dreambox ja diseqc 8x1
Re: dreambox ja diseqc 8x1
Siis uuri pilte...
Kõik on piltide järgi.tigekala kirjutas:Siis uuri pilte...
Või kui mul jäi midagi kahesilmavahele anna siis mingi vihje..
On ainult 3 võimalust:
1. Su kaheksane DISEqC pole 1.1 protokolli progetud.
2. Sa ei salvesta ära.
3. LNB LOF/L, LOF/H, Treshold, valed.
2. Sa ei salvesta ära.

Ära lase sellest "diseqc rotori" teemast ennast segada.Ka 500 teeb seda.Kui kõik parameetrid on õiged, siis toimib kõik ilusti ja ta näitabki settinguteks seda diseqc rotor.humax kirjutas:Seni on kõik nagu ok kui on 4 lnb aga kui lisad 5 -enda siis keerab nagu ise kohe diseqc rotori peale
Viimati muutis raivo, 22:16, 04 Nov 2008, muudetud 1 kord kokku.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
tigekala kirjutas:On ainult 3 võimalust:
2. Sa ei salvesta ära.
mis moodi se progemine käib??
Dream'iga minu teada seda teha ei saa...
räägi lähemalt mida tegidfaas kirjutas:äkki sama jama mis minul võtab selle omaks mis esimesel taha ühendamisel tuuneris oli seatud protokolliks.Mind aitas RTFM
Et tuuner proges ümber ve?No kohe kuidagi ei tahaks seda uskuda.See ei käi nii lihtsalt.faas kirjutas:äkki sama jama mis minul võtab selle omaks mis esimesel taha ühendamisel tuuneris oli seatud protokolliks.Mind aitas RTFM
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Sa vali kõigepealt 1 satelliit. Salvesta ära. Siis mine alles non standart configuration...
..... ja selle muutis minu dream 500 alati ise ümber diseqc rotori peale.Peale salvestamist.Ja kõik töötas ilusti edasi.tigekala kirjutas: non standart configuration...
Tegin nii salvestasin kõik positsioonid 1 haaval ära.tigekala kirjutas:Sa vali kõigepealt 1 satelliit. Salvesta ära. Siis mine alles non standart configuration...
peale iga pea salvestamist läksin menyyst ka korraks välja, tulemus ikka sama......
Ma otsisin netist sinu lülitit ja leidsin kahjuks ainult pildi näeb 100% sama sugune välja kui minu oma.Minu oma juhendis kirjas,et võtab selle protokolli omaks mis esimesel toite taha lülitamisel on tuuneril ja resetiks vaja ühendada lahti antenni kaabel ja uuesti taha mõne aja pärast.Tegin nii ja tööle hakkas.Krt.tõesti ei tea kas sinul aitab aga minul aitas lüliti Vantage 8/1.humax kirjutas:räägi lähemalt mida tegidfaas kirjutas:äkki sama jama mis minul võtab selle omaks mis esimesel taha ühendamisel tuuneris oli seatud protokolliks.Mind aitas RTFM
LNB 0 = input 1
LNB 1 = input 2
Ega selles ei või viga olla?See ajab segadusse, kui päid rohkem.
LNB 1 = input 2
ei seda ma ei usu sest linuxis algavad igasugused loetelud alati 0-istvedrumuhv kirjutas:LNB 0 = input 1
LNB 1 = input 2