igiliikur kirjutas:peeter3000 kirjutas:esimesel päeval pandi Märtini soovitusele mõnele autole pakiruumi kaasa 2 talverehvi, üleminekul ,enne katset, panid sõitjad need 2 rehvi alla diagonaalselt..ja vahe oli meeletu..
(mis on ka minu jaoks ennekuulmatu..)
Kust selline info?
ralliraadio ja MTV3 uudised.
"Erikoiskokeen neljällä nopeimmalla kuljettajalla oli käytössään kaksi superpehmeää ja kaksi talvirengasta. Muut kärkikuskit ajoivat neljällä superpehmeällä renkaalla."
--peale selle uudise lugemist ma ei saanud aru kuidas said nad kasutada 2-e talvekummi!!
Siis lugesin ,et ralliraadios oli Märtin rääkinud ,et pandi alla diagonaalselt (seda ma ise ei kuulnud).
Ka siin on kirjas nii: " All of the top three drivers were using a combination of tyres (asphalt and winter tyres) – and benefited from this."
http://www.volkswagen-motorsport.com/in ... id=776&L=1
see siis ainult SS3-l (teiste katsete kohta info puudub)
-----
SS4 sõitis Latvala 4x WT (wintert.) ja Ogier sõitis 2+2 rehvidega ning kaotas siin 21sek.(Sébastien Ogier, who is now relying on a combination of asphalt and winter tyres (diagonal configuration), finished in sixth place, 21.8 seconds behind)
----
Esimese päeva II ringile (SS4-6) läks Ogier 2+2 kummidega ja autosse kaasa võttis 2x naeltega WT-d.
--------------------------
see pikk rallijutt sobib hästi "midagi lõbusat" alla ,sest mõelge ise ,kui te läheks autoga sõitma ja autol oleks all 2 pehmet asfaltikummi ja 2 talvekummi, kaasa võtaksite veel 2 naelkummi!!