Vat seda võimalust ma ei taha kasutada, sest mul on Sony läppar koos mitmete Sony põhiste funktsioonidega.mustkass kirjutas:Henkka sul on üks võimalus veelViska see 8 kus seda ja teist ja pane 7 peale
Tubli! Kas saadame kohe kellegi kontrollima? Sa ju hirmsasti soovid seda, sest miks sa muidu kõigile siin pasundad oma piraatvinnistmustkass kirjutas:Hm ma pole kunagi legaalset windowsi kasutanud,aga mul ta nii ringi tehtud et vahet pole originaalil ja... smile111
Ma arvan et pole ainuke
mustkass kirjutas:aga mul ta nii ringi tehtud et vahet pole originaalil ja...
Need kleepsud või endale p***e pista, vot kui küsitakse ostudokumente, siis on hoopis teine jutt.Sombi kirjutas:Mul on kõikidel läpakatel ja lauakatel ametlik WIN koos kleepsudega. Õnneks pole ise pidanud litsentse ostma, aga see pole oluline.
Tänan vastamast, aga seda varianti uurisin juba tükk aega tagasi.siil udus kirjutas:Kas seda Inteli/McAfee jama maha installida ei saa siis kui läpakas parajasti lukus ei ole?
Õpetus
Operating System:
Windows 7 *, Windows 8*
http://www.intel.com/support/services/a ... 033944.htm
Sellest on raske aru saada küll, miks mõnedest asjadest on foorumis rangelt keelatud rääkida, aga piraattarkvara kasutamisega uhkustamist peetakse heaks tooniks.mustkass kirjutas:ma pole kunagi legaalset windowsi kasutanud
Vajadusel kaevan kasutusel olevatele need ka väljatigekala kirjutas:Need kleepsud või endale p***e pista, vot kui küsitakse ostudokumente, siis on hoopis teine jutt.
Ju ma siis olen õel, kui sa nii arvadmustkass kirjutas:kes sulle varba peale astus,sombiküll on ikka õelaid inimesi meil siin smile308
ei saanud ma vaiki olla. Seda kuidas piraatvinni nii öelda "legaalseks" teha, teab ja oskab vist igaüks, kes natukenegi arvutimaailmas kodus on ja kuuglit kasutada oskab ehk üsna tavaline kasutaja.mustkass kirjutas:Hm ma pole kunagi legaalset windowsi kasutanud,aga mul ta nii ringi tehtud et vahet pole originaalil ja... smile111
Kusjuures, Delli läpakatel on ka midagi analoogset biosis, kuid see hoiatas aktiveerimise katsel kohe, et seda EI SAA enam maha keerata... Ma selle peale lõpetasin vastava menüüpunkti torkimise alatiseksmustkass kirjutas:Nojah,siis ma ei saa aru miks sellist läpakat ostsid smile332 siis võib sulle ainult kaasa tunda,Henkka smile308
Aga ostsin selle pärast, et sain endale sobiva väga korraliku Sony VAIO läpaka normaalse hinnaga Tallinnast kätte.mustkass kirjutas:Nojah,siis ma ei saa aru miks sellist läpakat ostsid smile332 siis võib sulle ainult kaasa tunda,Henkka smile308