Parem siis juba analoogsisendiga USB-pulka kasutades otse arvutisse salvestada.jaanus- kirjutas:ma mõtlesin selle all seda ,et saab plaadiga arvutisse viia ja seal töödelda või mis iganes teha tahad sellega, miks muidu siis tahtis siin keegi mälupulgale seda salvestada ja saad plaadiga mujalegi vaatama minna ja teistele näidata
Elioni kanalite salvestus usb-pulga peale.
Re: Elioni kanalite salvestus usb-pulga peale.
- satitaevas
- Entusiast
Äki kellegile abiks,olen salvestanud(vabu kanaleid prooviks) ja hiljem ts-i vaadanud/konvertinud/ Total Video Converter-iga arvutis.
Viimati muutis satitaevas, 11:15, 28 Jaan 2011, muudetud 3 korda kokku.
Selline asi on kanalite ja sisumüüjate poolt keelatud teema ja Elion peab selle eest seisma, et seda kuidagi teha ei saaks.
Isegi kui kasutad Elioni salvestavat boksi, siis kuni Sul kanal on tellitud, saad ka kettale salvestatud asju vaadata. Kui loobud kanalist, ei näe ka enam varem salvestatud asju, kuna kogu materjal kõvakettal on krüptitud ja sama võtmega, mis kanal isegi. Mul oli see kogemus just TV1000 Premiumiga.
Isegi kui kasutad Elioni salvestavat boksi, siis kuni Sul kanal on tellitud, saad ka kettale salvestatud asju vaadata. Kui loobud kanalist, ei näe ka enam varem salvestatud asju, kuna kogu materjal kõvakettal on krüptitud ja sama võtmega, mis kanal isegi. Mul oli see kogemus just TV1000 Premiumiga.
Zuumi muxe saab õnneks igas asendis salvestada, küll muxi, küll kanali kaupa smile85 ja seda tasuta.
Elioni saab salvestada, salvestamine kusagile Elioni serverisse maksab midagi ja mitte vähe.. smile25
Elioni saab salvestada, salvestamine kusagile Elioni serverisse maksab midagi ja mitte vähe.. smile25
Ma olen Elionist salvestanud põhiliselt Silverit, vähem veel Showtime ja lastele LoloTVd, ilma selle seest maksmata - analoogväljundist. Zuumi paketis on neist kolmest vist vaid Showtime. SD kanalite kvaliteet on niikuinii nagu ta on, ega analoogi ja tagasi konversiooniga palju ei kaotagi.
Elion võib krüptida palju soovib aga see ei takista salvestamist, see vaid raskendab seda veidikene.
Endalgi tiksuvad salvestused hetkel analoogsisendeid pidi arvuti kõvakettale.
Varsti plaanis HDMI sisendiga kaart muretseda, saab digitaalselt kõik kätte
Muidugi saame aru et elionil on paljud kanalid ka põhjusega krüptitud. Et tasuta teemapakette ei vahiks ja veelgi enam et startpaketi kliendid ei vahiks tervet põhipaketti.
Endalgi tiksuvad salvestused hetkel analoogsisendeid pidi arvuti kõvakettale.
Varsti plaanis HDMI sisendiga kaart muretseda, saab digitaalselt kõik kätte

Muidugi saame aru et elionil on paljud kanalid ka põhjusega krüptitud. Et tasuta teemapakette ei vahiks ja veelgi enam et startpaketi kliendid ei vahiks tervet põhipaketti.
Siin olu juttu USB pulgale ehk failiks salvestamiseks otse. Läbi analoogi võite teha, mida tahate. Kusjuures, ma pole kindel, et läbi HDMI vabalt niimoodi salvestada saab, ma kahtlustan, et seal jookseb ka mingi krüpt, aga pole ise proovinud.
Elioni HDMI peaks jah HDCP-ga krüptitud olema - oleks uskumatu, kui tal kõiki kanaleid üle HDMI vabalt saata lubataks. Samas vahetevahel on selliseid HDMIst salvestajaid ka müügil olnud, keda HDCP ei sega.. vähemalt sel ajal ei seganud, kui neid müüdi.