Täna Miski 15 ajal lükkn siis boxi sisse ja mida ma näen, praktiliselt freezed pilt hulga vigadega. Signaal samas korras, BER0.
Kas segab päike? Iseenesest asub päike ju kõrgemal kui antud sat ja ei tohiks segada

Töötab kõik täna, nii tv kui raadio, PMT'ga pole midagi tehtud.AnaloogTV kirjutas:Pat taas kryptitud?
AnaloogTV kirjutas:hmm, mul annab
"No Data on Transponder (Timeout reading Pat)"
kokku123 kirjutas:Krt, mul jäävad puud vist ette. Üleeila oli kena pilt olemas, täna lännu. Lehed on piisavalt suureks paisunud ilmselt. Tea kas aitaks kui taldrik kõrgemale tõsta (hetkel ~2.5m kõrgusel, võimalus umbes sama palju kõrgemale upitada)![]()
Androidi apid näitasid muidu küll krt et sat üle puude nähtav (Täpsemalt tegu võsaga mis veel suht madal).
Või siis tuleb sealt võsast mõningad puud ära eemdaldada
Tasub ikka vaadata õhtuti 303 kanalit HD programmiga.margusten kirjutas:HD saated tulemas 303 kanalil:
Käsitsi proovisid mõnda transpondrit sisse lugeda?seltsimees kirjutas:tekkis küsimus et kas dreamiga ei saagi sealt midagi sisse skännitud ? ajasin ühe panni täna sinna peale aga dream 8000 teatab rõõmsalt selle sageduse peal täielik null signaal. Ajasin VU+ boxi ja see luges 43 teenust sisse mis mürin. See kuidas neid näha saaks esialgu polegi küsimus - küsimus on et kas tõesti dream ei saa selle sümbol ratega hakkama ? (44100). Image on openplii.
On keegi proovinud