Eesti nõmedaim jaam on SKY PLUS!!!!
Ei salli Alari Kivisaart

Ei vasta tõele, Star FM sisu on oluliselt vanem. Duo ei mängi lugusid enne 1990 ja 90-dad pigem vähemuses, enamus lugudest on 2000+. Teiseks on Duo muusikavalik 99% kuulajate seas tehtud muusikauuringu tulemus ehk need lood on välja valitud 30+ suurlinna naiste poolt.
Tore teada, et mul naisterahva muusikamaitse onroska kirjutas: 10:31, 08 Aug 2025Ei vasta tõele, Star FM sisu on oluliselt vanem. Duo ei mängi lugusid enne 1990 ja 90-dad pigem vähemuses, enamus lugudest on 2000+. Teiseks on Duo muusikavalik 99% kuulajate seas tehtud muusikauuringu tulemus ehk need lood on välja valitud 30+ suurlinna naiste poolt.
roska kirjutas: 10:41, 14 Aug 2025 ]
Võtame raadio kuulatavuse uuringu (see on ainuke ametlik, mis meil olemas): Elmar on kõige kuulatavam kommertsjaam, seal jaamas on umbes 800 aktiivset lugu, koos Tantsuõhtu saatega. Teine on Sky Plus, mille playlist on ilmselt umbes 300-400 aktiivset lugu (aga need vahetuvad kiirelt), sama loogika on ka MyHitsis. Kolmas oli viimases uuringus Retro FM, kus on aktiivseid umbes 600-700, mis pole viimased 20 aastat muutunud, sest Retro lõppeb 1999. aastaga ning "uusi" peale ei saa tulla, sama loogika on Duo Goldis. Neljas on Star FM, mille aktiivne playlist on ilmselt Eesti üks lühemaid. Ma pole siinkohal konkurentide playlistide osas teinud päris statistikat, see puhtalt sisetunde pealt.
[
See roska jutt on selline tore ärimehe jutt, mitte raadio-entusiasti oma.
Reklaami olulisusest ma saan aru. Aga see, et istutakse mingis formaadis ja pleilistides (mis on juba 20 aastat samad) kinni on puhas mugavus. Retro FM võiks vabalt kasutusse võtta 10000+ lugu, sest retro ei ole mitte üksi need 600-700 mis pidevalt keerlemas. Sama asi Elmariga, Eestis on muusikat piisavalt v.o. jah päris iga "kabelit" ei pea eetrisse lubama. Kindlasti ei piirdu Elmari võimalik valik nende 800-ga. Arvan, et need CD-riiulid seal stuudios pole mitte üksnes stuudiokaunistus. Andke palun oma saatejuhtidele/diskoritele vabad käed ning saate veelgi paremaks, äkki isegi kuulajaid juurde.
NB! Puudutab Elmari Tantsuõhtut - miks ei ole see jaam ja koos sellega ka mängitud lugude listid siiani onlineradioboxis saadaval?