteks on siis inglaste Sky mis kohati uusi SciFi kanali ilmsesarjade osasid on näidanud enne SciFi kanalit.kokku123 kirjutas:Selgitan pisut: nimelt ei müüda/anta 6igusi muule maailmale ennem kui USAs season läbi.
Üldiselt pean silmas hittserjaale.
Mul näiteks pole aimugi mida sealt SciFi ja SKY kanalilt näidatakse.
Stargate: SG:1 (varasemal ajal)kokku123 kirjutas:Üldiselt pean silmas hittserjaale.
Stargate: Atlantis
Battlestar Galactica