Ustus kirjutas:
Seda juttu ära väga kõva häälega räägi - Philpsi PFL9704 on hetkel üks paremaid LCD telereid: Philipsi Perfect Pixel pildiparandus ja Sharpi X-Gen paneel. Tavaline taustvalgustus ei jõua sellele lähedalegi. Küsimus ei ole mitte ainult kontrastis ja ilmselt on peale minu veel isikuid, kes mitte kontrasti maha ei "keera".
No eks inimesed on erinevad ja sõltub täiesti, kellele, mis meeldib.
Endale LED taustvalgusega telerite pilt üldjuhul ikka väga vastuvõetamatu. Silmi põhjas kontrastiga põletada eriti ei soovi, eriti arvestades seda, et tava telesignaali puhul tulevad maksimaalse kontrastiga piksliruudustik ja paneelivead vägagi jubedalt esile.
Nagu ka mainisin, siis mingit naturaalset looduspilt vaadates on siiski minu aurst LEDi värvid tiba paigast ära ning Philipsi LEDidel on ka vaatenurk natuke kehvake!
Ei ütle, et tegu on halva telekaga või, et CCFL valgustusega on parem, lihtsalt minu jaoks LED seda hinnavahet tasa ei tee.
Ja parim LCD teler on ka tegelikult üpriski subjektiivne. Eelmine aasta EISA võitnud xxPFL9803H pilt on tavasignaaliga xxPFL9703H pildiga võrreldes ikka vägagi kohutav!
Jällegi, võib-olla mõnele tundub vastupidi ja mõne arust pole paremat telekat kui Samsungi kolmas seeria, aga see on igatahes minu arvamus!