Kõiksugu muud mudimist (LAN,RGB,PSU) on nett täis, aga Disecq'i kohta ei leia suurt midagi tarka..

Tune failed? Põhjus võib olla diseqi confseston kirjutas:kui 1 transponder hetkel ei näita siis terve satt tumm.Jutt käib 36e 12073.
@kamm - Ja see aitab ? S.t. kas oled ka ise sama probleemi ees olnud ja seda lahendust proovinud ? Endal 10ne diseq, taga 5 pead. Aegajalt annab ikka tune failed errorit. Image on Gemini 5.1kamm kirjutas:Tune failed? Põhjus võib olla diseqi confseston kirjutas:kui 1 transponder hetkel ei näita siis terve satt tumm.Jutt käib 36e 12073.
Uuri http://dream.altmaster.net/showpost.php ... tcount=755" onclick="window.open(this.href);return false;
No minul on sellel diseq ´i vanuseks umbes 3 kuud. Niiet, kamm, ära veel oma roostepurust vanakest vahetama kipu. Äkki ei aitagikamm kirjutas:Sama siin, 1:10 oli ka vaja 1. sisendi kanalil käia ja siis võis mujal edasi surfata. Praegu nagu töötaks jälle, aga kui jamama hakkab, lähen kallale. Lihtsam muidugi kohe uus osta, sest põhjus pidi vanaduses olema ja nagunii vaja ükskord välja vahetada. Mul ta vist juba 10a panni tagaküljel, pole isegi vaatamas käinud et kas korpus on läbi roostetanud...
Üks nipp veel mis mind kunagi aitas, et tuleb ühe hooga kõik kasutuses olevad sisendid ära confida, st kui hiljem lisad veel mõne sisendi (sati) juurde, hakkab teiste peale minnes failed pilduma.Radionov kirjutas:No minul on sellel diseq ´i vanuseks umbes 3 kuud. Niiet, kamm, ära veel oma roostepurust vanakest vahetama kipu. Äkki ei aitagiNädalavahetusel kui aega rohkem, testin kas ise.
Anna andeks, aga see on küll loll jutt.kamm kirjutas:Üks nipp veel mis mind kunagi aitas, et tuleb ühe hooga kõik kasutuses olevad sisendid ära confida,
st kui hiljem lisad veel mõne sisendi (sati) juurde, hakkab teiste peale minnes failed pilduma.
Ei üritagi väita, et kõigil nii peaks olema, kuid ma pole vist ainuke, kes kusagil foorumis antud soovitusest abi on saanud. Gemini 3.7 oli vist 800-l peal kui näppisin ja ma ei oska vea kadumist muuga põhjendada kui et diseqi uuesticonfimine aitastigekala kirjutas:Anna andeks, aga see on küll loll jutt