2 korda odavam kui Samsung 55" Smart ja pilt kah etem.
Natuke kogemusi mul Sony EX720 kohta mul on ja neid võin jagada. Vaatan põhiliselt sat tv'd aga on ka võimalus vaadata Elioni paketti,mis tulid netühendusega kaasa.Elioni pilt on tunduvalt nigelam sat'i pealt tulevast.3D funktsioon telekal toimib hästi.Sonyl on neli HDMI sisendit.Kasutan neist kahte.Üks on dreami ja teine mac mini jaoks.Maciga on teleka reso 1080p.Dreambox annab HD kanalitel 1080i.Elioni sd kanalid teleka võimsust ära ei kasuta...Minul jääb telekas ruuteri lähedale ja igasugune wifi vajadus jäi ära.Salvestamisvõimalus on olemas Sonyl aga salvestab ta mingi oma failiformaadi,mida mujal kasutada ei saa.linni kirjutas:Poisile vaja uus telekas osta. Plasma jääb mängust välja tänu klaasekraanile, teler asetseb akna suhtes ebamugava nurga all ja peegeldused garanteeritud.
Raha paneks alla umbes 800 (võib ka kuni poole võrra rohkem, kuigi ei näe mõtet). 3D, Internet (Smart) TV, Android juhtimine, HDMI 1.4 ja USB salvestus nõutavad, mõõt 40 - 46". Signaali annab Elion.
Enda valikud:
Philips 42PFL7606H
Samsung 40D6500
Sony 720 võiks ka kõne alla tulla, kuigi EX720 jääb eelpoolmainitutele alla ja NX720 jällegi tundub ületavat.
Andke tuld!
...ja kuidas siis peegeldustega lood on tal ju klaas srvast servani ei sega?humanoid kirjutas:Sai ka ostetud uus teler Panasonic TX-P50VT30E. Väga hea teler nõudlikule vaatajale.
Ma juba loobusin oma 8 seeria Philipsist kõik briljantne pilt ja viled aga päevasel ajal oli ika jube,sama lugu on ka paljukiidetud panasonic v seeriaga ja eiste samalaadsete klaas-ees-telekatega,mina igal juhul 2x ämbrisse ei kavatse astuda,muidu oli hea naine kasutas telkut peegli eestPRR24 kirjutas:Tänapäeva needus on peegeldavad telekad.
Ma kardan, et sa pead tegema kompromissi ja loobuma kas pildikvaliteedist/viledest või aktsepteerima klaasi.
No üldse ei saa aru et oleks häirivat peegeldust. Mul telekas kohe akna kõrval ,ekraan on 90 kraadise nurgaga aknast. Päevavalges vaatamine ei seganud, kui saaks nüüd eredat päikest, eks siis saa täpsemalt öelda.mustkass kirjutas:...ja kuidas siis peegeldustega lood on tal ju klaas srvast servani ei sega?humanoid kirjutas:Sai ka ostetud uus teler Panasonic TX-P50VT30E. Väga hea teler nõudlikule vaatajale.
Hädapärast võib mõned viled ju välja jätta, klaasekraani ei taha mitte ning pildi kvaliteet on primaarne.PRR24 kirjutas: Ma kardan, et sa pead tegema kompromissi ja loobuma kas pildikvaliteedist/viledest või aktsepteerima klaasi.