ja sul leiavad kasutust kõik kolm ???mustkass kirjutas:Kallis ju,pealekauba ainult HDMI ja scart,sellel mida mina hiilisin on HDMI,SCART ja component veel juures ja hind on poole odavam...

ja sul leiavad kasutust kõik kolm ???mustkass kirjutas:Kallis ju,pealekauba ainult HDMI ja scart,sellel mida mina hiilisin on HDMI,SCART ja component veel juures ja hind on poole odavam...
Adapter olemas..0000 kirjutas:Panen lingi, homme kustutan selle ära (reklaam).
http://www.pulsat.com/products/IceCrypt ... ew-HD.html
Ainuke asi, mis mulle väga ei meeldi, on selle pult.
Ja sellega peab arvestama, et inglastel on toitepistik teistsugune kui meil - seega tuleb soetada ka adapter aga see on odav.
Kaks leiavad kasutust mul on kaks telekat,component ja HDMI...valgekotkas kirjutas:ja sul leiavad kasutust kõik kolm ???mustkass kirjutas:Kallis ju,pealekauba ainult HDMI ja scart,sellel mida mina hiilisin on HDMI,SCART ja component veel juures ja hind on poole odavam...
Saab kasutada ka RGB või komposiit, vanade telekatega.Video Resolution - 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Ei, koodi kirjutada ma ei oska,0000 kirjutas:bljumkinile jään vastuse võlgu. Minumeelest ei saanud võrgu osas suurt midagi ise konfida (võin eksida aga saan järgi vaadata nädala pärast kui sõidan Pärnusse, kus see seade meil hetkel teenib).
Boxis on kinnine kood, seega ma ei näe mingit mõtet Debianil või mida Sa täpsemalt silmas pead, et hakkad ise kõike põlveotsas talle aretama? Ma olen selles vallas võhik kahjuks.
Võtan sõnad tagasi- on hoopis vastupidi - võrku saab igatepidi konfida täpselt selliseks nagu vaja. Saab panna ka DNS2'ebljumkinile jään vastuse võlgu. Minumeelest ei saanud võrgu osas suurt midagi ise konfida (võin eksida aga saan järgi vaadata nädala pärast kui sõidan Pärnusse, kus see seade meil hetkel teenib).
Tore ju.0000 kirjutas:Võtan sõnad tagasi- on hoopis vastupidi - võrku saab igatepidi konfida täpselt selliseks nagu vaja. Saab panna ka DNS2'ebljumkinile jään vastuse võlgu. Minumeelest ei saanud võrgu osas suurt midagi ise konfida (võin eksida aga saan järgi vaadata nädala pärast kui sõidan Pärnusse, kus see seade meil hetkel teenib).
Võrgukaardi tootja - Trimax Technology Co.,Ltd