Kõik Viasatist

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
Kasutaja avatar
teekas
Õpetaja

Re: Kõik Viasatist

Postitus Postitas teekas »

"Selline olukord teeb meie programmide turundamise väga keeruliseks. Lisaks on Viasati müügikampaania selgelt eksitav, kui nad ütlevad, et Viasati platvorm asendab maapealset digilevi, tegelikult ei asenda, kuna puudub ETV2. Seega olime sunnitud tegema sellise käigu."
Nooo siis jõudu ViaSatile. Palgaku kohe aegsasti lisatööjõudu lepingute lõpetamiseks. Paljudele on tähtsad just Eesti kanalid, kogu muu suht savi. Samas ka jõudu ERR'ile. Nemad peavad tagama Eesti kanalite levi üle Eesti, sellest on aga tegelikkuses asi veel üsna kaugel, kuigi väidetavalt peaks nagu olema ja esinevad ainult väikesed probleemikesed milleks on Eesti DigiLevi.
Lühidalt: ELAGU DIGI-TV JA EESTI DIGITALISEERIMINE EESTIMOODI. Jõudu kõigile digitajatele aga tuletage meelde et kõik rahvas ei ole veel linnadesse jooksnud ja maal elavad kah veel inimesed ja paljud neist (enamus) on ka Eestlased. Neil aga kah pisike soov Eesti kanaleid piiluda kui kõikvõimasd riigiisad lubavad.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Postitus Postitas satik »

teekas kirjutas:
Nooo siis jõudu ViaSatile. Palgaku kohe aegsasti lisatööjõudu lepingute lõpetamiseks.
Täpselt sama mõte valdas mindki. Olen Viasati Stardi klient ja nimelt Eesti kanalite pärast. Ainult selle pärast, sest kolmveerandaastaga millal olen ka DVB-T vaadanud pole peale emotsiooni et HD on võimalik midagi selgelt positiivset tajunud. Kogu aeg on tunne et ootad nagu mingile vajalikule programmile uuendust mis selle lõpuks korralikult tööle paneks kuid see ootamine meenutab juba valge laeva ootamist.
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

Milleks sellised emotsioonid! Käitugem pisut tolerantsemalt! Mõtlen eelkõige Eesti digitaliseerimist ja seda tuld, mida siin selle pihta antakse. Isegi moderaatori poolt! Siiani pole kordagi seda teemat siin foorumis külastanud aga täna otsustsin seda teha.
Digitaliseerimist Eesti moodi viivad läbi ainult Levira ja Elion. Kolmas "tegija" on võõramaine ja kindlasti kaotab ühel päeval oma koha turul jäädavalt kui seal juhtimislaadi kardinaalselt ei muudeta. Seni, kuni leidub meil ikka ja jälle sellele rehale astujaid, pole neil selleks vajadust. Sellest pole midagi, et Elion ka on võõramaine. Mõeldakse seal üsna eestimeelselt.
Kui sul on Elioni paar kodus, võta Elion. Minul seda pole, võtsin Levira. Ma ei ela suurlinnas. Vastupidi, kaugel neist. Lisaks on minul mitu panni ja vaatan ka satti. Aga kujutage ette - neis puudub Sirius. Puudub vajadus nende udupiltide järele, mis sealt võimalik kätte saada on ja kahju on raisata ressurssi tühjale.
Väga hea oleks, kui me selle prahi-brändi taustal jätaksime omade meeste saavutuste kirumise. Et veel on auke levis saab ehk varsti üle, sest juuli 2010 on suhteliselt kaugel veel. Mõned Euroopa nn eliit-riigid alles plaanivad DVB-T käivitama hakata. Meil aga katsed juba oma HD ülekannetega tehtud. Jõudu Elionile, Levirale ja ka ERR-le!
Ma ei püüa veenda, et minu arvemus on ainuõige. Ei!
PS! Ma ei ole ühegi operaatori ega loetletud firma palgal aga ühegi partei liige.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Postitus Postitas satik »

