PHILIPS 37 versus 32pfl 5604H

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Re: PHILIPS 37 versus 32pfl 5604H

Postitus Postitas mustkass »

janno3x ja peeter3000 saatke oma aadressid ma saadan teile õlled postiga :mrgreen: Naljas saan ma aru küll :D Aga pilt on telkul hea,missest et 5 seeria,aga kärab küll :mrgreen:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Paistab pead endale kah uue paneeli soetama :D Paneks järgmistele liikudele siis nime kirja :wink:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

faas kirjutas:Paistab pead endale kah uue paneeli soetama :D Paneks järgmistele liikudele siis nime kirja :wink:
Seda ma kartsingi et nii lihtsalt ei pääse :mrgreen: Ma vaataks sinna plasma paneelide poole siis juba,samas 9 seeria led Philips ei teeks kah paha :mrgreen: Hind teisel praegu üle 30 tuhande :roll:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Henc
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas Henc »

mustkass kirjutas:
Seda ma kartsingi et nii lihtsalt ei pääse :mrgreen: Ma vaataks sinna plasma paneelide poole siis juba,samas 9 seeria led Philips ei teeks kah paha :mrgreen: Hind teisel praegu üle 30 tuhande :roll:
Philipsi LEDi asemel soovitaks ise julgelt philipsi tavalist LCD'd. Leedi ainsateks eelisteks on siiski väiksem voolutarve ning suurem kontrastsus. Samas vaevalt keegi kodustes tingimustes põhjas kontrastiga pilti vaatab ning kui see juba natuke maha keerata ongi üks põhiline eelis läinud.
Samas üheksanda seeria CCLF valgustusega LCD kasutab Wide Colour Camutit, mis tekitab ka iseenesest vägagi korraliku kontrasti ja mustad toonid on üllatavalt head.

Ja ka värvitoonid ja naturaalsus on tegelikult sellel paremad ja ka hind. Seega isiklikult arvan, et LED (nii Full LED, kui ka Edge LED) on veel vägagi lapsekingades ning sama raha eest saab juba igatepidi parema CCLF LCD endale soetada või ka plasma.
Või kolmas variant on oodata ära OLEDi hinnalangus ja suuremate ekraanide turulejõudmine.
Pilt
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

Henc kirjutas:...
Või kolmas variant on oodata ära OLEDi hinnalangus ja suuremate ekraanide turulejõudmine.
ai-ai-ai :shock: , kõik su väited põhinevad iganenud andmetel :wink:

OLED TVs Are Dead: Sony Stops Selling OLED In Japan

Sony ajast ees - lõpetas OLED ekraanide tootmise
Kasutaja avatar
Henc
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas Henc »

zoom kirjutas:
Henc kirjutas:...
ai-ai-ai :shock: , kõik su väited põhinevad iganenud andmetel :wink:

OLED TVs Are Dead: Sony Stops Selling OLED In Japan

Sony ajast ees - lõpetas OLED ekraanide tootmise
Kus siin need iganenud andmed siis on?
See, et sony oma XEL-1e piisavalt ei müü on ju täiesti reaalne, sest kui paljud on huvitatud 11" telekast, mis maksab 20'000? Väga vähesed!
Seega ütlesingi, et oodata ära hindade langemine ja suuremate ekraanide turulejõudmine!
Seda enam, et Sony XEL on ~2 aastat vana mudel ja seega praegust tehnikaarengut hinnates moraalselt juba vägagi aegunud!
Sest tegelikult on OLEDi pilt vägagi ilus ja LED-LCDle teeb ilusti silmad ette!

Lisaks veel seda, et vägagi kahtlen, et Sony tootearenduse kui sellise üldse ära lõpetab, tõenäoliselt ei ole lihtsalt mõtet enam "nii vana" asja toota, kuid olen üpriski kindel, et küll neilt uusi mudeleid ka välja ilmub lähitulevikus!
Enamus teleritootjad uuendavad mudelivalikut siiski 1-2 korda aastas ja kaks aastat vana mudeli tootmine tundub suht jaburdus!
Pilt
Ustus
Entusiast

Postitus Postitas Ustus »

Henc kirjutas: Philipsi LEDi asemel soovitaks ise julgelt philipsi tavalist LCD'd. Leedi ainsateks eelisteks on siiski väiksem voolutarve ning suurem kontrastsus. Samas vaevalt keegi kodustes tingimustes põhjas kontrastiga pilti vaatab ning kui see juba natuke maha keerata ongi üks põhiline eelis läinud.
Seda juttu ära väga kõva häälega räägi - Philpsi PFL9704 on hetkel üks paremaid LCD telereid: Philipsi Perfect Pixel pildiparandus ja Sharpi X-Gen paneel. Tavaline taustvalgustus ei jõua sellele lähedalegi. Küsimus ei ole mitte ainult kontrastis ja ilmselt on peale minu veel isikuid, kes mitte kontrasti maha ei "keera".
Kasutaja avatar
Henc
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas Henc »

Ustus kirjutas: Seda juttu ära väga kõva häälega räägi - Philpsi PFL9704 on hetkel üks paremaid LCD telereid: Philipsi Perfect Pixel pildiparandus ja Sharpi X-Gen paneel. Tavaline taustvalgustus ei jõua sellele lähedalegi. Küsimus ei ole mitte ainult kontrastis ja ilmselt on peale minu veel isikuid, kes mitte kontrasti maha ei "keera".
No eks inimesed on erinevad ja sõltub täiesti, kellele, mis meeldib.
Endale LED taustvalgusega telerite pilt üldjuhul ikka väga vastuvõetamatu. Silmi põhjas kontrastiga põletada eriti ei soovi, eriti arvestades seda, et tava telesignaali puhul tulevad maksimaalse kontrastiga piksliruudustik ja paneelivead vägagi jubedalt esile.
Nagu ka mainisin, siis mingit naturaalset looduspilt vaadates on siiski minu aurst LEDi värvid tiba paigast ära ning Philipsi LEDidel on ka vaatenurk natuke kehvake!

Ei ütle, et tegu on halva telekaga või, et CCFL valgustusega on parem, lihtsalt minu jaoks LED seda hinnavahet tasa ei tee.
Ja parim LCD teler on ka tegelikult üpriski subjektiivne. Eelmine aasta EISA võitnud xxPFL9803H pilt on tavasignaaliga xxPFL9703H pildiga võrreldes ikka vägagi kohutav!
Jällegi, võib-olla mõnele tundub vastupidi ja mõne arust pole paremat telekat kui Samsungi kolmas seeria, aga see on igatahes minu arvamus!
Pilt
mønster
DigiTVfänn

Postitus Postitas mønster »

Vähemalt Samsadel on poe jaox eri pildiseadistus, kus kontrast on ülevõimendatud (helehall on valge ja tumehall must), et kontrascus poes silma torkax. Kodus vaatmisex saab ja tulexki kontrast normaalsex keerata. Liiga kontrasce pildiga telereid pole olemas (alati saab seda maha keerata), küll aga on olemas liig väikese kontrastiga telereid.
Vasta

Mine “Muidujutt”