subtiitrid filmile
- satitaevas
- Entusiast
- satitaevas
- Entusiast
- satitaevas
- Entusiast
suurimad tänud!!!kkrahv kirjutas:DRTIC_2.0_DM7020
- satitaevas
- Entusiast
kas kellegil see db7020 peal töötab?mul telnet ütleb,et ei leia var/tuxbox/plugins/drtic.so`seega error,mida peaks tegema????satitaevas kirjutas:suurimad tänud!!!kkrahv kirjutas:DRTIC_2.0_DM7020
- satitaevas
- Entusiast
..ilmselt valesti,drtic.so ei tea kust otsida?aga leidsin /etc/tuxbox/drtic viimast avades selgus,et tühi kataloog-kas sinna peaks selle drtic.so tõstma,juhul kui leian?kkrahv kirjutas:Toimib väga edukalt. Et aga vaata kas sul on see otsitav drtic.so var/tuxbox/plugins kataloogis. Kui pole siis ma usun, et sa võid selle lihtsalt sinna tõsta. Pole sellist asja siiski varem ette tulnud. Ilmselt installiga ikka midagi valesti saanud.
- satitaevas
- Entusiast
millegipärast eiole sellist teed var/tuxbox/plugins on var/etc/tuxbox näha,gemini 2.40,tegin DCC telnetiga,ja kopisin drtic kausta(mis oli tühi) mis saatsid ja drtic kaust asus var/etc/tuxbox -is.kohe peale var avamist annab selline käega ikoon etc/tuxbox ja kohe drtic kaust ,näidatud var/tuxbox/plugins ei olegi mul???kkrahv kirjutas:SIIT saad vajalikud 2 faili millised peavad olema var/tuxbox/plugins kataloogis. Targem oleks siiski uuesti installida. Teed sa seda ikka telnetiga?
- satitaevas
- Entusiast
- satitaevas
- Entusiast
tänud,korras!!!!kkrahv kirjutas:Sealt suunataksegi ära jah. Nii, et see kaust, kus need 2 faili lähevad olekski siis etc/tuxbox/plugins.
Installid sa siiski valesti. Sul vaja tmp kataloogi tõsta need 3 faili, millised on selles DRTIC_2.0_7020 kataloogis. Siis telnet ja . /tmp/install. Peale punkti kindlasti tühik.