Eesti KaabelTV-s levivate FTA vene kanalid mujalt?

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Re: Eesti KaabelTV-s levivate FTA vene kanalid mujalt?

Postitus Postitas Energizer »

Siidiuss kirjutas:Missugused vene kanalid eesti kaabel tvs vabana vaadatavad on?
Mispärast dm 500 kaugete venalaste jaoks ei sobi? Olen kuulnud, et dreamidel küll kehvapoolne tundlikkus aga see pidavad kõikide dreamide probleem olema.
Tigekala tahab lihtsalt nalja visata, tihti ka enda üle. Positiivne kui inimene ka enda üle naerda suudab. Siis ei olegi asi nii lootusetu.
800se on ju tegelikult selline poolik asi ühe tuuneriga. Ei liha ega kala. Toiteblokk on ka rumalasti eraldi. No kas on raske see toide ühte korpusesse lisada? Asi oleks kohe nägusam ja kompaktsem.
Pidasin silmas neid FTA kanaleid nagu näiteks RTR, mis on vastuvõetav ka ilma Elioni/StarmaniViasatita eeldusel et sul on pann.

MPEG2 (SD) dream kindlasti ei sobi nende kanalite vastuvõtuks mis on küll SD aga kokku pakitud MPEG4-s. Seepärast Merge ja Lobster spets vastuvõtjaid müüvadki neile, kes tahavad odavamalt neid kanaleid näha. Saab muidugi ka kallimalt a la DM 800 HD 8000 ja 7020HD ja siis kallimad Clarke Techid ja muud analoogid. Aga ei pea kallimalt kui pole võimalik. Üritan seda siin hr Tigekalale selgeks teha. See dreamide tundlikkus on minu meelest teine teema. Sõltub ka häälestusest, panni suurusest. Aga võib-olla just seetõttu et dreami tundlikkus on nõrgem, ongi mõistlikum valida mõni muu MPEG4 vastuvõtja mis suurema tundlikkusega korvaks ära sati kaugusest tingitud nõrga vastuvõtu (nagu elit oma kogemuse siin ära mainis).
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

kuulge teureetikud - lõpetage see "driimide tundlikkuse" teema ükskord juba ära :lol: :lol: :lol: suured spetsialistid koos - iga nael mis plangu sisse löödud ei ole veel m.nn isegi kui see sinna kirjutatud on :!:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Siidiuss
DigiTVfänn

Postitus Postitas Siidiuss »

Mis puutub mpg4 dvbs2 ehk HD võimelisse tuunerisse siis selle võimelise tuuneri saab jah
juba uuena kätte ca 100€ eest. Ja need näitavad ka kõike muud kui fta. Näitavad nii lähedaid kui "kaugeid" venelasi jne, laias laastus Eesti territooriumil 30w-70e. Näitavad kõike seda mida näitavad ka 800 sed ja kallimadki dreamid. Lihtsalt mõne jaoks tundub see uskumatuna?! Elektriaknad ja kliimaseade on tänapäeval ka odavamates seadmetes. :mrgreen: Ei pea alati ostma kõige kallimat. Milleks maksta rohkem kui ei vaja teatud boonuseid ja lisasid mida ei vajata?
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Energizer kirjutas:1. Millest selline järeldus et ma 2 korda HD teleka ostan ?
2. Ma pigem leian et olen siiani õieti teinud, et pole ostnud uut telekat, kuna kanalid mida vaatan on SD-s.
3. Sa ju tead et mul on praegu Pana CRT 100 hz - See lähebki väljavahetamisele siis kui selleks õige aeg on. Kindlasti oled ise ka kunagi CRT-d omanud ja vaadanud CRT pilti.
1. Ma rääkisin, et kõigepealt ostad väääga odava DVB-S/mpeg4 tuuneri ja siis ostad KORRALIKU DVB-S2/HD tuuneri.
2. Ja meie, kes on oma upgrade Sinust varem teinud, oleme Sinu arvates puhta lollid ?
3. Olen, ~ 7-8 aastat tagasi teleka puhul ja tuuneri puhul ~ 4 aastat tagasi.

+ Kutsa, kes juba teist korda haugub siin foorumil, tavaliselt ei hammusta = inimesed, kes räägivad - ma teeks, ma paneks, ma tahaks jne. ei tee tavaliselt midagi. Ja samuti kehtib see kahekordne ostmine Siidiussi poolt pakutavate pasatuunerite puhul. Bljääd, kus mulle isiklikult meeldib suhelda selliste Siidiussidega, Kaidudega... jne., kes pole ise kunagi omanud kaasaegset HD Dream-i.

