Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
On keegi aru saanud mida tähendab "üle 300 esilinastuse aastas" TV1000 premiumi reklaamis?
Seega peaks peaaegu iga päev mõni film linastuma mida varem sellel kanalil pole olnud?
Seega peaks peaaegu iga päev mõni film linastuma mida varem sellel kanalil pole olnud?
See tähendab, et aastas näeb sellelt kanalilt üle 300 inimese filmi, mida ta pole sealt varem näinud.MaxML kirjutas:On keegi aru saanud mida tähendab "üle 300 esilinastuse aastas" TV1000 premiumi reklaamis?
Päris iga päev esilinastusi pole, kuid mõnikord on see eest 2-3 esilinastust päevas.MaxML kirjutas: Seega peaks peaaegu iga päev mõni film linastuma mida varem sellel kanalil pole olnud?
Kui helistasin kaks nädalat tagasi Viasati ja teatasin oma soovist leping lõpetada, siis pakuti mulle mesimagusal häälel kuumaksu 200 EEK. Arvasin, et üritatakse meelitada soodukaga kliendiks jääma, aga nüüd selge - hoopis hõbe paketti pakuti.
ma sain täna viasatilt huvitava kirja :
"Täname, et oled olnud Viasati klient ning kasutanud meie ViasatStart paketti. Meil on hea meel teatada, et oleme käivitanud uue paketi ViasatHõbe, ning teeme spetsiaalselt Sinule eripakkumise: vaid 35 lisakrooni eest kuus ehk 185 krooni eest omandada pakett ViasatHõbe, millega näed lisaks praegusele tervelt 18 huvitavat lisakanalit!"
mis on kummaline on see, et Start pakett maksab ju 110 krooni kuus ja 110+35 on ju 145.
Kas see äkki tähendab, et neil on nüüd plaanis tõsta start paketi hinda 40 krooni võrra 150 kroonile.
"Täname, et oled olnud Viasati klient ning kasutanud meie ViasatStart paketti. Meil on hea meel teatada, et oleme käivitanud uue paketi ViasatHõbe, ning teeme spetsiaalselt Sinule eripakkumise: vaid 35 lisakrooni eest kuus ehk 185 krooni eest omandada pakett ViasatHõbe, millega näed lisaks praegusele tervelt 18 huvitavat lisakanalit!"
mis on kummaline on see, et Start pakett maksab ju 110 krooni kuus ja 110+35 on ju 145.
Kas see äkki tähendab, et neil on nüüd plaanis tõsta start paketi hinda 40 krooni võrra 150 kroonile.
aga äkki oli see pakkumine koos seadmete rendiga mis kaasneb viasat stardi paketiga.
seadmed välja ostetud (olnud 4 aastat kuldpaketi klient). Samas rent on hinnakirja järgi 50 krooni ja siis ei klapiks ikkagi.
Soovitan jälle arved üle vaadata. Suutsid mulled 295.- arvele juurde lisada
Neil on vist uusi talvekumme vaja 

No ma ei saa aru- nad vistr pisteliselt proovivad - mõnelt ikka õnnestub see lisaraha välja petta...
Endal oli sel kuul küll täpne arve- aga teenuse kvaliteedile see muidugi ei vasta- samas see rohkem minu probla, et sinna ämbrisse astusin.
Endal oli sel kuul küll täpne arve- aga teenuse kvaliteedile see muidugi ei vasta- samas see rohkem minu probla, et sinna ämbrisse astusin.
Kas nad ikka tahtlikult inimesi petavad
Pigem ma usun ikka asi bürokraatias kinni.

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

No see tahtlikuse küsimus jääks tahaplaanile kui oleks eksimus kliendi kasuks.. aga kui kõik eksimused "maja" kasuks siis tekib selline küsimus täiesti õigustatult 

DVB-C, ZuumTV- Starman
Viasat võtab alates 8. detsembrist kasutusele uued logod kanalitel -
TV1000, ТV1000 Russkoje Kino, TV1000 Action, Viasat History, Viasat Explorer ja Viasat Sport.

Uued logod on välja töötatud saksa disainistuudio DMC Design for Media & Communication poolt.
TV1000, ТV1000 Russkoje Kino, TV1000 Action, Viasat History, Viasat Explorer ja Viasat Sport.

Uued logod on välja töötatud saksa disainistuudio DMC Design for Media & Communication poolt.
tv 1000 balkanil juba mitu päeva selline logo,see vist tuleb mustlaste paketist.
Soovijatel on nüüd võimalus ise ViaSati kliendiahalduse parandamisse oma panus anda
:
http://www.cv.ee/too/arista-hrs-kliendi ... 42985.html

http://www.cv.ee/too/arista-hrs-kliendi ... 42985.html
eriti kasuks tuleb exceli oskus