DreamBox DM800 HD PVR
Re: DreamBox DM800 HD PVR
Üks võimalus oleks see kanal sisse lugeda nõnda, et Audio PID'id käsitsi õiged panna. Kuidas see DM800 käib ei oska öelda. APID 2172 orig
kui oleks sellel riistapuul tuvastanud koha, kuhu neid side ja pide toppida, oleks juba proovitud see variant.
Rolloff ja Pilot... Mida need muudavad?

Info: http://www.nabilosat.info/forum/showthread.php?t=52291
Tirida saab ka siit: http://www.2shared.com/file/3362501/c81 ... 0_RC1.html
Nabilosat Enigma2 - BlackHole DM 800 RC 1
Enigma version: 2.5 experimental
Enigma cvs date: 29.5.08
Drivers: 26.5.08
Openvpn Kernel module support included. Openvpn fully
embedded in graphic interface.
Nfs kernel support added nfs utils and server included
Default Skin : Army Niro
Alternative Skin : Porto Invader
Main Function Keys
Button 1xOK = Light Info Skin
Button 2xOK = Extra Info Skin
Button Blue = Nabilo Blue Panel
Button Blue-Long-Push = Extensions
Button Green = Nabilo Green Panel
Button Green-Long-Push = Subservices
Button Red = Start Record
Button Yellow = Time Shift
Addons
Dedicated Addons Server
Download and install additional packages from Nabilosat server

==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]
No mu kell jamab ikka edasi. Kusjuures timezone menüüs näitab ikka, et on +2, kuid kell on vale (+1). Kas see võib äkki kuidagi mingi camd/newcs added featuur olla? kuidagi tundub tekkivat sellistel aegadel kui teatavate kanalite näitamisega mingi probleem on...tigekala kirjutas:Ei ole normaalne. Kas Sa timezone ikka ära salvestad kah või paned niisama paika?matrox kirjutas:üks asi veel - panen timezone paika +2 (Tallinn, Riga, Vilnius) - kell on õige, aga mingi aja pärast läheb ise +1 peale. Et kas see on normaalne?
Muud rohtu pole leidnud, kui et timezone menüüst korraks mingi teine timezone valida ja siis jälle tagasi kohalik. Siis on kell (kuni järgmise korrani) õige.
Siis vaatasin siit satika pildi pealt seda SkyEPG ITA pluginat... Et kas iga jumala kanali (või provideri) tarvis on vaja kuskilt mingi plugin EPG tarvis sikutada/tekitada? Mind huvitab teatud põhjustel näiteks BBC Prime, mis ei taha normaalset EPG-d näidata...
Tahaks küsida, kas keegi on proovinud välist DVD seadet püüdnud ühendada ja kas on ka dvd playeri käima saanud? Endal ei õnnestu kuidagi dvd-playerit tööle saada. Box näeb ja kuuleb draivi küll, aga plaati sisse pannes filmi mängima ei hakka. Kas keegi oskab aidata 
Ja teine küsimus: On keegi ka dreamboxis mingit moodi saanud divx'i mängida võrgukettalt (NAS)? Divx koha pealt olen küll otsinud netist, aga kõik juhendid on olnud arvuti ja dreamboxi omavahelisest ühendamisest.......

Ja teine küsimus: On keegi ka dreamboxis mingit moodi saanud divx'i mängida võrgukettalt (NAS)? Divx koha pealt olen küll otsinud netist, aga kõik juhendid on olnud arvuti ja dreamboxi omavahelisest ühendamisest.......
Mis funktsioone DM 800 HD PVR peaks täitma?
Ma saan siinkirjutatust aru nii,et DVD playeri (ju siis ei ole raha selle ostmiseks enam järgi jäänud pärast DM 800 ostu
),e-maili vaataja, ilmselt ka Interneti browseri, igasugu jpg piltide näitaja ... mida veel?
HD SAT (DVB-S2, MPEG 4) transponderite vastuvõtt on ilmselt sekundaarne ja pole kuigi oluline - hea, kui on, aga saab ka ilma läbi
Tuleks vist oodata ka universaalse hakklihamasina ja juurviljakoorija funktsioone???
Ma saan siinkirjutatust aru nii,et DVD playeri (ju siis ei ole raha selle ostmiseks enam järgi jäänud pärast DM 800 ostu

HD SAT (DVB-S2, MPEG 4) transponderite vastuvõtt on ilmselt sekundaarne ja pole kuigi oluline - hea, kui on, aga saab ka ilma läbi

Tuleks vist oodata ka universaalse hakklihamasina ja juurviljakoorija funktsioone???

Veel küsimus... kas keegi on proovinud selle seadmega eri formaatides videofaile telerisse saata (kas kettalt või võrgust)?
Mis faile asjandus sööb/ei söö?
Mis faile asjandus sööb/ei söö?
Sättisin siin oma 4 pead paika ja lõpuks tegin Automatic scan, et kõik puuduvad kanalid üles leida aga siis avastasin, et Multivisioon (1-7) on kuidagi ära auranud! Kõik katsed uuesti leida on siiani nurjunud. Kas minu tuuner peksab segast või tõepoolest kadusid need kanalid transpondrilt?
Edit
Mingi tekst (ARRET LE 02 JUIN) on kõigile taha tekkinud! Babel Fish tõlgib seda kui "STOP IT"! Seega kadusid need kanalid sattelliidilt nagu ma aru saan ja minu tuuneriga on kõik korras (vist). Ei tea ainult kas juhuslik viga või eemaldatigi need kanalid?
Edit
Mingi tekst (ARRET LE 02 JUIN) on kõigile taha tekkinud! Babel Fish tõlgib seda kui "STOP IT"! Seega kadusid need kanalid sattelliidilt nagu ma aru saan ja minu tuuneriga on kõik korras (vist). Ei tea ainult kas juhuslik viga või eemaldatigi need kanalid?
Viimati muutis miraaz, 23:28, 02 Juun 2008, muudetud 1 kord kokku.
- valgekotkas
- Admin
multivision
it is no longer transmitted by satellite in Europe
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Tulevikus otsi Multivision'e Astra 1, 19,2E pealt Canal Sat France paketist...
Aitäh!
Mõtlesin juba, et hakkavad mul kah selle DB800-ga igasugu imelikud anomaaliad kanalilistiga pihta nagu siin foorumis mõni juba nu****danud
. Õnneks siis seekord pääsesin
. Ei tea kas nad kavatsevad kodeeringut ka muuta?
Mõtlesin juba, et hakkavad mul kah selle DB800-ga igasugu imelikud anomaaliad kanalilistiga pihta nagu siin foorumis mõni juba nu****danud

Eks Sa vaata ise Lyngsatist, mis kodeeringut kasutab pakett Canal Sat France...
S.t. et võid tegelikult Multivision'id ära unustada...
S.t. et võid tegelikult Multivision'id ära unustada...

1. mgcamd pane usr/bin kataloogi ja chmod 755
2. script pane usr/camscript ja chmod 755
3. mg_cfg pane usr/keys
Testitud ja toimib!
Edu kasutamisel!

Ärge unustage chmod 755-t!

Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]
kellast
pange kell helsinki peale
pange kell helsinki peale