Ei mingit mõrva."Põdrad" tulevad mühinal edasii.zuumacher kirjutas:Jah, Levira juhtimiskeskus kinnitas, et Tallinna saatjad (45&59) töötavad nüüd täisvõimsusel. Täiesti ootamatult olid venelased kooskõlastuse andnud.
Hei, teie seal põhjarannikul, kas siis Tallinna 45 tappis Soomlaste 44 ja 46 CH nüüd ära, nagu kardetud?
Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Ehee, ma näen esimest korda sellist asja, et Q on 100%bljumkin kirjutas:Ei mingit mõrva."Põdrad" tulevad mühinal edasii.zuumacher kirjutas:Jah, Levira juhtimiskeskus kinnitas, et Tallinna saatjad (45&59) töötavad nüüd täisvõimsusel. Täiesti ootamatult olid venelased kooskõlastuse andnud.
Hei, teie seal põhjarannikul, kas siis Tallinna 45 tappis Soomlaste 44 ja 46 CH nüüd ära, nagu kardetud?

Kahju muidugi, et mul sellest Levira signaalist mingit kasu pole

See 42.k pidavat algul 100W olema.jaanuse kirjutas:Nüüd võiks panna tööle Teletornis ka 42 ja 64 kanali saatjad.
Huvitav, kaugele võiks levida

edit: Kahe muxi levile pole enam midagi ette heita. Tõstsin 12cm varrasantenni, mis USB pulgaga kaasas oli, akna taha ja zuumi pilt ees. (kaugust 56km)
Viimati muutis a1, 22:06, 14 Apr 2007, muudetud 1 kord kokku.
Infoks, et eile andis Sideamet loa tõsta Tallinna DVB-T saatjate võimsused normaalsele tasemele ning alates eile kella 13.30-st töötavad saatjad 14,7 kW võimsusega. Sellega seoses ei viida mux 2-te E64 peale vaid seal alustab sügisel tööl mux 3.
Järgmise nädala alguses peaks käima minema Pärnu saatjad.
Järgmise nädala alguses peaks käima minema Pärnu saatjad.
Sedapidi on tõesti koeksistents võimalik, et ülemine kanal on digitaal ja alumine on analoog, vastupidi mitte (videosignaali alumine külgriba segab alumist kanalit, vaevalt selle mahalõikamine väga täpne on). DVB-T signaal püsib üsna hästi talle eraldatud "ristküliku" piires. Ma näen ka Fiskarsi SVT-d kanalil 23, aga tunduvalt tugevam Espoo MTV3 kanalil 24 tekitab sellele häireid. Kui Sõrajalgade TV1 poleks pankrotti läinud ja Kloostrimetsas oleks 45. kanal analoogina edasi töötanud, oleks Espoo mux B 44. kanalil vastuvõtt olnud suurel alal blokeeritud.jaanuse kirjutas:Nagu arvata oligi, siis ei teinud see saatjate võimsuse tõstmine mitte midagi kõrvalkanalitele. Pealegi, soome analoog TV1 tuleb 31 ja MUX A 32 kanal, ka need pole teineteist kuigivõrd seganud.
Espoo ja Kloostrimetsa vahel on umbes 90 kraadi (Rannamõisa). 59. kanal enne rahuldavalt ei tulnud, nüüd tuleb. Täna on 44. ja 46. kanali signaal kehvem (BER suurusjärgus 10 exp-3), öösel oli parem (10 exp-6). See võib olla ka ilmastikust, Fiskarsi rohkem "pildil olles" ilmselt halveneb Espoo signaali kvaliteet. Eriti annab see tunda 32. kanalil.ice kirjutas:mart & jaanuse, rääkige, mis nurga alla teil jäävad kloostrimetsa ja espoo/fiskars?
Varem, kui üritasin Soome digit maja antennisüsteemi sisse lasta (koos Kloostrimetsa 45.-ga), oli 44. ja 46. kvaliteet keskeltläbi kehvem. Kui Soomele võimendust liiga palju peale keerasin, hakkas 45. kanali BER halvenema. Nüüd olen sellest loobunud.
Nurk on suur, silma järgi ligi 70-80 kraadi. Ma ei ole Kloostrimetsa suunaga eriti tõsist vaeva näinudice kirjutas:mart & jaanuse, rääkige, mis nurga alla teil jäävad kloostrimetsa ja espoo/fiskars?
iCE

Viimati muutis jaanuse, 15:56, 26 Apr 2007, muudetud 1 kord kokku.
ice kirjutas:mart & jaanuse, rääkige, mis nurga alla teil jäävad kloostrimetsa ja espoo/fiskars?
jaanuse kirjutas:Nurk on suur, silma järgi ligi 70-80 kraadi. Ma ei ole Kloostrimetsa suunaga eriti tõsist vaeva näinud
Just, MOTT!mart kirjutas:Espoo ja Kloostrimetsa vahel on umbes 90 kraadi (Rannamõisa).
Minul näiteks on teletorn ja Espoo pea ühel joonel (mõigu ja assaku vahel) ja nüüd kus 45'nda võimsus põhjas on 44&46 pimedad. Tühja muret - enamik nendest kanalitest tuleb ka satilt

iCE