eip - kui just "tarkvarauuendusega" ei ole midagi muudetud ...renqest kirjutas: pisut ot, aga kas zuumbox skaleerib vga-d?

eip - kui just "tarkvarauuendusega" ei ole midagi muudetud ...renqest kirjutas: pisut ot, aga kas zuumbox skaleerib vga-d?
OK, mul siis monitor ise "skaleerib"valgekotkas kirjutas:eip - kui just "tarkvarauuendusega" ei ole midagi muudetud ...renqest kirjutas: pisut ot, aga kas zuumbox skaleerib vga-d?
ja skaleeribki monitor - kui ma viimati ühe juustu 19" lcd taga pidin antenni "häälestama" siis pilt kükitas üleval vasakus nurgasrenqest kirjutas:OK, mul siis monitor ise "skaleerib"valgekotkas kirjutas:eip - kui just "tarkvarauuendusega" ei ole midagi muudetud ...renqest kirjutas: pisut ot, aga kas zuumbox skaleerib vga-d?
Jah, probleem tundubki olevat just HD võimeliste boxidega, kuna enamikul tavalistel SATi vastuvõtjatel, mis MPEG2 dekodeerivad, on tavaliselt menüüs võimalik kohe valida kas PAL, NTSC või SECAM väljund vastavalt TV tüübile.elit kirjutas: ...Mitut regiooni katvad box`id oleksid ju keerulisemad/ kallimad...
OT küll, kuid tulemus ei pruugi üldse hea olla - vähemalt minu Maximum S-1000M FTA teeb konverteeringut nii, et jah, pildi ja heli konverdib ära, aga kaadrisagedus ... NTSC'st PALi teeb nii, et näitab igast sekundist vaid esimesed 25 kaadrit, ning siis hüppab viis kaadrit edasi. Nii, et iga sekund hüppab graafika edasi. PAL-ist NTSC'sse jälle, et 25 kaadrit näitab ära, siis paus järgmise sekundini. Ei tea, kuidas teised vastuvõtjad seda teevad, aga minu oma teeb nii nagu ülal mainitud. USA feedide peal on asi järele katsetatud. Õnneks novembris soetatud 21" Thomson saab aru nii NTSC'st kui ka PAList - nii, et pildi saab ilusasti ette sööta originaalformaadis, telekas lülitub siis ise õigele režiimile ja näitab ilusti.Andres12 kirjutas:kuna enamikul tavalistel SATi vastuvõtjatel, mis MPEG2 dekodeerivad, on tavaliselt menüüs võimalik kohe valida kas PAL, NTSC või SECAM väljund vastavalt TV tüübile.
No selle teleri analoogsisendid ka on ilmselt mõeldud NTSC signaali vastu võtma. Seega analoogsignaalid võib ilmselt ära unustada. Kui meil kipub tehnika olema mitmesüsteemne siis USA tehnikal kipub olema vaid üks päike([sarkasm]USA #1!!!![/sarkasm]). Miks HDMI turtsub, seda ei oska kommenteerida.tigekala kirjutas:Mis puutub siia NTSC kui ta kasutab ainult paneeli monitorina ? ( HDMI või SCART).
Teleka sisene tuuner(id) on NTSC, seda(neid) ta ju ei kasuta.