Laadisin uue softi peale. Nüüd laseb ka lindistada ehk Macro on kõrvaldatud (copy protection) aga see pildi nn. kinnijäämine nii, et heli edasi jookseb on ikka küljes. Iga teatud aja tagant, ka salvestataval streamil, nii et boxis endiselt viga ka uue softiga.ma arvan, et see tavaline, sest ma olen ka sellist asja näinudhaistag kirjutas:mul esineb zuumboxiga hakkimist (pilt jääb seisma ja heli käib edasi, nii umbes 2-3 sekised hakkimised miski 15 minutise intervalliga
Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
Tõsi. Palju asju on parandatud. Nüüd töötab ka näiteks EPG bronnimine nii, nagu ta peaks. Ja nüüd on sellel nupul, mis vahetab kuvasuhet 4:3, letterboxi ja 16:9 vahel, mingi reaalne funktsioon kah. Segaseks jääb küll, miks kõik kanalid, millel seda valida saab, ikkagi vaikimisi letterboxis on, kuigi boxi setupist on pandud screen type 16:9 peale, aga edasiminek seegi, et üldse midagi reguleerida saab. Kui ma millalgi jõuan selle ka ära testida, kas nüüd suudetakse ka soomlaste digiviihde kanalit normaalselt käidelda, siis ongi nagu suuremad vead otsa saanud. Nii võib ju asjast asja saada.truffi kirjutas:Laadisin uue softi peale. Nüüd laseb ka lindistada ehk Macro on kõrvaldatud (copy protection).
Martini
Mul samuti jääb vahel pilt hetkeks kinni. Avastasin, et box reageerib mõningatele häiretele. Näiteks boxi juures elektrilist välgumihklit klõpsutades hakkab hakkima. Samuti boksi lähedal olevat säästupirniga laualampi klõpsutades ka jamab.truffi kirjutas:Laadisin uue softi peale. Nüüd laseb ka lindistada ehk Macro on kõrvaldatud (copy protection) aga see pildi nn. kinnijäämine nii, et heli edasi jookseb on ikka küljes. Iga teatud aja tagant, ka salvestataval streamil, nii et boxis endiselt viga ka uue softiga.ma arvan, et see tavaline, sest ma olen ka sellist asja näinudhaistag kirjutas:mul esineb zuumboxiga hakkimist (pilt jääb seisma ja heli käib edasi, nii umbes 2-3 sekised hakkimised miski 15 minutise intervalliga
Mina olen selle 4:3 letterboxilt 16:9 peale ümberlülimisega algusest peale hädas olnud. Probleem on selles, et soome saadab väga palju 16:9-s pilti, mul 4:3 telku. 4:3 letterbox peaks istutama kõik 4:3 peale, muidugi 16:9-ga tekivad ülesse ja alla mustad ribad tavalisel 4:3 telekal, nagu peaks olema. Aga mul on laia puhul näod pikad, tuleb lülida 4:3 täisekraanile kui edastatakse 16:9 pilti, siis äärtest jääb pilt raamist välja. Kuradid on ikka vigase softi seal tehases neile peale pannud. Starmani kurat ei saa ise ka aru, et nad on kogu selle üritusega kolme jalaga pange astunud.Martini kirjutas:Tõsi. Palju asju on parandatud. Nüüd töötab ka näiteks EPG bronnimine nii, nagu ta peaks. Ja nüüd on sellel nupul, mis vahetab kuvasuhet 4:3, letterboxi ja 16:9 vahel, mingi reaalne funktsioon kah. Segaseks jääb küll, miks kõik kanalid, millel seda valida saab, ikkagi vaikimisi letterboxis on, kuigi boxi setupist on pandud screen type 16:9 peale, aga edasiminek seegi, et üldse midagi reguleerida saab. Kui ma millalgi jõuan selle ka ära testida, kas nüüd suudetakse ka soomlaste digiviihde kanalit normaalselt käidelda, siis ongi nagu suuremad vead otsa saanud. Nii võib ju asjast asja saada.truffi kirjutas:Laadisin uue softi peale. Nüüd laseb ka lindistada ehk Macro on kõrvaldatud (copy protection).
Martini
SEB lugeja + NewCS
[*Vabandust, post valesse teemasse, selle võib kustutada]
- vanemleitnant
- DigiTVfänn