tv6

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
skyline
Entusiast

Re: tv6

Postitus Postitas skyline »

Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes oleks seda Emori mõõdikut kunagi oma kodus ajutiselt omanud. Olen aastakümneid huviga oodanud, millal saan selles telemonitooringu uuringus osaleda, kuid ainus küsitleja keda näinud olen on aastal 2000 toimunud rahvaloenduse küsitleja.
Tundub et valimisse võetakse alati mingi 1000 Tallinna või Harjumaa elanikku, kes valdavalt istuvad Elioni digi-tv, Viasati või kaabel-tv otsas ja näevad seda TV6 ilusti edasi. Ma ei usu, et see nende valim on läbilõige kogu Eesti elanikkkonnast ehk need uuringud on bullshit. Ma arvan et Elion saab oma digibokside osas hoopis paremaid vaadatavuse andmeid kätte.

Kui Emor oleks oma mõõdikud paigaldanud kuskile Kagu-Eesti äärealadele või saartele, siis vaevalt et TV6 vaadatavus oleks peale vabalevist kadumist samaks jäänud.

Kuuldavasti pidi peale vabalevist kadumist TV6-l raha üle jääma ja programm paremaks muutuma, mina küll muutust paremuse poole ei näe, pigem on filmide osas veelgi lahjemaks jäänud.
Kasutaja avatar
tigu
Edasijõudnu

Postitus Postitas tigu »

Ka mina vaatasin TV6 üsna palju kui see veel vabalevis oli. Nüüd siis enam üldse mitte, sest näen ainult õhu kaudu tulevaid vabu digikanaleid. Nii et vaatajate arv on kindlasti vähenenud aga seda pole registreeritud :( .
Ega see Emori uuring pole suurem asi ja objektiivsusega ei hiilga aga parema puudumisel on see võetud "standardiks".
Valimi (uuringus osalejate) arv oli mõni aasta tagasi 250 majapidamist, võimalik et see on viimasel ajal suurenenud. Nii et ikka väga räigelt üldistatakse neid tulemusi.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

ma ei tea mis loom see "emori mõõdik" on aga mingi paar aastat tagasi lasi naine ennast ära rääkida ja teostas kuu-uuringut raadioprogrammide kohta - selleks saadeti talle miski päevik kuhu tal siis tuli teha märkmeid mingil perioodil kuulatud programmide kestvuse ja sageduse kohta ... naisterahva asi - kolmel esimesel päeval täideti päevikut ja siis võeti see kätte enne postitamisekuupäeva ja paluti mul ära täita :lol: :lol: :lol: mina muidugi provokatsioonidele ei allunud ja nii läks sinna kirja siis krt teab mis :oops: :shock: :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

valgekotkas kirjutas:ma ei tea mis loom see "emori mõõdik" on aga mingi paar aastat tagasi lasi naine ennast ära rääkida ja teostas kuu-uuringut raadioprogrammide kohta - selleks saadeti talle miski päevik kuhu tal siis tuli teha märkmeid mingil perioodil kuulatud programmide kestvuse ja sageduse kohta ... naisterahva asi - kolmel esimesel päeval täideti päevikut ja siis võeti see kätte enne postitamisekuupäeva ja paluti mul ära täita :lol: :lol: :lol: mina muidugi provokatsioonidele ei allunud ja nii läks sinna kirja siis krt teab mis :oops: :shock: :lol:
Kui aus olla siis endalgi 1 korra see raadiopäevik kodu sattunud. Esimene nädal oli enam vähem täidetud, edasi oli nii kuis pastakas sattus.

Vot nii käivad need õiged tulemused :D (ime kh et vikerraadio ruulib, pensionäridel aega ja need täidavad korralikult, teised lahmivad nii kuis joppab).
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

Pole just uudis, aga nagu vana asja meeldetuletus või nii ..
TV3 ja TV6 rikkusid pikkade reklaamipausidega seadust
Kultuuriministeeriumi kinnitusel on telekanalid TV3 ja TV6 rikkunud korduvalt ringhäälinguseaduse sätet, mille järgi ei tohi reklaamilõikude maht ületada 12 minutit tunnis.
Kultuuriministeeriumi kinnitusel on telekanalid TV3 ja TV6 rikkunud korduvalt ringhäälinguseaduse sätet, mille järgi ei tohi reklaamilõikude maht ületada 12 minutit tunnis.
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

Ainuke asi vast mis selle vastu aitaks on päris tõsine ähvardus lubade äravõtmiseks.

Mingi trahvi peale (mida nad ilmselt taaskord saavad) lihtsalt antud kompanii vilistab.
Kasutaja avatar
sinira
Entusiast

Postitus Postitas sinira »

zoom kirjutas:Pole just uudis, aga nagu vana asja meeldetuletus või nii ..
TV3 ja TV6 rikkusid pikkade reklaamipausidega seadust
Tv6 on kõige korralikum. Ilma asjata laimatakse. Tv6 järgi saab kella kontrollida. Tv3 -ga võrreldes nagu öö ja päev. Tv3 meesdiktor (1) tuleks diktorite kooli saata.
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

sinira kirjutas:Tv6 järgi saab kella kontrollida.

Nii about +/- 10 minutit
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

Mis seal korralikku on. Möödunud nädal korra üritasin vaadata, kuid peale reklaami ja 4:3 küljesuhte (kuhu 16:9 jäi?) polnud sealt midagi head tulemas.
Lisaks pean nüüd veel reklaami vaatamise eest maksma ka veel :evil: .
Kasutaja avatar
sinira
Entusiast

zoom kirjutas:Mis seal korralikku on. Möödunud nädal korra üritasin vaadata, kuid peale reklaami ja 4:3 küljesuhte (kuhu 16:9 jäi?) polnud sealt midagi head tulemas.
Kella saab kontrollida ja 16:9 formaati vaadata tööpäeviti vahemikus 19:30 kuni 20:20 tv6.
Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

sinira kirjutas:
zoom kirjutas:Mis seal korralikku on. Möödunud nädal korra üritasin vaadata, kuid peale reklaami ja 4:3 küljesuhte (kuhu 16:9 jäi?) polnud sealt midagi head tulemas.
Kella saab kontrollida ja 16:9 formaati vaadata tööpäeviti vahemikus 19:30 kuni 20:20 tv6.
see on ikka tubli samm küll kui tervelt 50 min midagi paika peab. Ülejäänud olematud 23h10min on BS :mrgreen:
Kasutaja avatar
sinira
Entusiast

sniff01 kirjutas:
sinira kirjutas:
see on ikka tubli samm küll kui tervelt 50 min midagi paika peab. Ülejäänud olematud 23h10min on BS :mrgreen:
Tv3 on 3 korda hullem.
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Postitus Postitas roska »

Varsti kolib TV6 väljastus Eestist Lätti, siis võite 16:9-st ainult unistada, isegi seda 50 minutit. Lätis loetakse 16:9 pilt praagiks.
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

roska kirjutas:Lätis loetakse 16:9 pilt praagiks.
:shock: :shock: :shock:
Kas need lätlased on viimasegi mõistuse kaotanud?
DVB-T2: Ferguson Ariva T40 & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kasutaja avatar
sinira
Entusiast

roska kirjutas:Varsti kolib TV6 väljastus Eestist Lätti, siis võite 16:9-st ainult unistada, isegi seda 50 minutit. Lätis loetakse 16:9 pilt praagiks.
Peale vabalevist minekut läheb hullemaks mitte paremaks.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”