Loodetavasti on uutel DMidel nii tuuner kui ka videoväljundid oluliselt paremast puust kui senistel.
no ega DB ka nüüd töökindlusega ei hiilga, pidevalt tahab restarti, OSD paneb segast vahest, pult kipub jukerdama, pärast 4.31 geminit nagu on natuke parem, aga just avastasin, et mingil kahtlasel põhjusel ei suutnud täna DB jälle F1 salvestada...faas kirjutas:Parandaks üleval kirjutajaidkahjuks ükski tänapäeva uus auto ei hiilga töökindlusega.
![]()
Mis kuradi Dream Sul on?stosoorok kirjutas:No ega DB ka nüüd töökindlusega ei hiilga, pidevalt tahab restarti, OSD paneb segast vahest, pult kipub jukerdama, pärast 4.31 geminit nagu on natuke parem, aga just avastasin,
et mingil kahtlasel põhjusel ei suutnud täna DB jälle F1 salvestada...
mul on see krdima garantiiga dm500c originaal(väidetavalt) mida hr. zaabaz müüb. gemini 4.31 peal koos CCcam 2.0.8 ja gSub'iga. mängude kohta ma ei tea, pean vaatama.tigekala kirjutas:Mis kuradi Dream Sul on?Mängud ja muu pask niikuinii peal?
Või on siis koopia koopia?
Mul on 500-ne Hiina koopia, mis pole 2 aasta jooksul suutnud kordagi kokku joosta,
v.a. Aandra kirjeldatud juhul (ei leia service-t). Ja töötab üle WiFi.
500C jah ja isub elioni kaabli otsas, kanali vahetus toimib ilusti kiiresti, restarti ise ei teegi, vaid tuleb teha, kuna pult hakkab uimerdama ja siis hetke pärast lahmib 10 kanalit sirinal edasi. EPG ka jukerdas, aga see oli elioni viga, sest starmani otsas töötas kõik 5+. muide mul on vlc ilusti toimetand, aga kui praegu proovisin(eelmine ndl pandud gemini 4.31), siis ei tulnud pilti ettetigekala kirjutas:Mul täpselt sama, s.t. hr. Zaapa müüdud Dream. Sellega ongi salvestamisel probleemid
nagu ka VLC-ga üle neti vaatamisel.
Muu pasa all mõtlen igasugu muid pluginaid, mis olemas 500 jaoks.
Minu oma iseenesest restarti pole kunagi teinud ja kokku on jooksnud ainult eelkirjeldatud juhtudel. Ja seda ka ainult siis kui jääd kauemaks ootama selle kanali peale, mille service ei leia.
Aga Sul on vist kaabli variant?
satikas kirjutas:Info DMM-ilt.
The DM 800 will be released within 3 weeks.
The DM 8000 probably will be released in May 2008.
Mit freundlichem Gruß, Best Regards
Patrick
Dream Multimedia GmbH