Zuum TV-ga seotud küsimused.

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
Chill
Entusiast

Postitus Postitas Chill »

vv kirjutas:EPG koha pealt tundub, et saateid näidatakse nagu topelt: talvise õige ajaga ja suvise ajaga ehk tunnise veaga. Vaataja peab siis otsustama, kumb õige, kumb vale aeg. Ribakujulisel EPG-l saab veel natuke sotti, tabelikujulisel variandil on asi täitsa ämbris, õiged kellaajad jäävad valede "taha". Sama nähtust on ka enne olnud suve-talveaja vahetamise järel
EPG edastamine on tõepoolest vigane pärast 27.11 uuendusi.
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

Chill kirjutas:EPG edastamine on tõepoolest vigane pärast 27.11 uuendusi.
Tegelikult läks see värk vigaseks vist isegi päev enne uuendusi
Kasutaja avatar
erol
Edasijõudnu

Postitus Postitas erol »

Mul EPG "vigane" st kellaajad vigased juba vähemalt nädal - kaks.
Kasutaja avatar
donzoomik
Uudistaja

Postitus Postitas donzoomik »

Kui seni ei näinud Discovery't ja soomet, siis nüüd ei näe üldse mittemidagi. Peab ikka vist pööningule ronima antennivõimendit vahetama. Samas kui Orbita antenni helistasin abi pärima, soovitati võim vahelt ära võtta üldse. Ilmselt on selleks siis mingit Y karpi või siis kohe alternatiivne korralik antennivõim panna. Asja nagu jagaks teoorias, kuid praktikas ei oska poodi minna. Andke üks ilus antennivõim 3 sisendiga või siis normaalne võim ja 3 otsaline Y karbike. Olgu tänatud see mees, kes mulle selle Tevalost ette näitab.
Kasutaja avatar
buhh
DigiTVfänn

Postitus Postitas buhh »

Kui elukoht on kesklinnas, siis väliantennivõimendi on DVB-T vastuvõtuks täiesti üleliigne. Paar nädalat tagasi käivitati Kristiina lisasaatja ning see võimaldab lausa tubast vastuvõttu.
Kasutaja avatar
officer
DigiTVfänn

Postitus Postitas officer »

probleem selles,et 42mux Viimsis Q=5-40(nuukz!),põhjus vast selles,et mux 42 antenn on teletornis kohviku all ja minu suuna ekraneerib tv torni korpus,mis ongi neil eesmärgiks,et see digi mux ei segaks rakvere analoog kanalit.
Kuidas edasi elada?
Viimati muutis officer, 17:02, 03 Dets 2007, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
officer
DigiTVfänn

officer kirjutas:probleem selles,et 42mux Viimsis Q=5-40(nuukz!),põhjus vast selles,et mux 42 antenn on teletornis kohviku all ja minu suuna ekraneerib tv torni korpus,mis ongi neil eesmärgiks,et see digi mux ei segaks rakvere analoog kanalit.
Kuidas edasi elada?
Kasutaja avatar
zuumacher
Edasijõudnu

Postitus Postitas zuumacher »

officer kirjutas:Kuidas edasi elada?
Mis muud, kui kuul pähe :)
Kasutaja avatar
officer
DigiTVfänn

zuumacher kirjutas:
officer kirjutas:Kuidas edasi elada?
Mis muud, kui kuul pähe :)
Tehtud!
Kasutaja avatar
ompu
Edasijõudnu

Postitus Postitas ompu »

tere,mul ka juba zuumboks natu aega ja probleem!!! ega ma olen võhik asjas ,et loodame et keegi saab aru minu murest. Niisiis,mul osad kanalid ei tööta hästi,levi väga kõigub ja hakkab pilti hakkimanäit mtv eesti ja teised mis tollel muxil aga see kus diskoverid jne on,töötab hästi,seal s92 ja q 97,98,100 ja pilt toimib,ilm ei loe. Aga need teised ei tööta kui on natukegi tuulisem ilm,antenn on mul see poolarest,ja ma olen proovinud keerata siia sinna teda aga ei aita,samas neid diskoverid jne oluliselt ei mõjuta, mul levi tuleb valgjärvelt muidu ja ise räpinas,suht kaugel muidugi aga näme ikkagi et osad ei tööta... Osakb keegi kommenteerida?
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

roska kirjutas:
jyri403 kirjutas:
roska kirjutas:Softiuuendusega kõrvaldatakse praeguses softis olevad bugid.
Vanad bugid lähvad minema, uued tulevad asemele...
Jüri, kõik on õige, see peabki nii olema....
Millal me uuest bugist ehk boksi topeltsisselülitamisest lahti saame?
Enne seda polnud. Boks läks tööle varem kohe esimese nupuvajutusega puldilt, nüüd peab 2 korda tegema. Mitte et see eriti segaks, aga põhimõtteliselt on see natuke naljakas.
Kasutaja avatar
Riho
Entusiast

Postitus Postitas Riho »

Millal me uuest bugist ehk boksi topeltsisselülitamisest lahti saame?
Enne seda polnud. Boks läks tööle varem kohe esimese nupuvajutusega puldilt, nüüd peab 2 korda tegema. Mitte et see eriti segaks, aga põhimõtteliselt on see natuke naljakas.
Mind see küll segab ja naljakas see ka ei ole. Pigem vihastab. See topeltvajutus ajab universaalpuldi segamini ja siis tuleb jälle lastele ja naisele seletada, mis jama on. Tegijatelt meestelt oleks ilus küll, kui nad selle kiiresti ära parandaks.
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

Riho kirjutas: Mind see küll segab ja naljakas see ka ei ole. Pigem vihastab. See topeltvajutus ajab universaalpuldi segamini ja siis tuleb jälle lastele ja naisele seletada, mis jama on. Tegijatelt meestelt oleks ilus küll, kui nad selle kiiresti ära parandaks.
Ma sellepärast ütlesin väga pehmelt ja siidkinnastega, et natuke naljakas, et mõnda asjaga mingil moel seotud tegijat-foorumlast mitte riivata oma märkusega. Ma oleksin võinud palju s...mini öelda selle asja kohta. Universaalpuldi jms puhul ning asja kohta üldse öeldes on see ikka väga jama küll, selline tunne on, et boksi softi programmeerijad on kas käpardid või lasevad pohhuiistlikult üle nurga... . Andke andeks, aga jama on ikkagi. :oops:
Kasutaja avatar
buhh
DigiTVfänn

Postitus Postitas buhh »

uuem zoombox-ide partii on sellest veast vaba, käivitub esimese korraga ja alati
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Postitus Postitas mesilane »

ZUUMtv klientide arv jääb loodetule kõvasti alla
http://www.delfi.ee/news/majandus/majan ... d=17666501
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”