OpenPLi
Re: OpenPLi
Nii, sai siis tänase kuupäevaga OpenPli 2,0 beta boksile selga aetud. Mis kohe silma hakkas ja tunda andis - on boksi kiirus (nii menüüdes liikumine kui E2 restart), mis on Gemini 5.1 -ga võrreldes märkimisväärselt parem. Siia ei ole aga suutnud leida kohta, kust boksile picon -ite asukoht kätte näidata ning swap fail aktiveerida. On kellelgi ehk juhiseid ?
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
Haa, ma mõtlesin, et kiiruse vahe tuleb ainult DM800 peal välja. smile11
Kus sul piconid on? Mul on usb peal ja sealt leiab ilma mingi mässamiseta üles.
Swap faili saab aktiveerida ainult käsitsi. Oled kindel, et vajad seda? Isegi minu DM800 saab ilma suurepäraselt hakkama. Vähemalt aasta ei ole mingit swapi kasutanud.
Swap faili saab aktiveerida ainult käsitsi. Oled kindel, et vajad seda? Isegi minu DM800 saab ilma suurepäraselt hakkama. Vähemalt aasta ei ole mingit swapi kasutanud.
Kiiruse vahe Geminiga on ikka tuntav. Muide ka vana hea DreamElite oli nobedam kui Gemini 5.1.rimas kirjutas:Haa, ma mõtlesin, et kiiruse vahe tuleb ainult DM800 peal välja. smile11
Piconid on mul cf kaardi peal - Picons nimelises folderis. Ftp - ga saab sinna ilusti ligi, seega on kaart nähtav. Swap - i vajaduse osas puudub mul selge arusaam. Geminil see võimalus oli ja foorumitest lugedes on selle olulisust rõhutatud (võimalik, et see on vananenud arusaam).
Kuidas sul usb ja cf haagitud on. Kas /media/cf ja media/usb? Kui on, võid proovida linkida
Mis puutub swap-i, siis olen üsna kindel, et seda DM8000 ei vaja.
Kood: Vali kõik
ln -s media/cf/picon /media/usb/picon
Kausta nimi Picons asemele picon ja leiab
No see on ju elementaarne.yb228a kirjutas:Kausta nimi Picons asemele picon ja leiab

Kõik imaged otsvad vaikimisi picon kausta. Aga äkki tõesti smile11
Tänud. Töötab. Geminil sai kausta nime ja asukohta käsitsi seadistada.yb228a kirjutas:Kausta nimi Picons asemele picon ja leiab
Swap on pigem vanematele tuuneritele millel mälu vähe, endal on küll GP3-l määratud aga ma pole kordagi näinud,et seda kasutatud oleks (100% vaba kogu aeg).Usun Radionov selle võid unustada 

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Tundub vist, et 20.02 kuupäeva uuendustega DM8000 käivitub OK.
4x proovisin huvi pärast resa teha. Võttis pildi iga kord ette.
Nüüd aga ei suuda enam mkv failidele subtiitreid alla kuvada. smile25
Saab keegi veel asja kinnitada või on viga ainult minu kastis.
4x proovisin huvi pärast resa teha. Võttis pildi iga kord ette.
Nüüd aga ei suuda enam mkv failidele subtiitreid alla kuvada. smile25
Saab keegi veel asja kinnitada või on viga ainult minu kastis.
Sama siin. Praegu tuleb uuendamisest hoiduda, kuni ära parandatakse. 19.02 kuupäeva oma on viimane, mis korralikult töötab. Lootust annab see, et VU+ imagel sama viga. Ma kartsin, et süüdi on uus secondstage ja dvb draiverid, mis DMM välja lasi.
Mis image on multiboodi jaoks flash'is parim? Kumb on parem kas Barry Allen või Meoboot?
Ma ei tea kas viga minus või milles
aga viimasel ajal tekkisid probleemid ja kuidagi ebastabiilseks läks box ja enam ei ole kasutanud BA-d. Meobooti ei saanud üldse tööle uute imagetega.Teadjamad äkki komenteerivad täpsemini aga üks igavene jama nendega (jaanuari algusest) võimalik minu lollus aga nii ta on. Võimalik kah uutes imagetes on midagi sisse kirjutatud, et hästi asjad ei toimi enam.
Isiklik arvamus ja kogemus siis.
BA uus versioon on küll olemas aga see beeta alles ja töötab ainult kõige värskemate ajuritega ehk siis peale 15.02.11

BA uus versioon on küll olemas aga see beeta alles ja töötab ainult kõige värskemate ajuritega ehk siis peale 15.02.11
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Tänan vastamast. Ma olen ka tulemusteta katsetanud mõlemat. Seepärast tundsingi huvi, et kuidas keegi asja käima on saanud.faas kirjutas:Ma ei tea kas viga minus või millesaga viimasel ajal tekkisid probleemid ja kuidagi ebastabiilseks läks box ja enam ei ole kasutanud BA-d. Meobooti ei saanud üldse tööle uute imagetega.Teadjamad äkki komenteerivad täpsemini aga üks igavene jama nendega (jaanuari algusest) võimalik minu lollus aga nii ta on. Võimalik kah uutes imagetes on midagi sisse kirjutatud, et hästi asjad ei toimi enam.
Isiklik arvamus ja kogemus siis.
BA toimib 8000'l hästi.Põhiimageks on OoZoon.Sellele tuleks peale lasta uuendused,et oleks installitud uus 15.veebr. secondstage ajur.Laiendustest saab alla laadida BA.Kõik seadistused v.a.kanalite nimekirja määrasin käsitsi. Kanalite nimekirja saatsin DB Editiga.Seda tuleb teha iga imagega eraldi.Edasi kasutasin DCC E2'te ja installisin Newnigma2 v3.1.5 ja pli tänase s.o.22 veebruari image.Eraldi secondstage't pole vaja uuesti installida.BA installimiseks kasutasin usb pulka,sest cf kaart(varemalt olid multiboodi imaged cf kaardil) koos pesaga andis eelnevalt otsad.Niisiis kõik seaded käsitsi sisestada ja asi toimib. Edu katsetamisel! smile85
Eilse ja tänase uuenduse järel ei mängi enam salvestusi kõvakettalt, ka neid mis on sama imagega salvestatud. On see vaid minu anomaalia või on ka keegi teine seda täheldanud. Dream on DM-800.