Minul isiklikult pole midagi selle vastu et keegi mingit tehnoloogiat arendab. Mina tarbijana aga pean neid arendusi vaatama. Mul on ZB HD tuuner, Viasat, Elioni DTV ja veel kolm arvutijubinat millest kaks on DVB-T seadmed ja üks DVB-S/S2 tuuner. Selle kõige põhjal võin ma küll öelda et mul on võrdlusmomenti lihtne korraldada - mis ja kuidas töötab. ETV pilti Siriusel ei saa kuidagi "udupildiks" lugeda, õigupoolest udupilti ei näitagi neist üksi kuid algsignaali pakkimisel tekitatud artifaktid on need mis eristavad teenusepakkujaid, multipleximisteenuse osutaja DVB-T võrgus on seni nähtavate vigade hulgaga esikohal. Kahjuks.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

kareHD kirjutas:Lisaks on minul mitu panni ja vaatan ka satti. Aga kujutage ette - neis puudub Sirius.

Puudub vajadus nende udupiltide järele, mis sealt võimalik kätte saada on ja kahju on raisata ressurssi tühjale.
Võibolla ma olen loll ja kujutaksin heameelega, aga kuidas Sa need udupildid Sirius'elt ikkagi kätte said, kui Sul puudub pann Sirius'ele ? Pilt
Luba ma arvan ?
Võibolla Sul Sirius'e pildid sellepärast ongi udused, et Sul 4,8E peale panni pole ?
Kasutaja avatar
Linnavurle
Entusiast

Postitus Postitas Linnavurle »

samuti seal majas aeg ajalt liikudes, arvan jutul tõepõhja all oleva.
Kasutaja avatar
Linnavurle
Entusiast

Postitus Postitas Linnavurle »

teekas kirjutas:
"Selline olukord teeb meie programmide turundamise väga keeruliseks. Lisaks on Viasati müügikampaania selgelt eksitav, kui nad ütlevad, et Viasati platvorm asendab maapealset digilevi, tegelikult ei asenda, kuna puudub ETV2. Seega olime sunnitud tegema sellise käigu."
Nooo siis jõudu ViaSatile. Palgaku kohe aegsasti lisatööjõudu lepingute lõpetamiseks. Paljudele on tähtsad just Eesti kanalid, kogu muu suht savi. Samas ka jõudu ERR'ile. Nemad peavad tagama Eesti kanalite levi üle Eesti, sellest on aga tegelikkuses asi veel üsna kaugel, kuigi väidetavalt peaks nagu olema ja esinevad ainult väikesed probleemikesed milleks on Eesti DigiLevi.
Lühidalt: ELAGU DIGI-TV JA EESTI DIGITALISEERIMINE EESTIMOODI. Jõudu kõigile digitajatele aga tuletage meelde et kõik rahvas ei ole veel linnadesse jooksnud ja maal elavad kah veel inimesed ja paljud neist (enamus) on ka Eestlased. Neil aga kah pisike soov Eesti kanaleid piiluda kui kõikvõimasd riigiisad lubavad.
ERR ei ole signaali levitaja, vaid tootja. Levitab teatavasti Levira, kellele makstakse levitamnise eest.
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

kes veel ei usu siis nüüd ka ametlikult : http://uudised.err.ee/index.php?06178209" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis kreisi, 22:14, 22 Sept 2009, muudetud 1 kord kokku.
ERR
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

kreisi kirjutas:kes veel ei usu sisi nüüd ka ametlikult : http://uudised.err.ee/index.php?06178209" onclick="window.open(this.href);return false;
..ja kommentaarid..
http://www.postimees.ee/?id=166936&com=1" onclick="window.open(this.href);return false;
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
hanno
Edasijõudnu

Postitus Postitas hanno »

Minu meelest oleks olnud ERRi poolt kavalam nipp viia olulisemad ülekanded (Olümpia, Eurovisioon, Jalgpall jne...) põhikanalilt etv2 kanalile (Samuti nagu teeb Soome YLE). Siis suureneks ka Viasati klientide poolt nõudlus selle kanali järele.
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Viasatil parem mõistlik panna kohalikud kanalid Local paketti- kes neid näha tahab see maksab nagu lisapaketi eest. Ja teadmiseks- Viasatile ei lähe absoluutselt korda mingi klientide "nõudlus" :)..
0000
Tegija