Tead, kes Sa Siiduss oled ?
Sa oled nagu narkar, kes läks teleshow-sse "Miljonimäng".
Esimene küsimus : Kellel on pikem habe, kas Jõuluvanal või Karabass-Barabass-il ?
Sinu vastus : Võib ma kasutan esimest õlekõrt ja küsin vastust auditioorimilt ?
Auditioorium vastas kahjuks valesti...
Sinu vastus : Võib ma kasutan teist õlekõrt 50/50 ?
Kahjuks ka seekord vale vastus...
Sinu vastus : Võib ma kasutan kolmandat õlekõrt ja helistan oma sõbrale diilerile ?
Ja Sa helistad : Kas Sinu käest midagi 100 krooni eest saab ?
Sinu diileri vastus : JAH !
Sinu viimane vastus : Ma võtan 100 krooni !
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Siidiuss
DigiTVfänn

Postitus Postitas Siidiuss »

Teades kui keerulised ja erinevad on inimesed ja sellest tulenevalt nende nõudmised ja vajadused siis on oht mõlematpidi orki lennata. Arvan, et inimene on oma olemuselt rahutu ja pole nii ega naapidi rahul. Ostab odava boxi, kahetseb hiljem, et pilt ja heli võiks ikka selgem olla, tarkvara pole ka see mis võiks olla. Oleks võinud rohkem investeerida ja ikka kallima osta. Teine inimene ostabki kallima ja kahetseb, et oleks võinud ikka odava osta ja oleks veel vorsti ja õlle jaoks ka raha jätkunud tühja sellest pildist sest telekas nagunii pole rohkemaks suuteline. :lol:
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Ma ei väidagi et Teie, kes olete upgrade varem ära teinud, olete lollid. Oma võimaluste piires, tegite julge otsuse varem.
Needsamused pasatuunerid ja pasatelekad, on tegelikult oma sisult põhimõtteliselt see mille Teie saite 4-8 aastat tagasi. Jah komponendid on odavad. Kvaliteet jätab ka soovida vahel aga asi on põhimõttes. Inimesed saavad näha seda mida tahavad.
See, kas ma ostan enne odava ja pärast hea, on minu teha.
Asi on lihtne: Kui pilt on SD siis on SD ja sobib tavaline tuuner. Kui on tegu DVB-S2-ga peab olema HD võimeline MPEG4 tuuner.

mis sa arvad, millised on sat tuunerid ja telekad 3-4 aasta pärast :?: Ma usun et ma ei kaota midagi, kui ootan niikaua kui vaja (kuni mul on võimalus teha upgrade). See kaugete venelaste jaoks mõeldud MPEG4 tuuner on lahendus inimesele kes ei hooli HD-st vaid tahab lihtsalt vahel midagi muud vaadata.
Pole mina süüdi et osad kanalioperaatorid otsustasid oma FTA kanaleid selles kitsama toru jaoks mõeldud vormingusse pakkida. Endale ei kavatse ma mingit upgrade enne kui vabad itaallased MPEG4 kolivad, kui kolivad. Ja selleks ajaks usun, Tigekala on saadaval taskukohasema hinnaga sellised telekad/tuunerid mis praegu on minu jaoks kättesaamatud.
MInu põhimõte ütleb, et töötavat asja ei maksa kõrvale heita. OK CRT ütleb üles, siis küll jah, mul pole pääsu. Ma ei hakka ometi osta.ee kaudu kasutatud CRT-d ostma. Aga olen kindel et sinu tasemeni ei üritagi tõusta (Pioneer KURO) , ma pole selline kes ajab seda naabrist parem põhimõtet.

