Henkka, ei saanud tünga. See imeloomake ei teinud olemasolevat olukorda karvavõrdki halvemaks. Kuivõrd mul siin teemas viidatud sagedused töötasid enne ja töötavad ka praegu ja kuivõrd ühel kasutajal hakkasid need sagedused näitama korralikult peale imeloomakse paigaldamist, võib väita, et tegemist on siiski hea LNB-ga.Henkka kirjutas:Nu näed, saidki mu käest tünga... smile14Radionov kirjutas:Nonii,
Sai siis täna olemasolev 28,2E-d vaatav Triax ´i (teadjamate sõnul 0,2 mürateguriga) LNB selle "imelooma" vastu vahetatud. Vahet ei mingit. 28,2 sagedused 12051 ja 12343 sisuliselt sama signaalitugevusega, mis enne (kontrollisin signaali tugevust vahetult enne LNB vahetust). Teine "imeloomake" läks 110-se kopsiku fookuses oleva 28,2 kõrvale 23,5 vaatama. 23,5 pealt esmapilgul kõik HD kanalid nähtavad.
Kuidas teistel asjaosalistel lood on?
Ise ei saa enne katsetama hakata, kui "tõotatud maal Tailandis" on ära käidud(tagasi 13.03) ja see kohalik valge sitt antennide juurest on vähenenud...
Praeguse fiilinguga tundub küll kusagile jaanipäeva kanti jääma... smile25
23,5E hollandlaste ja sakslaste nägemise osas olin ma üldse skeptiline, hetkel näitavad selle imeloomakesega kõik HD kanalid sellelt satilt. Sain endale sealt ka uue lemmikkanali (muide täitsa FTA), millepeale siinne raudvara mind ilmselt mõnevõrra imeliku ilmega vaatab. smile06
http://www.dancetvhd.com/