Postitus Postitas 0000 »

Alustame sellest, kellele selline mõte kasulik on. Kui see teoks saab siis tavainimene kannatab kõvasti. Sellest oleks aga väga kahju. Seega, kes lõikab Viasati lepingu lõpetamise puhul kõige rohkem kasu- sinna on koer ilmselt maetud. Ja tasuta asju pole olemas, ka mitte tasuta DVB-T'd.
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

Postitus Postitas hania »

hanno kirjutas:Minu meelest oleks olnud ERRi poolt kavalam nipp viia olulisemad ülekanded (Olümpia, Eurovisioon, Jalgpall jne...) põhikanalilt etv2 kanalile (Samuti nagu teeb Soome YLE). Siis suureneks ka Viasati klientide poolt nõudlus selle kanali järele.
no aga siis hakkab err jälle noudma et see oleks pohipakettis
Kasutaja avatar
teekas
Õpetaja

Postitus Postitas teekas »

Digitaliseerimist Eesti moodi viivad läbi ainult Levira ja Elion.
Olen nõus, kuna ViaSat ei ole Eesti firma, varsti pole ka Elion.
Kui sul on Elioni paar kodus, võta Elion. Minul seda pole, võtsin Levira.
Ka minul Levira e. DigiLevi aga kahjuks tuleb sealt aeg-ajalt ekraanile ainult ruudukesi või kiri '' video puudub''. Samas aga väidetavalt kogu Eesti MUX1 kaetud. Antenn on korralik, ka signaali võimendus on korralik, häälestatud mõõteriistaga, mitte silmajärgi. Miks k***t ma siis koguaeg pilti ei näe, vaid mingit kiginat-käginat ja musta ekraani. Katku siis Eesti korralikult selle digi-signaaliga ja lõpetagu oma katsetused. Pilt kadus digist siis kui Levira võttis kasutusele modulatsiooniskeemi 16QAM. Kas pean olema sellega rahul. Unustage ära. Hetkel ainus võimalus näha Eesti põhi kanaleid on ViaSat. Kui ka sealt mingid kanalid kaovad, siis pean leppima selle kaootilise pildiga mida pakub Levira.
Kui sul on Elioni paar kodus, võta Elion.
Kahjuks see paar puudu millest digi läbi tuleks, kuigi paar on. Isegi tavatelefon juba nädal tumm, kusagil mingi viga, mida ei leita.
Milleks sellised emotsioonid! Käitugem pisut tolerantsemalt! Mõtlen eelkõige Eesti digitaliseerimist ja seda tuld, mida siin selle pihta antakse. Isegi moderaatori poolt! Siiani pole kordagi seda teemat siin foorumis külastanud aga täna otsustsin seda teha.
Ei ole harjunud suud kinni hoidma ja ei tee seda ka nüüd kui meie kallid valitsejad jälle maakatest kavatsevad teerulliga üle sõita. Õnneks ei ole aga mina siin ainus, kellel pilt tavaliselt Digilevis puudub. See ainus lohutus.
PS! Ma ei ole ühegi operaatori ega loetletud firma palgal aga ühegi partei liige.
Ka mina ei kuulu parteisse ja olen ise-enda palgal, lugedes aga seda kaitsekõne ..... :shock:.
OK! Asi juba ViaSat teemast üsna kaugel, nii et lõpetame selle jama.
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

hanno kirjutas:Minu meelest oleks olnud ERRi poolt kavalam nipp viia olulisemad ülekanded (Olümpia, Eurovisioon, Jalgpall jne...) põhikanalilt etv2 kanalile (Samuti nagu teeb Soome YLE). Siis suureneks ka Viasati klientide poolt nõudlus selle kanali järele.
Kujutad sa ette milline kiunumine oleks pihta hakanud kui loetletud ülekanded oleks olnud ainult etv2 peal?
Õhtuleht jne oleks materdanud nii et jube, lisaks oleks agaramad hakanud piketeerima:)

Aga mis puutub klientide nõudmistesse viasatile siis see on kurtidele kõrvadele.
See firma end ei muuda, eriti veel tühise hulga eesti klientide nõudmiste pärast.
ERR
Vasta

Mine “Üldfoorum”