Kiirused koduvõrgus

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Sihi
Entusiast

Re: Kiirused koduvõrgus

Postitus Postitas Sihi »

Tänan vastuste eest! Ilmselt ongi juba piiri peal. Vaatsin praegu 21,6% on vaba ruumi. Aga ma ei mõista mida ta täna terve päev teeb, sest ressursi alt (admin) on mingi reaga ffmpeg CPU hõivatud ca 96-98% ja seda täna pidevalt? Ja seda vaikselt omaette nohisedes! Samas failide kättesaamisega/mahamängimisega pole probleemi.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

miski dlna multicast ripub äkki?
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

valgekotkas kirjutas:miski dlna multicast ripub äkki?
Ma ei taba, mida Sa silmas pead? Kui teleka mängima panen, leiab see kohe serveri dlna kaudu üles ja anna minna...
Ma ei kasuta seda ühendust, sest 3D ja täis-HD filmide mahamängimine on jama. Selleks on mul meediamängija, mis teeb ilusa 5.1 või 7.1 heli.
Muide, sarnane olukord algas viimati pärast uue tarkvara installi. Paar päeva ketras niimoodi. Vahepeal oli nädalaid rahu maa peal ja täna jälle!
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

ffmpeg viitab otseselt sellele, et dlna on valmis serveerima ... järelikult su dlna "küsija" on ühenduse püsti tõmmanud ja qnap ei oska enam seda idlesse lasta :lol:
PS killi see protsess maha ja vaata mis juhtub - ilmselt ei juhtu midagi peale selle, et koormus kukub ;)
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Postitus Postitas satik »

Ah egas seal miskit keerulist pole - kui kohapeal ei tundu DLNA nõudjat olema, küllap ennessaaa siis vahib viimaseid seriaale sealt qnapist :mrgreen:
Vasta

Mine “Üldfoorum”