et siis lihtsurelikele teeme oma pingereaYks kirjutas:vinüül>cd olen nõus aga lint sinna vahele küll ei sobi. Räägime ikka lihtsurelike seadmetest, mitte mingitest stuudio monstrumitest.

et siis lihtsurelikele teeme oma pingereaYks kirjutas:vinüül>cd olen nõus aga lint sinna vahele küll ei sobi. Räägime ikka lihtsurelike seadmetest, mitte mingitest stuudio monstrumitest.
Kui tahad plaadi krõpse kuulata siis küll on pingerida õige,ma olen ka ise vinüüliaja üle elanud,aga no nii suurt rõhku ka ei pane,tüütu neid plaate vahetada ja kui neid väga palju kedrata egas see nende tervisele väga hea ka pole...aga heli koha pealt eks ta ole kindlasti veits loomulikum,aga jälle see vahe noh,minu jaoks pole ta enam nii tähtis...või siis peab tõesti röögatumalt kallis audiosüsteem olema.Ma mäletan vene ajast kui lindistati vinüülidelt(hiljem juba lõpupoole ka cd-delt lindidele,kassettidele) oli siin üks vanem mees,no temal oli ka oma aja kohta väga hea audiosüsteem,tellis Moskvast kataloogi alusel uusi asju,kasutas umbes pool aaastat müüs edasi ja tellis uue.Paneeli nuppe puudutas ka ainult spetsiaalse lapikesega.Ja kvaliteet oli muidugi hea,lindidele tegi Akai ja vene Elektroonika makkidega,kassettidele Akaidega.No kallid olid ju kui kassettdeck maksis üle 6 tuhande rubla,krt ziguli hind,aasta võis olla nii 85-87 vahel.valgekotkas kirjutas:nüüd ma ilmselt ajan paljud jälle "leili" aga kvaliteedi poolelt on pingerida 1 vinüül 2 lint 3 cd ...mustkass kirjutas:,kusjuures siis polnud cd-d sai vinüüle ja linte kuulatud.
taaskord müüt - korraliku nõelaga kuulates on plaadi eluiga suurusjärgus 500 mängimiskorda ... ja nüüd küsimus: mustkass on oma lemmikplaati CD-l kuulanud mitu korda ???mustkass kirjutas: ja kui neid väga palju kedrata egas see nende tervisele väga hea ka pole...
Oi.Enne asja segasemaks ajamist oleksid võinu asja endale selgeks teha,tti kirjutas:Et asja segasemaks ajada, audiofiilide kaasaegne helikvaliteedi pingerida :
192 kHz Flac, 96kHz Flac, SACD Stereo, 44,1kHz Flac, DVDAudio, 24bit CD ja CD
möhh ... ei oskagi nagu midagi kosta ... Sa nagu kipud ära unustama kaks asja: esiteks on kõigepealt algmaterjal ja siis selle ripp ja teiseks on kõigepealt analoog>analoog alati eespool kui analoog>digitaal>analoogtti kirjutas:Et asja segasemaks ajada, audiofiilide kaasaegne helikvaliteedi pingerida :
192 kHz Flac, 96kHz Flac, SACD Stereo, 44,1kHz Flac, DVDAudio, 24bit CD ja CD.
Pinge reas puudub vinüül sest see ripitakse 192kHz Flac'iks.
Rippimine Flac-i ei muuda kvaliteeti (Flac=kadudeta kompressioon) ainult võimaldab cd plaati mängida võrgu mängijaga mille helikvaliteet on tunduvalt parem CD mängija omast (samas hinnaklassis). DVDAudio on võimalik vabavaraga rippida 192kHz Flaciks ja see on nimekirjas esimene. Kogu probleem on CD DVDA ja ka SACD mehhaanilistes mängijates (jtter jne.)Peale rippimist läheb siis kvaliteet paremaks
analoog alati eespool
ahhaaa ... ja kõlarid on Sul muidugi ka digitaalsed, ja juhtmeteks kõlaritesse optilinejyrts kirjutas:Kui rääkida juba tänapäeva helikvaliteedist, siis sellised võimendid, mis DAC sisaldavad on minuarust suht ajalugu. Signaal tuleks võimalikult kaua digitaalsena, pakkimatta ja konverteerimiseta säilitada. Seega näiteks Panasonic SA-XR700 on päris mõnus resiiver. Heli läheb digitaalsena otse D-klassi heli võimendisse ning sellised segajad nagu pikad sisend kaablid, voolu kõikumine, mobiili tekitatud signaal või selline looduslik müra on võimalikult minimaalseks viidud. Suur pluss on kindlasti effektiivsus. Ja rääkides helist, siis tulemus on väga puhas sound!
Jälle hakkab peale ...tti kirjutas: Rippimine Flac-i ei muuda kvaliteeti (Flac=kadudeta kompressioon) ainult võimaldab cd plaati mängida võrgu mängijaga mille helikvaliteet on tunduvalt parem CD mängija omast (samas hinnaklassis). DVDAudio on võimalik vabavaraga rippida 192kHz Flaciks ja see on nimekirjas esimene. Kogu probleem on CD DVDA ja ka SACD mehhaanilistes mängijates (jtter jne.)
impulsi-laius modulatsioonina ja DAC'i töö teeb ära võimendaja lõpu ja valjuka vaheline kondekas ja induktiivsus.ja mismoodi Sa "digitaalsena otse D-klassi võimendisse minevat heli" ette kujutad ???
Ega ma ütlegi,et 192kHz/24bit DVD-A'l ei ole,mina lihtsalt pole kohanud,tti kirjutas:FLAC = Free Losless Audio Codec
Sakasa ajakirjade Stereoplay ja Audio testide järeldusteks on et LINN parimad võrgu mängijad on tunduvalt paremad ükskõik kui kallist CD mängijast.
Näiteks DVDAudio plaadil Donald Fagen Morph the Cat on 192kHz stereo rada ja paljudel teistel, millel plaadil on märgitud ainult 96 on tegelikult ka 192 peal olemas.