Jajaa, küsin ma jeevalgekotkas kirjutas: satik kindlasti küsib miks seal esineb sõna Mozilla![]()

Jajaa, küsin ma jeevalgekotkas kirjutas: satik kindlasti küsib miks seal esineb sõna Mozilla![]()
See peaks hetkel juba lahenduse leidnud olemaDijital kirjutas:Ning ka eelpool mainitud probleem, et reklaambänneri laius rikub vaate mobiiliseadmel ära.
See oli jah kahe silma vahele jäänudDijital kirjutas:Miskipärast puudub mul peale uuele süsteemile minekut favicon. Ei aita brauseri restart ega ka cache tühjendamine.
Usun et siin aitab küpsiste ja vahemälu tühjendamine.karts3 kirjutas:Nutiseadmes ei toimi automaatne login !
Neid ise kustutada ei saa, loetud teated kustuvad automaatselt. Hetkel on kustumise ajaks määratud 30 päeva. Lugemata teated peaksid olema aktiivsed lõpmatuseni.tigekala kirjutas:Üleval, paremal on "kellaga" teated. Kas neid teateid ka kuidagi kustutada saab ?
Seal on ainult 1 valik - "märgi loetuks", mida ka teha ei lase.
Kui loetuks märkida ei lase siis tähendab - on juba loetudtigekala kirjutas:OK, aga mis nendest vanadest saab ? Märkida loetuks - ei lase, rääkimata kustutamisest...