Võtaks siis kokku nii, et igaühele oma? Ise proovin, mässan jah, raiskan oma raha. Oma vigadest õpitakse.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Siidiuss kirjutas:Teine inimene ostabki kallima ja kahetseb, et oleks võinud ikka odava osta :lol:
Sihukest teooriat polegi angu kuulnud smile226 ma ütlen sulle midagi nähtavasti polegi sa kalli tehnikaga kokku puutunud et ei tea mis hea on,kui sa juba ostad kallima otsa pilli ei pea sa seda kahetsema,sest
ta lihtsalt täidabki kõik su vajadused 100% ära,saad aru...
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Energizer kirjutas:Mis sa arvad, millised on sat tuunerid ja telekad 3-4 aasta pärast :?:
Ma usun et ma ei kaota midagi, kui ootan niikaua kui vaja ( kuni mul on võimalus teha upgrade).
Ma usun umbes 95%, et kaotad.
Ka mina tahaks nagu Sinagi, et kõik kunagi siin MAAILMAS väga odavaks kui mitte lausa täitsa tasuta saaks olema.
Ainult... et see on Sinu oma elu ja vaata, et varem lusikat nurka ei viska kui see sündima saab.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Energizer kirjutas:Ma ei väidagi et Teie, kes olete upgrade varem ära teinud, olete lollid. Oma võimaluste piires, tegite julge otsuse varem.
Needsamused pasatuunerid ja pasatelekad, on tegelikult oma sisult põhimõtteliselt see mille Teie saite 4-8 aastat tagasi. Jah komponendid on odavad. Kvaliteet jätab ka soovida vahel aga asi on põhimõttes. Inimesed saavad näha seda mida tahavad.
See, kas ma ostan enne odava ja pärast hea, on minu teha.
Asi on lihtne: Kui pilt on SD siis on SD ja sobib tavaline tuuner. Kui on tegu DVB-S2-ga peab olema HD võimeline MPEG4 tuuner.
Õige tehnika areneb ja meie koos nendega (mitte sina kes oma CRT peal edasi istub),teine asi ära unusta et olgu kasvõi SD pilt aga üle hdmi telkusse lastes sina ei saa sul CRT, või siis pead muretsema Philipsi mille kallima otsa mudelil oli juba 1hdmi) on pilt raudselt parem kui scardiga jutt siis SD pildist,tean mida räägin mul omalvana Humax 5400 ka veel kasutusel lisaks siis 800-le.
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Energizer kirjutas: Endale ei kavatse ma mingit upgrade enne kui vabad itaallased MPEG4 kolivad, kui kolivad. Ja selleks ajaks usun, Tigekala on saadaval taskukohasema hinnaga sellised telekad/tuunerid mis praegu on minu jaoks kättesaamatud.
MInu põhimõte ütleb, et töötavat asja ei maksa kõrvale heita. OK CRT ütleb üles, siis küll jah, mul pole pääsu. Ma ei hakka ometi osta.ee kaudu kasutatud CRT-d ostma. Aga olen kindel et sinu tasemeni ei üritagi tõusta (Pioneer KURO) , ma pole selline kes ajab seda naabrist parem põhimõtet.
Taskukohase hinnaga võid ka kasutatud originaaltüüneri saada kui hästi otsida,ei pea olema uus ja hirmkallis,peaasi et kui sellise ostu teed siis ka tead mis asi väärt on.Ja MPEG4 ei koli su itaallased kohe päris kindlasti ennem kaovad needki RAID HotBirdilt koodi alla mis praegust vabad on (osad neist ongi vist osaliselt kodeeritud kellaajaliselt mingite saadéte jaoks) Kurot pole sulle keegi pakkunudki,pealekauba neid ei tehtagi enam,aga kui sa ootad mingeid uusi ja uusi mudeleid või tehnoloogiat (OLED)siis läheb ikka aastaid kuniks nad taskukohase hinnaga ostetavaks muutuvad.Osta korralik keskmise klassi LED/LCD või plasma ja tunned kuidas silm pildil puhkab :mrgreen:
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

