Paketi võtmete otsimine

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: Paketi võtmete otsimine

Postitus Postitas tigekala »

BoxserA kirjutas:... aga kui soovid siis selleks on pets programmid mis püüavad saadetavad võtmed üle sati ametlikele vaataja kaartidle ja sellest juba arvutatakse ( jälle programmi abil ) õiged võtmed välja - mina tean selliseid foorumeid kolme , põhiline on arvutioskus ja muidugi arvuti ise , aga ilma soovituseta nendesse ei pääse jne.
NB! unustasin mainida et teadjate sõnul paljud võtmed avaldavad provaiderid ise et lüpsta omanikku uue kodeeringu ostmisel .
Pilt Sa kirjutad Viljandias sellist lapsejuttu (nagu juba tabavalt mainiti - kamarajura) kaines peaga ?
Kui Sa kirjutad nn. BISS-ist, siis BISS pole üldse mitte kodeering.
Ja tehniliselt Sulle seletada, mis asi on BISS, on nagu vasikaga võidu jooksmine. Sa niikuinii sellest aru ei saa.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas seston »

DCC on saadanast.Üle ssh saab näiteks ligi progega Krusader jne.Olen linuxi kasutaja.Kuivem ja muretum lihtsalt.
Kudist ma ütlesin miskit vist.
Seda kuidas võtmed käivad softcam.key faili teab igaüks aga seda kust need võtmed võetakse mai tea ja kudas neid otsitakse ka mai tea.Mind huvitab,et kust kurat need saadakse ja mismoodi ?
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Ma ju vastasin Sulle -
Tavaliselt häkitakse lahti originaalkaart. Terve kodeeringu häkkimine on eraldi jutt.

Seston ja eriti just BoxserA,
ma olen kah mõnes teemas päris loll valmis. Aga ! Kui ma ikka teemast absoluutselt mitte midagi ei jaga, siis ma oma suud kah selles teemas lahti ei tee.
Veel vähem, et alustada uut teemat - Tahan teada kõike, mis on hea ja mis on halb...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Seston krt. see sinu asi on kust võtmed tulevad :lol: (kust saadakse tavaliselt peldikust pudeliga :mrgreen: ) Ma isiklikult arvan kasuta netist leiduvaid võlusi (võtme faile) ja anna mulle andeks aga vaevalt Sa mõne lukku lahti muugid ja võtme järgi teed :lol: Ja mis pattu salata ega need softcam võtmed head midagi ava kah :wink: sihuke prügi rohkem :lol:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

faas kirjutas:Seston krt. see sinu asi on kust võtmed tulevad :lol:
4 seston
Ava uus teema - Tahan teada kõike, mis on hea ja mis on halb :
Punkt 1 - Kus kohast tulevad lapsed ? Kas varblane toob nad kapsalehe alla või toob nad toonekurg ? Või peab naisterahvas selleks, et saada lapsi, midagi alla neelama ?
Kasutaja avatar
BoxserA
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas BoxserA »

Jah ega sinu raudteelasega on lihtsam nagu hobusega võidu joosta sest pole asja mida sa pole strelotsnikuna raudteepeal õppind ja muidugi mõistust jääb ülegi sul rumalukesel kas oled kõik konkurendid nahka pistnud või üles andnud et tunned kaartimüügist tuleva kasumiga ennast nagu "kuldkala" vees , hea soovitus sulle kõiketeadjale jäta midagi endateada ka paistad targem Rakvere vahel välja
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

kaarti lahti häkkida on keeruline väga .Mul on tuttav krüptograaf.Ta ei tea satist ainult si**agi.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

seston kirjutas:Кaarti lahti häkkida on keeruline väga.
Euroopa üks suuremaid kaardihäkkijaid - Ala(i)n Reeks, keda otsisid nii BSkyB, France Telecom, Kudelski SA... jne., on kunagi seda häkkimist ajakirjanduses kommenteerinud nii -
Osteti Canal Digital Nordic (Thor 0,8W) originaalkaarte inglise edasimüüjatelt, kus kaardid olid registreeritud skandinaavia residentidele. Kaarte müüdi ainult koos 1 aastase vaatamisõigusega ja see maksis ~ £ 1200-1500.
Aga.
10-lt originaalkaardilt saadi maksimaalselt kätte ainult 1 masterkey.
Ülejäänud 9 kaarti andsid häkkimise käigus lihtsalt otsad.
Jutt käib Conax CAS3 ja piraatkaartide Dreamcard, Pentacard VR2/VR3 ja M2 kohta.

BoxserA
Sa guugelda natuke netis, mitte ära ja siin pohmellis Viljandia agronoomi unenägu suust välja.
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

tähendab,et siis häkitakse kaarte mitte ei otsita kuskilt kanali seest ?
Kasutaja avatar
a750
Entusiast

Postitus Postitas a750 »

seston kirjutas:tähendab,et siis häkitakse kaarte mitte ei otsita kuskilt kanali seest ?
Sestonil vist pohmell, et imelik jutt jälle
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Kle seston...
Mitu korda ma pean Sulle ühte ja sama juttu kirjutama ?
tigekala kirjutas:Sinu tuuner käib kaardi käest küsimas keskeltläbi iga 10 sekundi tagant - Kas meil on õigused selle kanali avamiseks ? Kui kaart vastab jaatavalt, on pilt ees.
Seega, on vaja häkkida lahti originaalkaart, mitte mingit kanalit kuhugi salvestada.
Kusjuures, subscriptionid (identid või NTV+ puhul, klassid) on erinevad ja 1 võti tervet paketti lahti ei tee kohe kuidagi.
Kasutaja avatar
descite
Entusiast

Postitus Postitas descite »

Seston : otsi googlega dvb csa ( kus csa on common scrambling algorithm). kasuta wikit targasti ja jälgi linke... kui oled enamvähem aru saanud mismoodi see toimib, siis otsi mis kaartide peal hoitakse ja kuidas suhtlus kaartidega käib. see peaks miskil määral aimu andma sellest, mida kaardilt saada on ja milleks justnimelt kaarte harutatakse miski võtme kätte saamiseks... jaksu otsingutel :)
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Pane oma tuuner salvestama kanalil mille võtit tahad (alla 24 tunni ei mängi välja) ja siis salvestus mängima aegluubis, jälgi pingsalt ekraani X hetkel peaksid nägema võtit vilksamisi siis keri tiba tagasi pane pausile õiges kohas ja kirjuta ülesse. :mrgreen: Nii lihtne see ongi kulla Seston :lol: .
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

kas peaks olema kuldvõtmeke?

Tänks descite.Tähendab siis,et keegi polegi niiväga kursis sellega.Muidugi kui mitte arvestada Rakvere linnapead.

DVB CSA Encrypter & CW Finder for LINUX
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

seston
Nah on Sul vaja lahti häkkida satioperaatori originaalkaart ?
Häki parem lahti mõni pangaaparaadi kaart, see ju Sinusugusele linux'i spetsile,
как два пальца обоссать.

Muuseas, Conax CAS7 algoritm on pikem kui Swedpanga netipanga algoritm.
Viimati muutis tigekala, 15:48, 25 Dets 2010, muudetud 2 korda kokku.
Vasta

Mine “Üldfoorum”