OpenPLi

Vasta
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

Re: OpenPLi

Postitus Postitas Radionov »

rimas kirjutas:
Radionov kirjutas:Mnjahh, tuleb vist asja hakata üle flashima, sest nii CrossEPG allalaadimise käivitamine kui ka näiteks ekraanitõmmise tegemine teevad boksile automaatse restardi. Crashlogi maha ei jää ... smile83 Tundub olevat selgelt jõudluse probleem, sest mida ressursinõudlikum on skin (Glass 16 vs LT) või kanal (HD vs SD) - seda kiiremini asi restardini jõuab ...
Võta see Glass 16 maha. See lisab palju ekstra konvertereid ja kirjutab süsteemi omi üle. Soovitaks vältida. OpenPli on oma ülesehituselt nii lihtne, et sinna on võimalik igasugu skin'e, ka BlackHole omi. Pärast väikest näputööd siiski. :wink:
Rimas, pane see oma pildil olev "näputöö" siis ka ülesse ? smile48

LT6 skin muide lasi nüüd skriini ilusti teha aga CrossEPG allalaadimisega ajas boksi ikka pange. Panin peale vana hea DTV-HD reloaded naha ja asi kestis kõige kauem. Kurja juur oli ja on siiski ilmselt CrossEPG, mis on muutunud ebastabiilseks (vähemalt koos Pli ´ga) . Aitas CrossEPG kataloogi tühjendus ja epg.dat faili kustutamine HDD-lt. Ka peale seda tegi boks CrossEPG uuendusel ise restardi, kuid peale restarti force load epg käsklus tõi epg ette ja boks jäi püsti. Kas on võimalik, et asi ehk siis ka nendes HD Glass 16 naha poolt ülekirjutatud süsteemifailides, mis image ´i enda ebastabiilseks muutnud on?
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

meremees2 kirjutas:ons ideid...?

Installisin Projekt Valeri, kuna ei meeldinud, siis võtsin maha. ja mingil kummalisel põhjusel tegin veel ka OpenPLi tarkvarauuenduse... ja nüüd enam ei saa usb digipulka kuidagi järgi? Või on mul nüüd siin veel kuskil midagi päris metsas?

Et ega ma nüüd päris kindel ka ole et just see tarkvarauuendus selle peeti keeras, aga enam dream usb tüünerit ei leia
TV pulk? Mis tootja?

Ehk on sellest abi

http://www.pli-images.org/forum/viewthr ... ost_189834
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

Postitus Postitas hania »

endal kah peale viimast uuendust kadus nova dvb-t pulk ära ei viitsinud neid pakette ühe kaupa installima hakata lasin peale usbtunerdpanel-i (laatamo siin foorumis on kah olemas)peale ja asi korras .
Nüüd crossepg-st minu jaoks suur ja kohmakas ise kasutan xmltvimport-i palju mõnusam lihtsam ilma igasugu viledeta.
Kasutaja avatar
malle
Entusiast

Postitus Postitas malle »

...
Viimati muutis malle, 15:59, 29 Dets 2012, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

üldiselt käib nende pulkade arendus momendil vist kõige rohkem sif teamil eks sa sealt pead uurima aga vanasti mäletan et diversity pulkadega oli mingi jama ei tea kuis nüüd asjalood on
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

hania kirjutas:endal kah peale viimast uuendust kadus nova dvb-t pulk ära ei viitsinud neid pakette ühe kaupa installima hakata lasin peale usbtunerdpanel-i (laatamo siin foorumis on kah olemas)peale ja asi korras .
Nüüd crossepg-st minu jaoks suur ja kohmakas ise kasutan xmltvimport-i palju mõnusam lihtsam ilma igasugu viledeta.
Kas see lataamo usb tuunerit ära ei kaota? Mäletan, et minul LT6 peal väga stabiilne ei olnud. See asi peaks parem olema, samuti siin foorumis olemas. :wink:
Mul omal töötab küll PLi enda failidega. Olen uuendanud, aga ainult E2 taaskäivitanud.
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

Mul kadus peale 2.märtsi uuendust nova pulk ära ,siis lasin image uuesti peale aga pulka ikka tõõle ei saanud.
meremees2
Entusiast

Postitus Postitas meremees2 »

Radionov kirjutas:
meremees2 kirjutas:ons ideid...?

Installisin Projekt Valeri, kuna ei meeldinud, siis võtsin maha. ja mingil kummalisel põhjusel tegin veel ka OpenPLi tarkvarauuenduse... ja nüüd enam ei saa usb digipulka kuidagi järgi? Või on mul nüüd siin veel kuskil midagi päris metsas?

Et ega ma nüüd päris kindel ka ole et just see tarkvarauuendus selle peeti keeras, aga enam dream usb tüünerit ei leia
TV pulk? Mis tootja?

Ehk on sellest abi

http://www.pli-images.org/forum/viewthr ... ost_189834

HAUPPAUGE WINTV NOVA T STICK HAU-294
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

meremees2 kirjutas: HAUPPAUGE WINTV NOVA T STICK HAU-294
Proovi siis usbtuner0.1, peaks töötama. Paigaldamine on väga lihtne, sinu eest tehakse kõik ära. Leiab usb tuuneri, tunneb ära ja paigaldab kõik vajaliku.
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=3 ... 41#p155641" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

rimas kirjutas:
meremees2 kirjutas: HAUPPAUGE WINTV NOVA T STICK HAU-294
Proovi siis usbtuner0.1, peaks töötama. Paigaldamine on väga lihtne, sinu eest tehakse kõik ära. Leiab usb tuuneri, tunneb ära ja paigaldab kõik vajaliku.
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=3 ... 41#p155641" onclick="window.open(this.href);return false;
Minul igatahes PLi ga automaatselt tööle ei hakkanud peale käsi tööd hakkas siiski tööle.
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

hania kirjutas:Minul igatahes PLi ga automaatselt tööle ei hakkanud peale käsi tööd hakkas siiski tööle.
Tulevikule mõeldes tunneks huvi, mida oli vaja lisaks teha.
See xmltvimport on tõesti väärt asi. smile85 CrossEPG lendas välja. smile36
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

rimas kirjutas:
hania kirjutas:Minul igatahes PLi ga automaatselt tööle ei hakkanud peale käsi tööd hakkas siiski tööle.
Kas see on ka nupust laetav (ma nagu ei leidnud) või tuleb telnet "kurjaks ajada"? Edit: Sry, extensionite all olemas.
Kasutaja avatar
hania
Entusiast

rimas kirjutas:
Pakkisin lihtsalt usbtuner.ipk lahti ja tõstsin failid ja folderid oma kohtadele (attributes 755 mitte unustada) ja siis käsk telnetis

Kood: Vali kõik

/usr/script/installdtt.sh

peale seda kohe leidis pulga ülesse ja restart ja ongi kõik.
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

rimas kirjutas: See xmltvimport on tõesti väärt asi. smile85 CrossEPG lendas välja. smile36
Kinnitan. Andmete allalaadimine on küll märkimisväärselt aeglasem kui CrossEPG-l, plussiks on see, et erinevalt CrossPEG-st ei tapa xmlvtimport eetrist alla laetud EPG-d. CrossEPG puhul jäi peale täielikku restarti alles üksnes CrossEPG enda epg.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Ma panin alles eile tähele... Viimaste PLI uuendustega on kellaaeg vale. Mingi pool tundi.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”