tigekala kirjutas:
Energizer kirjutas:Mis sa arvad, millised on sat tuunerid ja telekad 3-4 aasta pärast :?:
Ma usun et ma ei kaota midagi, kui ootan niikaua kui vaja ( kuni mul on võimalus teha upgrade).
Ma usun umbes 95%, et kaotad.
Ka mina tahaks nagu Sinagi, et kõik kunagi siin MAAILMAS väga odavaks kui mitte lausa täitsa tasuta saaks olema.
Ainult... et see on Sinu oma elu ja vaata, et varem lusikat nurka ei viska kui see sündima saab.
Kaotan, milles? Kas selles et mul jääb Hüperdetailne HD pilt nägemata? Ei nurise.
Kaotan kvaliteedis? Võimalik, aga ma ei saa siis üldse aru, kui siin kõik HD fännid ostavad kokku ja tirivad kapist välja vanu analoog Hi-Fi heliaparatuuri ja siis järsku on hoopis analoog parem kui digi???
Või kaotan hinnas???
Ka see on võimalik, kui materiaalne väärtus nimega euro devalveerub.
Küsimus on Tigekala minu jaoks põhimõtteline, kuna mulle meeldib itaalia FTA programm ja see tuleb SD-s siis ma ei leia et ma oleks millestki ilma. Ma ei taha HD pilti, tahan lihtalt Itaalia rahvustelevisiooni. Kas sellest pole küll? Nii nagu mõned siin vaatavad RTL-ist ja kust veel mujalt F1-te. Ma võiks ka kraaksuda, mis te sellest mõttetust vormelite ringisõitmisest ikka vahite või jalkafännid- hullud peast, 90 minutit vahtida palli tagumist, mis sest et mingi liiga mängud, tühja sellest. Aga ma ei mõista hukkka ega arvusta. igaühel ju oma maitse. Võiksin kraaksuda ja kritiseerida teiste muusikalist maitset aga ma ei tee seda.
Sest Teiste maitset ja valikuid tuleb respekteerida. Isegi kui need sinu omadega ei ühti.
Ma ei taotlegi et kõik oleks tasuta nagu kommunismis, aga igaühel on oma. Nii nagu saab E klassi Mersuga Tallinnast Narva nii saab ka Ladaga kui vaja. (mul autot pole, tõin lihtsalt näite). Neid näiteid võiksin tuua sadu, aga ma usun et pole vaja.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Energizer kirjutas:Kas selles, et mul jääb Hüperdetailne HD pilt nägemata ? Kaotan kvaliteedis ?
Said õieti aru - JAH, just nendes Sa kaotad.
Kas Sa ise pole kunagi tähele pannud, et selle foorumi nimi on "digi-TV" foorum ?
Sina aga, vahid oma SD kanaleid läbi analoog väljundite ja sisendite... Kurb, aga kibe tõsi, just Sinu puhul, nii nagu alati.
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Mustkass, aitäh soovituste eest. Aga vaat, olen selline vanamoodne noor (32) mind ei huvita see HDMI.
Mind huvitab ainult sisu "kultuuriline" väärtus. Mul ei ole vaja pildile ümber slimline kesta ja seda pulti nöökivat Ambilighti. Pole vaja mulle neid pildiparandusi kellasid/vilesid. Tahan sisu ja näiteks vaadata sellist fiktsiooni nagu "il Giovane Montalbano". Kas see tuleb SD-s või HD-s pole vahet. Teie jaoks vast audiovisuaalselt on, minu jaoks mitte.

kujutage ette et RAI kanalid on nagu Eesti kolm FTA kanalit. Ma võtan neid kanaleid umbes nii. Ainsa vahega et tuleb origaalkeeles st itaalia keeles. Mul ei ole raskusi selles keeles arusaamisega. Seepärast ongi mulle need kanalid nii lihtsalt enesestmõistetavad, nagu vanainimesele kes vaatab ETV-st prillitoosi.

Vaat seda et nad ära kaovad ma ei usu. DVB-T vastuvõtt on piirkonniti seal raskendatud. SAT jääb alles ja riiklikult kaetud programmi nad ei kodeeri. See peab olema kättesaadav kõigile kodanikele, ka neile kes pole omale uut spetsboxi ostnud.
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Tigekala, Aitäh et sa muretsed, kuid pole põhjust. :D

Lõpetaks selle analoogi jutu ära. Ma sain sinust aru ja loodan et ka sina said aru.

Ootaks edaspidi siia siis ikkagi teemasse puutuvat.
Igatahes seda mõtet, kaugeid idanaabrite kanaleid püüda, ma maha ei mata.

Millal ja milline on tulemus praegu ei tea, aga see on kindel et sellel suvel võtan asja ette.
Võtan siis arvesse:
Pigem 1,4 kui 1,1 m parabool.
Tuuneri osas jääb veel valik lahtiseks.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Energizer kirjutas:Ootaks edaspidi siia siis ikkagi teemasse puutuvat.
Teemasse puutuv on järgmine, mida ka Sulle rääkis Mustkass kui Sa muidugi aru said -
Tuleb osta digi sisendiga telekas ja ka digi väljundiga tuuner, kasvõi vantide DVB-S/mpeg4 kanalite kaifuitamise puhul.
Nii lihtne see ongi.
Viimati muutis tigekala, 02:01, 08 Apr 2012, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Üldfoorum”