Kui teeks ise multifeedi?
Re: Kui teeks ise multifeedi?
Minul on lisapeade kinnituses kasutatud samu torukinnitusi, millised on muhlui postis oleval lingil. Aga ma lõikasin selle mutri sealt ühe poole pealt maha ja silmusmutriga kinnitasin sealt, kust see torukandur pooleks käib. Sel moel saab LNB-d ka kõrvuti panna. Mul on kitsad Alps`id niimoodi.
elit,miks sul see 16e peal see pea sihuke latakas on?Kitsam ju parem annab rohkem sul tesi päid korrigeerida paremaks.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Ma olen proovinud 16E peal ALPSi, kuid signaal jääb siiski nõrgemaks.
Kuna 13E ja 19,2E-ga probleemi ei ole, siis olen jätnud nagu pildil.
Alpsid eri tundlikkusega proovi erinevaid,mõni on lausa mannetu aga teine annab ikka väga hea signaalitõusu,mul seal Alps pole probleeme olnud...elit kirjutas:Ma olen proovinud 16E peal ALPSi, kuid signaal jääb siiski nõrgemaks.
90E-30W

90E-30W

Niisiis, sain ka enamvähem oma vaimusünnitise valmis
Algselt see lahendus plaanis polnud, aga 6mm latt jääb ikka väga nõrgaks, vähemalt minu arvates. Leidsin garaazist 12mm tsingitud toru(sein 1mm) ja hakkasin sellest aretama. Lõpptulemus pildil. Kusjuures selle torukese kaal ei olegi suur, sellepärast muretsema ei pea. Tänu selle toru kasutamisele loodan pääseda tugivarraste kasutamisest. Puurimata jäid veel jätkumutritesse augud ja vajadusel lõikan ka polte lühemaks. Keskmine pea läheb originaal kinnitusega ja alguses ilmselt 13E peale, täpne seis selgub muidugi häälestamisel.
Need 6 pead on ka lagi mis ma panen. Kuna antennile juurdepääs pole eriti lihtne, siis tahaks kõik korraga paika saada.
Pilt ka...

Need 6 pead on ka lagi mis ma panen. Kuna antennile juurdepääs pole eriti lihtne, siis tahaks kõik korraga paika saada.
Pilt ka...
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
65UH8507, SF4008, VU Zero, Amiko A5, X96 Max+, Fire TV 4K, Mutant HD66 SE, taldrikut(1m) keerutab mootor
No, jah.
Parem, kui ma ei kommenteeri.
Miks?
Sellest saad aru siis, kui hakkad häälestama just kolme LNB-d.
Vabandan ette, kui olen pildist valesti arusaanud.
Parem, kui ma ei kommenteeri.
Miks?
Sellest saad aru siis, kui hakkad häälestama just kolme LNB-d.
Vabandan ette, kui olen pildist valesti arusaanud.
Minu lahenduse puhul pole midagi teisiti, kui sinu oma puhul. Lihtsalt varraste ja peade kinnitamise meetod on teine. Kõike on võimalik liigutada üles alla vasakule paremale keskel taevasse maha
Või sa mõtled, et kinnitused ei mahu kõrvuti ära, mahuvad, peade korpused lähevad enne omavahel kokku kui kinnitused. Seega ruumi on.

65UH8507, SF4008, VU Zero, Amiko A5, X96 Max+, Fire TV 4K, Mutant HD66 SE, taldrikut(1m) keerutab mootor
Pildi tõlgendamise järgi pole minule selge, kuidas on võimalik muuta kolme vasakpoolse kinnituse asendit kandevardal(torul), sest kuidas ka ei suurenda pilti, jääb mulje, et torust on läbi puuritud 3 auku.
Seleta, kuidas need kolm varrast on torule kinnitatud.
Kui tõesti läbi aukude (nagu mulle näib), siis kolme LNB-d on peaaegu võimatu häälestada, ka eelneva olulise kogemuse olemasolul.
Kui tõesti läbi aukude (nagu mulle näib), siis kolme LNB-d on peaaegu võimatu häälestada, ka eelneva olulise kogemuse olemasolul.
elit,mulle tundub,et vasakpoolsed kinnitused jäävad varda taha,nagu parempoolsed aga need on näha eest praegu.Üldiselt peade kinnitused on nagu natsa nõrgavõitu,pea peab ikka väga jäigalt oma pesas olema et ära ei nihku...elit kirjutas:Pildi tõlgendamise järgi pole minule selge, kuidas on võimalik muuta kolme vasakpoolse kinnituse asendit kandevardal(torul), sest kuidas ka ei suurenda pilti, jääb mulje, et torust on läbi puuritud 3 auku.
90E-30W

90E-30W

Kas see montaažilindist (teisiti öeldes pasast
) klamber suudab kogu seda kremplit seal toru peal püsti hoida? Kahtlane... Tuleb vares, istub peale ja...

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Mustkass nägi õieti, need 3 pole läbi puuritud vaid on lihtsalt teist pidi.
Zuumbox, kui ma ühe käega hoian toru pihus, siis teise käega kandevarrast keerata üritades käib toru teises käes ringi. Seega see pask hoiab kindlamalt kui oleks seda jätkumutriga lahendus teinud.
Zuumbox, kui ma ühe käega hoian toru pihus, siis teise käega kandevarrast keerata üritades käib toru teises käes ringi. Seega see pask hoiab kindlamalt kui oleks seda jätkumutriga lahendus teinud.
Viimati muutis igiliikur, 12:31, 04 Juul 2013, muudetud 1 kord kokku.
Vahet pole milline see aretus välja näeb. Peaasi , et oma töö ära teeb 
See satimaailm on liiga tarkavaliseks läinud ja mulle meeldib seepärast endalegi katsetada
ja esimese +12 m/s tuulega saab asja vastupidavus "selgeks"
GODSPEED !
PS : samas olen kuulnud ühte tarka meest lausumas ,et : " Kui vahet pole ,siis mina ei taha
."

See satimaailm on liiga tarkavaliseks läinud ja mulle meeldib seepärast endalegi katsetada

ja esimese +12 m/s tuulega saab asja vastupidavus "selgeks"
GODSPEED !
PS : samas olen kuulnud ühte tarka meest lausumas ,et : " Kui vahet pole ,siis mina ei taha

Viimati muutis muhlui, 16:46, 04 Juul 2013, muudetud 1 kord kokku.
VU+UNO, OpenPLi 3.0, 0.8W 4.8E 13E 19.2E 23.5E 36E, NOVA-T MUX1
Vaatab, kui viitsib oma aretuse täna korda teha siis saab ka paar pilti ehk.
EDIT: nii om. Selline leiutis siis

Nüüd tuleb hakata liikuma projekt2 poole - 27.5w & 30w
EDIT: nii om. Selline leiutis siis

Nüüd tuleb hakata liikuma projekt2 poole - 27.5w & 30w
Kuidas on signaalid (Q) äärtes? Kus on täpsem asukoht?
Viimati muutis elit, 20:53, 04 Juul 2013, muudetud 1 kord kokku.
Thor ma arvan tuleb iga ilmaga,huvitaks hoopis mis 28,2 teeb,näiteks selline transponder kus Sky1HD (DVB-S2 QPSK 12 343H 29500 3/4) 

90E-30W

90E-30W