Tere! Kala, minu pärast ei maksa muretseda, teadsin juba dreami valides, mida võtan, selle kooliraha eest on mul dreamil kaksiktüüner+ Enigma2 meediapleier, millest minu vajaduste katmiseks piisab veel täiesti. CRT ei puutu üldse asjasse, analoogi vaatamiseks sobibki ju ainult analoog. Vähemalt olen ma vaba uuema ajastu telekate probleemidest, mille moodustavad siis kehvad kõlarid (nõrk heli) ja tarkvaraline pildiparandus, mis mõnel juhul teevad pildi hoopis hullemaks ja siis muidugi spetiifilised probleemid, kas ei mängi USB pealt kindlat formaati, ekraanipeegeldused, mis puldikasutust takistavad ja jamad ambilightiga. Enam kui 100% olen kindel et jõuab kätte aeg, kus telekate puhul saab rääkida rünnetest internetist (viirused) mis telekate tarkkvara peeti keerab. On mulle seda jama vaja?
Ei ole.

MIs elektritarvet puudutab siis enamuse meelelahutusele kuluvast elektrienergiast kulutan soodusajal, elu on selline. Muidugi mõõtsin ükskord ka üle, palju kogu krempel koos teleka ja dreamiga koos võtab. Sain keskmise vastuse: 135W tunnis. ca 65W 29" CRT peale pole just palju, arvestades et max tarve on speci järgi 102W.